DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Marcin - ocena (1) Współpraca z P. Danielem to czysta przyjemność, sprzedawałem mieszkanie ,... Marcin Ania :) - ocena (1) Zakończenie współpracy z firmą Domo nie mogło pozostać bez Naszej opinii :)... Ania :) Iwona Kaminska - ocena (1) rdzo polecam współpracę z Panią Mają Bańkowskątą. Cały proces przebiegł... Iwona Kaminska
Iwona Kaminska - ocena (1) rdzo polecam współpracę z Panią Mają Bańkowskątą. Cały proces przebiegł... Iwona Kaminska Kamila Goździelewska - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panem Danielem Kurzawą! Pełen... Kamila Goździelewska Karolina - ocena (1) Bardzo rzetelne biuro nieruchomości. Dziękuję Pani Mai Bańkowskiej za... Karolina Dawid - ocena (1) Współpraca z Panem Wojciechem przebiegła wręcz idealnie. Chciałbym się do... Dawid Agata - ocena (1) Współpraca z Domo Nieruchomości przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie.... Agata Anna Kaźmierska - ocena (1) Współpraca z pośrednikiem Panem Danielem K. była czystą przyjemnością. Pełne... Anna Kaźmierska Lidia - ocena (1) Szczerze polecam państwu skorzystania z tej agencji sprzedali moje dwa... Lidia Adam - ocena (1) Pan Daniel wykazał się niesamowitym zaangażowaniem i profesjonalizmem, kupno... Adam Marta Arndt - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę z Panem Danielem Kurzawą,... Marta Arndt Joanna Laskowska - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam biuro Domo Nieruchomości, a w szczególności... Joanna Laskowska Viktoriia Bodenchuk - ocena (1) Chcielibyśmy z całego serca polecić Pana Daniela Kurzawa jako wyjątkowego i... Viktoriia Bodenchuk Jacek Strogowski - ocena (1) Pan Daniel z biura nieruchomosci Domo skutecznie doprowadzil do finalizacji... Jacek Strogowski Anna Kintzel - ocena (1) Pani Maja Bańkowska okazała się niezwykle wiarygodnym i kompetentnym... Anna Kintzel Kasandra - ocena (2) Z całego serca wraz z mężem chcielibyśmy z całego serca polecić domo... Kasandra Łukasz S. - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Mają Bańkowską z DOMO Nieruchomości absolutna... Łukasz S. Robert Gwóźdź - ocena (1) Byłem kupującym. Pani Maja to pełny profesjonalizm. To był ekspresowy zakup i... Robert Gwóźdź Dariusz Nowotnik - ocena (2) Współpracowałem z agencją DOMO przy sprzedaży mieszkania i jestem zadowolony... Dariusz Nowotnik