Olaf Kraczkowski - opinia (3) Minęły niecałe dwa lata odkąd poznałem p.Izę. Wtedy mój dom istniał tylko na... Olaf Kraczkowski naprawa (1) Zmuszona do naprawy rolety szukałam odpowiedniej firmy. Zanim trafilam Dektor... Malgorzata Kużmicka Super!!! (1) Wszystko od początku super. Od obsługi (gdańsk) aż po realizację. Polecam! Marcin
Zadowoleni (1) Jesteśmy zadowoleni z fachowej i sprawnej obsługi. Tamara Tamara Chyłkowska chyba zapomnieli, że to ich praca i dostają za to pieniądze! (1) Problem z domofonem istnieje od kilku miesięcy...W tym czasie były próby... lokator FATALNA OBSLUGA KLIENTA (1) Podjescie do klienta - zerowe. Brak jakiejkolwiek ochoty, zeby pomoc w... Maria Beata - opinia (1) Firma uczciwa i rzetelna, przestrzegająca umówionych terminów; Polecam... Beata edukacja (1) Przydałaby sie szkoła i przedszkole.Poza tym czysto,spokojnie. b. fachowcy (1) bardzo mila obsługa fachowe podejscie do wykonanej pracy polecam wszystkim... kruszynka Marlena - opinia (1) Na wycenę trochę czekaliśmy.. ale obsługa, dotrzymanie terminów i fachowość -... Marlena Bardzo rzetelnie + milo. (2) Panie ktore tam pracuja znaja sie na rzeczy :) Kafle z paradyza -> 3 dni (w... sean Bardzo OK (1) Dziękuję bardzo przemiłęj Pani Oli z Biura Neptun !!! Niejako "za rączkę"... Dariusz Polecam Studio OCEAN (1) Bardzo miła, fachowa obsługa. Doradztwo przydatne, pomiar sprawny, projekty... Elzbieta Opinia (1) Przeczytałem poprzednią opinie o tym sklepie i muszę przyznać ,że mnie nic... Maciek Obiektywnie (1) Pomysł architektoniczny -ok - pozostałe aspekty słabo. Mieszkanie po odbiorze... Romek Tragedia (2) Nie polecam nikomu tych drzwi a w szczególności firmy która je montuje.... syszyfka Ogród zimowy (1) Firma Nordbud wykonała mój ogród zimowy we Władysławowie w konkurencyjnej... Anna Rychert mieszkanie (1) Moge spokojnie polecic zwlaszcza przy duzym pospiechu . Projektant... Łukasz W miare dobra jakos za przystepna cene (1) Trzy lata temu kupilam z mezem mieszkanie na 5 Wzgorzach. Narzekac mozemy... emi DOBRA FIRMA (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOSCI USLUG TEJ FIRMY UWAZAM ZE MAJA MILA I... LENKA