DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Agnieszka - ocena (1) Satysfakcja z całego przebiegu zakupu mieszkania była ponad moje oczekiwania.... Agnieszka Adrianna z Sopotu - opinia (2) Na wstępie zaznaczę, że nie planowałam współpracy z biurem nieruchomości,... Adrianna z Sopotu Ewa - opinia (1) Profesjonalnie przeprowadzona transakcja sprzedaży mieszkania. Pani Maja... Ewa
Bożena - opinia (1) To była moje trzecie podejście do sprzedaży mieszkania,ale pierwsze z... Bożena Elżbieta J - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Elżbieta J Iwona Krzysztof T. - opinia (2) Kolejna transakcja zakończona sukcesem a to wszystko zasługa Pani MAI... Iwona Krzysztof T. Urszula i Jerzy Daniluk - opinia (2) Serdecznie dziękuję Panu Piotrowi Bańkowskiemu za pomoc w całym procesie... Urszula i Jerzy Daniluk Wojciech Pałka - opinia (1) Domoteka, serwis Pana Wojciecha Nowakowskiego, brawurowo pieknie zaszalala,... Wojciech Pałka Radosław Brzeziński - opinia (2) Miałem okazję sprzedawać w zeszłym tygodniu mieszkanie z Domoteką. Dawno nie... Radosław Brzeziński Andrzej - opinia (2) Partner godny zaufania! Pełen profesjonalizm! Andrzej popowicz mariusz - opinia (2) profesjonalna obsługa kupna nieruchomości. polecam. popowicz mariusz Aneta - opinia (2) Polecam współpracę z rzetelnym pośrednictwem domoteka nieruchomości.... Aneta Grzegorz - opinia (2) Obsługa rzetelna, miła, szybka i merytoryczna. Mieszkanie kupione. Bardzo... Grzegorz Szczepan - opinia (2) Profesjonalizm i kultura pracy na najwyższym poziomie. Szczerze polecam i... Szczepan Maciej - opinia (2) Pełen profesjonalizm w połączeniu z uprzejmością. Prowadzenie sprawy od A do... Maciej Magdalena - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście, poza drobnymi formalnościami nie kiwnęłam... Magdalena Oleksandr - opinia (2) Kupiłem mieszkanie z pomocą tej agencji, wszystko zostało zrobione szybko i... Oleksandr Krzysztof - opinia (2) Polecam serdecznie agencję domoteka. Sprzedaż mieszkania z Panem Patrykiem... Krzysztof A.O. - opinia (2) Polecam biuro nieruchomości domoteka jednak bez Pana Jakuba Dziadko tak... A.O. Julia - opinia (2) Serdecznie polecam p.Patryka pełen profesjonalizm, pomocny i merytoryczny! Julia