BEZPŁATNE PROJEKTY (1) Kto wpadł na ten znakomity pomysł z darmowymi projektami? Pani Karolina -... KASIA lipa. Nie polecam. Przemyśl to dziesięć razy zanim wejdziesz do Wemy. (3) Brak towaru, który niby był w systemie. Problemy z dodzwonieniem się do... xyz Mateusz MEGA POZYTYWNIE (1) Bardzo profesjonale i rzeczowe podejście do klienta. Bardzo mila obsługa pod... Dominik
zakup pilota do bramy garazowej (1) zamówiłem w firmie Klimar Pro Art pilota do bramy garażowej.Pilot zamówiony... Paweł Pasiut Tej firmie warto zaufać (2) Polecam tą firmę wszystkim, którzy mają do wymiany okna -Ja skorzystałem i... klient z zeszłego roku Uwaga na muszlę Yugo (2) Ludzie, nie kupujcie muszli podwieszanej Yugo! Jest też sprzedawana... fushi cisza ??? (2) mieszka się dobrze...tylko hałas z obwodnicy szczególnie latem nie jest... Izka ;o) Firma nastawiona na zysk ,bez szacunku dla ludzi i otoczenia (1) Firma owa została wynajęta do usunięcia grafiiti ze ściany wieżowca. Panowie... czarna BRAMY, PLOTY (1) Solidnie, terminowo, dobrej jakosci, niedrogo SUPER wykonawca!!! MARIA Krystyna - opinia (2) Firma solidna, dobrze wykonuje swoją robotę :) Polecam ! Krystyna Drzwi od ręki (1) To niesamowite ale właśnie tam dostałam drzwi "od ręki" i to nie sztukę czy... Kasia Solidna robota (1) dostałem namiary od znajomego na pana Darka powiedział że jest chłop... Jacek Opinia (2) Słabo oceniam tą firmę, chociaż na początku wydawało mi się, że nie będzie aż... klient JEST SUPER (2) Zamieszkuje w N.P. od ponad 2 lat. Przez pierwsze pol roku (jesien-zima)... Qmpel3city "MOCNA" EKIPA-WARTA POLECENIA ! (2) DOSŁOWNIE I W PRZENOSNI MOCNA. WYKULI "BEZBOLEŚNIE" STALOWĄ RAMĘ Z... ZADOWOLENI Godni polecenia!!!! (1) Polecam firmę KABA wszystkim którzy mają do zrobienia szafę. Skorzystałam z... Pani Eliza Polecam (1) Towar dobrej jakości,usługa wykonana w terminie bez zadnych trudności... Małgorzata żenada (1) zamówilem zaluzje w marcu, terminowo wykonali zlecenie. ale przed 3 tyg... piotr Wybor drzwi wewnetrznych (1) Zamawialem drzwi , przy okazji dokupilem 2 okna bardzo mila obsluga . Polecam Tomek odradzam (1) ....Nadal czekam na reklamowane drzwi do zabudowy ...to już rok czasu...pani... Yoasia