polecam - bardzo wysoka jakość (1) Remontowałem kuchnię, łazienkę oraz pokój. Pan Ireneusz świadczy usługi na... Tomasz Gdynianka już za moment - opinia (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie na osiedlu Horyzonty Gdyni. Jesteśmy bardzo... Gdynianka już za moment g. - opinia (1) :) Miło , cicho i spokojnie :) okolica jest bardzo ładna, wszystko pod... g.
przy mlynie (1) kupiliśmy z mężem mieszkanie w Redzie (przy młynie) od Semeko. O osiedlu... mafta zadowolona (1) kupiłam mieszkanie w semeko, przy młynie. Podoba mi się , ze mam blisko... zośka Zniszczyli mi ogrodzenie (1) Pracownicy tejże firmy zniszczyli mi ogrodzenie działki w Jasieniu,kierownik... ON Pod każdym względem same plusy !!!! (1) Przy pomocy tego biura sprzedałam mieszkanie w 2 tygodnie !!!! Wszystkie... Małgosia reklamacja wykonania wiatrołapu (1) - drzwi wiatrołapu i wewnętrzne do domu - wzajemnie się blokują. Nie ma... Piotr Pieczyński Piotr Kitowski - opinia (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... Piotr Kitowski Zuza - opinia (1) Nie polecam, mila obsługa przez telefon... ale Pan do dnia dzisiejszego nie... Zuza Tkaniny meblowe (1) Polecam sklep z szeroką gamą tkanin meblowych: www.stilex-sklep.pl Nie... onejl :) (1) Jestem stałą Klientką Salonu Meblowego Danuta. Od wielu lat robię zakupy... gosiaque czysta amatorszczyzna (2) zabudowa kuchni, od projektu do końcowego montażu, 5 miesięcy. projekt w... k zadowolona (1) Kupiłam drzwi Interdoor rok temu i jestem z nich zadowolona. Sa solidnie... M.D. bardzo sensowna agencja (1) Wiem, że rzadko kiedy ma sie ochote kogoś za coś pochwalić, ale uważam, że... Jerzy osiedle Szkolna (1) W moim przypadku mieszkanko odebrałem parę miesięcy przed terminem. Fajne... Nuanda prometeusz (1) dziwi mnie ze opini nie widac od osob mieszkajacych juz. Czy jestescie... krzysiu Firma godna polecenia! (1) Kochani bardzo polecam tą firmę. Jestem bardzo zadowolona z ich isług. W... Aneta super (1) dostępny materiał, dowóz gratis K Ewa - opinia (1) Od 4 dni nie mogę się dodzwonić, nie ma kontaktu mailowego. Jestem poza... Ewa