Szybko i fachowo (1) Zamówiona przeze mnie usługa wymiany okien w mieszkaniu została wykonana... Piotr z Gdańska Anka - opinia (1) MMoim skromnym zdzniem , najlepsza pracownia projektowania wnetrz . Pani... Anka Kaskada Gdańsk (1) Kaskada Gdańsk Tak wykończonych mieszkaniach i takiej terminowości w oddaniu... ANIA
kompleksowy remont (1) Właściciel kontaktowy merytorycznie dobrze przygotowany do prowadzenia firmy.... Krystyna K. blokowiska tylko w słońcu są ładne (1) mieszkam tu od miesiąca z hakiem, wcześniej przyjeżdżałem często remontować... J@NY Sylwia - opinia (1) TRAGEDIA!!! Zamawiałam kuchnie na Partyzantów.Koszmarnie długo się czeka, z 7... Sylwia Biurowiec przed oknami (1) W nawiązaniu do wcześniejszej opinii dotyczącej biurowca przed osiedlem Hynka... Gary Meble włoskie, kuchnie, zabudowy, salon meblowy (1) Posiadają przepiękne meble włoskie od A - Z, kuchnie i zabudowy, salon... Paula SUPER!!! (1) Najlepsze osiedle jakie znam ! REWELACJA ! Marta KOLEJNY NIE KOMPETENTNY SKLEP!!! (1) Zamowienie złozone w czerwcu nie zostało zrealizowane do lipca.... Patryk Prosze o opinie (1) Czy ktos korzytsał z usług tej firmy? prosze o opinie Monika Petarda sklep , super obsługa , Polecam!!! (1) Petarda sklep , super obsługa , Polecam!!! Karol Polecam!!! (1) Profesjonalne podejście do zlecenia w każdym aspekcie. Robota wykonana... maria magda - opinia (1) skandal zeby z Gdanska jezidzil jeden autbus........... magda m - opinia (1) Bardzo przyzwoite mieszkania, sciany sa dosc proste (w prawdzie widac jak... m Chcę żeby było ładniej i bezpieczniej (1) Zaniedbane okolice przystanku SKM, nocne burdy. Sobotnie i niedzielne spacery... Tadeusz alarm (1) Usługa wykonana fachowo i szybko. Cena bardzo atrakcyjna. Firma zaproponowała... Piotr Zduńczyk POLECAM (1) Firma Budmir wykonywała remont w moim mieszkaniu na Oksywiu. Wykonywane... Henryk Bienkiewicz gorąco polecam (1) serdecznie polecam miła, fachowa, profesjonalna obsługa pełna pomoc w... Piotr POLECAM (1) Okna bardzo dobre, ładnie chodzą, wszystko firmowe, montaż fachowy , POLECAM Łukasz