DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Aneta - opinia (2) Polecam współpracę z rzetelnym pośrednictwem domoteka nieruchomości.... Aneta Grzegorz - opinia (2) Obsługa rzetelna, miła, szybka i merytoryczna. Mieszkanie kupione. Bardzo... Grzegorz Szczepan - opinia (2) Profesjonalizm i kultura pracy na najwyższym poziomie. Szczerze polecam i... Szczepan
Maciej - opinia (2) Pełen profesjonalizm w połączeniu z uprzejmością. Prowadzenie sprawy od A do... Maciej Magdalena - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście, poza drobnymi formalnościami nie kiwnęłam... Magdalena Oleksandr - opinia (2) Kupiłem mieszkanie z pomocą tej agencji, wszystko zostało zrobione szybko i... Oleksandr Krzysztof - opinia (2) Polecam serdecznie agencję domoteka. Sprzedaż mieszkania z Panem Patrykiem... Krzysztof A.O. - opinia (2) Polecam biuro nieruchomości domoteka jednak bez Pana Jakuba Dziadko tak... A.O. Julia - opinia (2) Serdecznie polecam p.Patryka pełen profesjonalizm, pomocny i merytoryczny! Julia Bartłomiej - opinia (2) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie ze strony agenta - mowa oczywiście o Panu... Bartłomiej Aneta - opinia (2) Obsługa super - Pan Sebastian bardzo kulturalny i kompetentny, człowiek... Aneta Marysia - opinia (2) Bardzo dziękujemy za pomoc Panu Aleksandrowi, bardzo przyjemnie nam się... Marysia Beata - opinia (2) Profesjonalizm. Pan Aleksander to osoba, z którą chce się współpracować.... Beata Dariusz - opinia (2) Polecam współpracę z tym biurem, zwłaszcza z Panem Patrykiem, profesjonalizm... Dariusz Ania S. - opinia (1) Po wielu miesiącach poszukiwań znaleźliśmy wymarzone mieszkanie. Obsługiwał... Ania S. Radosław - opinia (2) Gorąco polecam Agencje... Bardzo miła obsługa i wysoki profesjonalizm Radosław Kamil W. - opinia (2) Kontakt nawiązany z Panem Patrykiem pozwolił na bardzo szybkie znalezienie i... Kamil W. Emilia - opinia (2) Rzetelna i godna polecenia agencja nieruchomości. Profesjonalna obsługa i... Emilia Nina Korbecka - opinia (2) Serdecznie polecam domoteke. Miałam przyjemność korzystać z profesjonalnej... Nina Korbecka Agnieszka - opinia (2) Serdecznie dziękujemy za współpracę z biurem Nieruchomości Domoteka w... Agnieszka