DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Kasandra - ocena (2) Z całego serca wraz z mężem chcielibyśmy z całego serca polecić domo... Kasandra Łukasz S. - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Mają Bańkowską z DOMO Nieruchomości absolutna... Łukasz S. Robert Gwóźdź - ocena (1) Byłem kupującym. Pani Maja to pełny profesjonalizm. To był ekspresowy zakup i... Robert Gwóźdź
Dariusz Nowotnik - ocena (2) Współpracowałem z agencją DOMO przy sprzedaży mieszkania i jestem zadowolony... Dariusz Nowotnik Kostrzewa lucyna - ocena (2) Dziękujemy za sprawna i profesjonalną pomoc w sprzedaży mieszkania. Za dużo... Kostrzewa lucyna Agnieszka - ocena (2) Osobą prowadzącą sprzedaż naszego mieszkania był Pan Wojciech Nowakowski,... Agnieszka Krzysztof Kisiel - ocena (2) Sprzedaż mieszkania z biurem nieruchomości DOMO przebiegła szybko i... Krzysztof Kisiel Jolanta - ocena (2) Pan Marcel Wysocki to wyjątkowo sympatyczny i pomocny pośrednik. Zawsze służy... Jolanta karo - ocena (2) Serdecznie dziękuję Panu Marcelowi Wysockiemu za owocną współpracę i... karo Fabian - ocena (2) Tranzakcję prowadziła Pani Maja, której pragnę serdecznie podziękować za... Fabian grzegorz - ocena (2) Miło współpracuje się z osobami, którym zależy i po których widać, że praca... grzegorz damian - ocena (2) Z różnymi pośrednikami się ma styczność, cwaniaczą że np nalezy sie im... damian Fabian Mikołajczyk - ocena (2) Witam Pani Maja jest boginią w tym czym się zajmuje więcej nie trzeba chwalić... Fabian Mikołajczyk Dorota - ocena (2) Podejście do Klienta oraz ogromną pomoc w załatwieniu wielu spraw związanych... Dorota Małgorzata - ocena (2) Współpraca z panią Mają była prawdziwą przyjemnością. Profesjonalizm,... Małgorzata Hanna Klimek - ocena (2) Bardzo jestem zadowolona ,że najem mojego mieszkania prowadziła p. Maja.Jest... Hanna Klimek Agnieszka - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z panią Mają przy sprzedaży nieruchomości.... Agnieszka Maciek - ocena (2) Dziękuję Pani Maji za profesjonalną robotę solidna firma polecam Maciek Rafał Gadomski - ocena (2) Polecam biuro nieruchomości, a zwłaszcza współpracę z panią Mają. Kupiłem... Rafał Gadomski Mateusz - ocena (2) Miejsce godne polecenia każdemu, kto boryka się ze znalezieniem odpowiedniej... Mateusz