DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Emilia - opinia (2) Rzetelna i godna polecenia agencja nieruchomości. Profesjonalna obsługa i... Emilia Nina Korbecka - opinia (2) Serdecznie polecam domoteke. Miałam przyjemność korzystać z profesjonalnej... Nina Korbecka Agnieszka - opinia (2) Serdecznie dziękujemy za współpracę z biurem Nieruchomości Domoteka w... Agnieszka
Iwona i Sławomir - opinia (2) Pan Patryk Stencel to w pełni profesjonalista. Opanowany, cierpliwy,... Iwona i Sławomir Joanna - opinia (2) Polecam p. Aleksandra. Udana sesja zdjęciowa i od razu klienci. Profesjonalne... Joanna Radek - opinia (2) Szybka ,sprawna i profesjonalna transakcja przeprowadzona przez Pana Jakuba... Radek Dorota - opinia (2) Pomoc w sprzedaży mieszania, zaangażowanie, kontakt oceniam bardzo dobrze.... Dorota Wojciech T. - opinia (2) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu biura nieruchomości Domoteka, a... Wojciech T. Kajetan J. - opinia (2) Szybko i profesjonalnie. Polecam. Kajetan J. Gabriela Krzemińska - opinia (2) Kilka biur obsługiwało sprzedaż naszego mieszkania, także mamy spore... Gabriela Krzemińska witek - opinia (2) Serdecznie wszystkim polecam współpracę z Panem Aleksandrem Pytelem. Cechuje... witek Barbara - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Piotra Bańkowskiego! Mam mega pozytywne doświadczenia... Barbara Tomasz Godyński - opinia (2) Pan Patryk Stencel to pełen profesjonalizm i unikatowe, indywidualne... Tomasz Godyński Karolina - opinia (2) Współpraca z Panem Piotrem z biura Domoteka okazała się najlepszym wyborem w... Karolina Monika - opinia (2) Jesteśmy z mężem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Aleksandra z Domoteki Od... Monika Patrycja - opinia (2) Współpracowaliśmy z Panem Patrykiem Stencel. Z pomocą Pana Patryka bardzo... Patrycja Krystian - opinia (2) Współpracowałem z Panem Piotrem Bańkowski i jestem bardzo zadowolony z... Krystian Rg - opinia (2) Miałem szczęście że trafiłem właśnie na tych ludzi. Pomoc merytoryczna i... Rg Adrianna - opinia (2) Świetna współpraca z Panem Piotrem. Pełen profesjonalizm i podejście do... Adrianna Ola - opinia (2) Współpracowałam z firmą domoteka nieruchomości i jestem bardzo zadowolona z... Ola