DOMO Nieruchomości

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 11/1

Tomasz Godyński - opinia (2) Pan Patryk Stencel to pełen profesjonalizm i unikatowe, indywidualne... Tomasz Godyński Karolina - opinia (2) Współpraca z Panem Piotrem z biura Domoteka okazała się najlepszym wyborem w... Karolina Monika - opinia (2) Jesteśmy z mężem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Aleksandra z Domoteki Od... Monika
Patrycja - opinia (2) Współpracowaliśmy z Panem Patrykiem Stencel. Z pomocą Pana Patryka bardzo... Patrycja Krystian - opinia (2) Współpracowałem z Panem Piotrem Bańkowski i jestem bardzo zadowolony z... Krystian Rg - opinia (2) Miałem szczęście że trafiłem właśnie na tych ludzi. Pomoc merytoryczna i... Rg Adrianna - opinia (2) Świetna współpraca z Panem Piotrem. Pełen profesjonalizm i podejście do... Adrianna Ola - opinia (2) Współpracowałam z firmą domoteka nieruchomości i jestem bardzo zadowolona z... Ola Mira - opinia (2) Polecam skorzystanie z pośrednictwa i pomocy przy sprzedaży nieruchomości... Mira Sylwia - opinia (2) Kupowałam mieszkanie za pośrednictwem Pana Piotra, którego bez wahania... Sylwia Gabriela - opinia (2) Bardzo polecam usługi Pana Piotra Bańkowskiego. Pan Piotr w zeszłym roku... Gabriela Marta - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Pan Piotr zadbał o każdy szczegół umowy. Bardzo... Marta Halina - opinia (2) Biuro nieruchomości godne polecenia. Współpraca z Panem Piotrem szybka,... Halina Tomasz - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Perfekcyjne, fachowe doradztwo w... Tomasz Justyna - opinia (2) Pan Piotr jest bardzo fachowy i pomocny we wszystkich formalnościach, bardzo... Justyna Janusz Dawlidowicz - opinia (2) Wspaniały service!! Dzięki pani Maji Paczkowskiej prowadzącej nasza sprawę !! Janusz Dawlidowicz Joanna - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z współpracy z biurem Pełen profesjonalizm miła... Joanna Katarzyna - opinia (2) Bardzo fajnie współpracowało mi się z Panem Piotrem. Biuro nieruchomości... Katarzyna Katarzyna - opinia (2) Polecam serdecznie współpracę z domoteką w szczególności z Panem Piotrem... Katarzyna Monika - opinia (2) Polecam! Pełen profesjonalizm, łatwy i miły kontakt, przyjemna i rzeczowa... Monika