Ogród zimowy (1) Firma Nordbud wykonała mój ogród zimowy we Władysławowie w konkurencyjnej... Anna Rychert mieszkanie (1) Moge spokojnie polecic zwlaszcza przy duzym pospiechu . Projektant... Łukasz W miare dobra jakos za przystepna cene (1) Trzy lata temu kupilam z mezem mieszkanie na 5 Wzgorzach. Narzekac mozemy... emi
DOBRA FIRMA (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOSCI USLUG TEJ FIRMY UWAZAM ZE MAJA MILA I... LENKA sielsko i anielsko (1) wiocha 15 min od centrum Gdańska, 25 min od centrum Gdyni cisza, spokój ale... młody domek jednorodzinny (1) Dom całkowicie przebudowany, pięknie zaprojektowane wnętrze, funkcjonalne,... Małgorzata Busińska obsługa magazynu tragedia!!!!! (1) Ekspozycja na poziomie, obsługa w salonie też. To prawda czas oczekiwania... romek Profesjonalistka (1) Profesjonalne i fachowe podejście do tematu - zrobione zdjęcia, wywiad o... Wojciech Tomaszewski pięknie na kamiennej (2) Zachwycające widoki z góry na całą okolice: z jednej strony na Skwer... michał TANIO I SOLIDNIE! (1) MONTAŻ ODBYŁ SIĘ SZYBKO TAK JAK CHCIAŁAM, CZYSTO, A CO NAJWAZNIEJSZE TANIO!... Bożena Gdańsk NAPRAWDĘ WARTO!!!! (1) FIRMA GODNA POLECENIA SZYBKIE TERMINY REALIZACJI ORAZ PRZYSTĘPNE CENY KLIENT Z GDYNI dramat (1) nie polecam za bardzo tego sklepu. do momentu zamówienia mebli wszystko było... remik profesonaliści (1) Zdecydowanie polecam!!! Panowie z doświadczeniem, fachowym sprzętem, mili,... Grzegorz Ż jak w Misiu (1) - 3 próby odbioru mieszkania - na kazdej nowy (inny) kierownik budowy -... Andrzej Nie dajcie sie nabrac na domy z dopłata (1) Na szumnie nazwane DOMY z DOPŁATA banki nie chca dawac kredytow, gdyz... upcupc Uczciwy (1) Bardzo dokładne wykonanie. Nie bierze zaliczek. Rozliczanie za wykonaną... Robert Polecam! (1) Firmę Cezar znamy od 10 lat! W 2008 roku po raz kolejny skorzystaliśmy z... Monika BARDZO POLECAM (1) Komplesowa obsługa i usługa. Od projektu poprzez całą realizację do... Dorota Z. Całkowity brak profesjonalizmu (1) Miałem kupic na tym osiedlu mieszknie, spotkałem sie z pania z działu... Sl NIEPOWAŻNA FIRMA!!! PRZESTRZEGAM (2) Witam. Jakiś czas temu zamówiłem w warszawskiej placówce tej firmy drzwi... Przybyłowski