DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Joanna B. - ocena (1) Wspaniała profesjonalna współpraca z Panią Mają, która wychodzi poza... Joanna B. Ilona Lichucka - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Mają Bańkowską. Fachowość,... Ilona Lichucka Agnieszka Pazdykiewicz - ocena (1) Wspaniała współpraca z panią Mają. Firma rzetelna, konkretna, służąca wszelką... Agnieszka Pazdykiewicz
Joanna Karczewska - ocena (1) Znalazłam firmę DOMO w internecie i spotkałam się z Mają Bańkowską, ponieważ... Joanna Karczewska Jacek Łopuszyński - ocena (1) Mila obsługa pani Maja to prawdziwa profesjonalistka nie boi się nowych... Jacek Łopuszyński Gosia - ocena (1) Super współpraca. Rzetelna i życzliwa Pani. Wie co i jak załatwić. We... Gosia Gośka - ocena (1) Polecam biuro Domo w szczególności Panią Maję zajęła się sprzedażą naszego... Gośka Gośka - ocena (1) Witam serdecznie chcieliśmy bardzo podziękować Pani Maji za sprzedanie... Gośka Małgorzata - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem, oraz z Agentka Panią Maja... Małgorzata D. Kowalski - ocena (1) Dzięki pomocy Pana Marcela szybko udało sie znależć odpowiadające mieszkanie... D. Kowalski Martyna i Michał - ocena (1) Bardzo polecamy biuro nieruchomości Domo, a w szczególności współpracę z... Martyna i Michał Iza - ocena (1) Super agencja nieruchomości. Wszczególności polecam współpracę z Panią Mają... Iza Małgorzata - ocena (1) Wszystko załatwione bardzo szybko , Pani Maja -osoba na właściwym miejscu ,... Małgorzata Radek - ocena (1) Życzę wszystkim aby znaleźć tak solidną i świetnie działającą firmę jak Domo.... Radek Asia Łubowicz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Domo a w... Asia Łubowicz Adam Tadeusz Polanowscy - ocena (1) "Niektórzy ludzie czynią świat łatwiejszy, wyjątkowy tylko dlatego że są" Ta... Adam Tadeusz Polanowscy Rafał - ocena (2) Polecam bardzo agencję Domo, a w szczególności Pana Marcela, który zna się na... Rafał Sylwia - ocena (2) Świetna agencja! Przy pomocy w sprzedaży mieszkania sprawę od początku do... Sylwia Agnieszka Wermińska - ocena (2) Pani Maja to w każdym detalu pełna entuzjazmu profesjonalistka.Jej szeroka... Agnieszka Wermińska Marcin - ocena (2) Z przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat współpracy z Hubertem jako... Marcin