Niepoważna firma (2) Firma Profit jest niepoważna, olewa klientów, marnuje ich cenny czas. Razem z... Paweł Syrokwarz okna beznadziejne (1) bardzo żałuje ze wybrałam ta firme,okna nieszczelne gdy na dworze wieje wiatr... iwona ogromny pozytyw (1) Terminowość i wysoka jakość wykonania to główne zalety tej firmy. System... matys
OMIJAJCIE firmę "GLIWA" (1) Jestem jedną z wielu poszkodowanych przez KBS "GLIWA". Jest to firma... Bogda Dzielnica Przyszlosci (2) Dzielnica Przyszlosci Bronka Niezbędny sklep (1) Często w poszukiwaniu mebli odwiedza się sklepy mieszczące się w innych... klientka ŚWIADECTWA CHARAKTERYSTYKI ENERGETYCZNEJ BUDYNKÓW (1) CHCĘ POLECIĆ FIRMĘ KTÓRA SZYBKO, PROFESJONALNIE I ZA ROZSĄDNĄ CENĘ WYKONUJE... MAGDA pani domu - opinia (1) A ja jestem zadowolona z mojego zakupu w tym sklepie...meblowałam sobie nowe... pani domu warto odwiedzić sklep, polecam (1) BŁYSKAWICZNA REALIZACJA, TOWAR GODNY POLECENIA,JA JAKO KLIENT JESTEM ZADOWOLONY. ROBERT bretowska b (2) mila obsluga w biurze , no i mieszkanko fajne ....jak narazie wyjazd i wjazd... dell Zdecydowanie nie ! (1) Obslugujaca pani w tym biurze jest niemila, niekonkretna i wykazuje sie... Gdanszczanin Szczerze Polecam- Zakup Drzwi tylko u Pana Bartosza Rojka!!! (1) Słuchajcie pzreszłam piekło remont skończony mieszkania a tu nadal drzwi jak... Karina Lupińska Polecam (1) Szybko milo i fachowo. Polecam Bartek Polecam (1) Polecam Bardzo dobry kontakt, szybka usługa, wykonana przed umówionym... Wioletta profesjonalizm w każdym calu (1) Kompetencja,fachowość,otwartość umysłu to cechy Państwa Dudko Projekt... piotr Zdecydowanie polecam :) (1) W listopadzie 2008 odebraliśmy mieszkanie na Os. Piastów V. Jesteśmy z mężem... Beata W-N BRAWO!!! (1) Witam. Widze ze ja w przeciwienstwie do niektorych mam akurat pozytywna... zadowolony klient FUSZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) niestety miałem do czynienia z tą firmą i od momentu zakończenia pracy,... maciek Pozytywnie. (1) Miła i fachowa obsługa.Zlecenie wykonane solidnie i szybko.Firma godna... anonimowy I ja korzystałam z usług tej firmy (1) Miałam tę przyjemność przeprowadzać się z tą firmą jestem bardzo zadowolona... Aldona K