Joanna Karczewska - ocena
Znalazłam firmę DOMO w internecie i spotkałam się z Mają Bańkowską, ponieważ miała b. dużo dobrych opinii. Celem sprzedaży była kawalerka przy Długich Ogrodach w Gdańsku, a ja w Warszawie nie mogłam nawigować tego procesu. Obserwacje: Pani Maja- jestem zdumiona, że agent nieruchomości może wykazać sie tak wysokimi kompetencjami oraz chęcią współpracy i pomocą klientowi. Do tej pory nie spotkałam podobnego serwisu i podobnej osoby: punktualna, konkretna, pomocna, analizująca różne podejścia, rozwiązująca problemy. Do tego oferta sprzedaży przygotowana na b. wysokim poziomie. Sam proces pokazywania mieszkania doskonały z infomacją zwrotną dla klienta po każdorazowym pokazaniu nieruchomości. Udzieliłam Pani Mai pełnomocnictwa w celu uproszczenia całej dokumentacji i róznych procesów i był to świetny pomysł.Pani Maja negocjowała cenę, znalazła klientów, biuro notarialne, załatwiła całą dokumentację w Urzędzie Miasta, Sądzie, wspólnocie zarządzającej nieruchomością oraz dopięła wszystko na ostatni guzik. Pani Maja dopilnowała też przelewu środków na moje konto, oraz przekazała mieszkanie+protokoły zdawczo odbiorcze+ klucze nowym właścicielom. Moja ocena: 7+.Polecam.Joanna