Rewelacja (1) Wykonanie pokrycia dachowego zgodnie z projektem i w umówionym czasie. Firma... Robert Szczuraszek Nie ma jak na Żabiance (1) Żabianka to niewątpliwie najlepiej zlokalizowana dzielnica Gdanska.Lubię... Gosia profesjonalni i terminowi (1) Bardzo profesjonalni fachowcy w najlepszym tego słowa znaczeniu. Znają się na... zofia arndt
p.zawadzki - opinia (1) miła obsługa polecam p.zawadzki Firma godna polecenia (1) Firma handlowa, która nie tylko oferuje w rozsądnej cenie wysokiej klasy... Luiza Skubisz ala+voj - opinia (1) Bardzo dobre wykonanie, szybko, na czas, profesjonalne doradztwo; obsługa bez... ala+voj Gorąco polecam (1) Bardzo gorąco polecam , kupiłam domek od Pana Bednarskiego i jesteśmy bardzo... Jolanta Wencel Polecam (1) Fachowe doradztwo, rabaty i duzy wybor. Polecam kazdemu kto remontuje lazienke. Maria polecam! (1) W mojej opinii, najlepszy firma budowlana, i to nie tylko w Trójmieście. Jako... EN Nic nie MA (1) Chciałam kupić kafelki Roma Yellow. przed dokonaniem zamówienia zapytałam czy... Aga za całego serca polecam (2) Korzystałam z pomocy pani Stefańskiej jeszcze w czasach, kiedy pracowała w... ewa Tomek - opinia (1) Odbieram mieszkanie w sierpniu na Jaśminowym. Trochę daleko ale za to dobra... Tomek antypośrednik (1) Ilekroć komukolwiek opowiadam o tej transakcji, umiera ze śmiechu i mówi... Ewa profesjonalny salon (1) piękny wystrój- robi wrażenie, pani która nas oprowadzała była bardzo... Wioletta Olaf Kraczkowski - opinia (3) Minęły niecałe dwa lata odkąd poznałem p.Izę. Wtedy mój dom istniał tylko na... Olaf Kraczkowski naprawa (1) Zmuszona do naprawy rolety szukałam odpowiedniej firmy. Zanim trafilam Dektor... Malgorzata Kużmicka Super!!! (1) Wszystko od początku super. Od obsługi (gdańsk) aż po realizację. Polecam! Marcin Zadowoleni (1) Jesteśmy zadowoleni z fachowej i sprawnej obsługi. Tamara Tamara Chyłkowska chyba zapomnieli, że to ich praca i dostają za to pieniądze! (1) Problem z domofonem istnieje od kilku miesięcy...W tym czasie były próby... lokator FATALNA OBSLUGA KLIENTA (1) Podjescie do klienta - zerowe. Brak jakiejkolwiek ochoty, zeby pomoc w... Maria