DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Marysia - opinia (2) Bardzo dziękujemy za pomoc Panu Aleksandrowi, bardzo przyjemnie nam się... Marysia Beata - opinia (2) Profesjonalizm. Pan Aleksander to osoba, z którą chce się współpracować.... Beata Dariusz - opinia (2) Polecam współpracę z tym biurem, zwłaszcza z Panem Patrykiem, profesjonalizm... Dariusz
Ania S. - opinia (1) Po wielu miesiącach poszukiwań znaleźliśmy wymarzone mieszkanie. Obsługiwał... Ania S. Radosław - opinia (2) Gorąco polecam Agencje... Bardzo miła obsługa i wysoki profesjonalizm Radosław Kamil W. - opinia (2) Kontakt nawiązany z Panem Patrykiem pozwolił na bardzo szybkie znalezienie i... Kamil W. Emilia - opinia (2) Rzetelna i godna polecenia agencja nieruchomości. Profesjonalna obsługa i... Emilia Nina Korbecka - opinia (2) Serdecznie polecam domoteke. Miałam przyjemność korzystać z profesjonalnej... Nina Korbecka Agnieszka - opinia (2) Serdecznie dziękujemy za współpracę z biurem Nieruchomości Domoteka w... Agnieszka Iwona i Sławomir - opinia (2) Pan Patryk Stencel to w pełni profesjonalista. Opanowany, cierpliwy,... Iwona i Sławomir Joanna - opinia (2) Polecam p. Aleksandra. Udana sesja zdjęciowa i od razu klienci. Profesjonalne... Joanna Radek - opinia (2) Szybka ,sprawna i profesjonalna transakcja przeprowadzona przez Pana Jakuba... Radek Dorota - opinia (2) Pomoc w sprzedaży mieszania, zaangażowanie, kontakt oceniam bardzo dobrze.... Dorota Wojciech T. - opinia (2) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu biura nieruchomości Domoteka, a... Wojciech T. Kajetan J. - opinia (2) Szybko i profesjonalnie. Polecam. Kajetan J. Gabriela Krzemińska - opinia (2) Kilka biur obsługiwało sprzedaż naszego mieszkania, także mamy spore... Gabriela Krzemińska witek - opinia (2) Serdecznie wszystkim polecam współpracę z Panem Aleksandrem Pytelem. Cechuje... witek Barbara - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Piotra Bańkowskiego! Mam mega pozytywne doświadczenia... Barbara Tomasz Godyński - opinia (2) Pan Patryk Stencel to pełen profesjonalizm i unikatowe, indywidualne... Tomasz Godyński Karolina - opinia (2) Współpraca z Panem Piotrem z biura Domoteka okazała się najlepszym wyborem w... Karolina