Sylwester 2014 (2) Wspaniale zorganizowana zabawa sylwestrowa. Obsługa bardzo miła i na... Dominik W Nowy Rok z Dworkiem Gościnnym (2) Sylwester 2014 w Dworku Gościnnym był wspaniały. Właścicielka lokalu Pani Ala... Julia wesele Anny i Krzysztofa 13.09.2014 (2) dziękujemy Pani Alicji w raz z obsługą za profesjonalizm i przemiłą atmosferę... nowożeńcy
Wesele w dworku 11.10.2014 (2) Z głębi serca i z czystym sumieniem polecam Dworek Gościnny! Wesele , które... A.S Zadowoleni Rodzice (2) Jestem mamą Panny Młodej. W Dworku Gościnnym organizowaliśmy wesele naszej... Julia SUPER SUPER I JESZCZE RAZ SUPER !!! (1) Nasze wesele było jak bajka! Organizacja całego przyjęcia tak fantastyczna,... Ania i Grześ Udane wesele to mało powiedziane! (1) Zdecydowaliśmy się z mężem na Dworek Gościnny, ponieważ już słyszeliśmy kilka... Magda i Krzysiek F. będziemy Was polecać ;) (1) Nasi goście byli zachwyceni, my jeszcze bardziej. Pyszne, wyśmienite... Karaol i Ania Cudne wesele (1) Na wesele w Dworku zdecydowaliśmy się praktycznie w chwili gdy go tylko... Agnieszka i Sławek Sylwester 2013/2014 (2) Jestem bardzo zadowolona z Sylwestra zorganizowanego przez Dworek Gościnny.... Ania Pohl Polecamy! Najlepsze Wesela na całym Pomorzu!!! (3) Gorąco polecamy Dworek Gościnny - jest to cudowne miejsce na wesele i takie... Gosia i Piotr super (1) Jesteśmy naprawde zadowoleni :) cudowne miejsce, przemiła obsługa, wszystko... ewelina POLECAMY!!!!!!!! (1) Jesteśmy super zadowoleni z naszego wesela w dworku gościnnym jest to... Katarzyna i Paweł Wesele w Dworku Gościnnym. (1) Gorąco polecamy : piękne miejsce, wspaniała obsługa, pyszne posiłki,... Magda i Ernest WESELE ZYCIA :) (1) Wesele w Dworku to była najlepsza decyzja w naszym życiu. Pani Alicja od... Ania S. POLECAMY :) (1) Dworek okazał się naszym strzałem w dziesiątkę :) jedzenie przepyszne i w... alicja9102010 Polecamy! (1) Wesele, które wyprawialiśmy w Dworku Gościnnym było fantastyczne. Cudowny... Kasia i Sławek Rewelacja - dziekujemy (2) We wrzesniu odbyl sie nasz ślub powiem tyle byl z naszych marzen - wszystko... Agata i Tomek L Polecamy! (4) Dworek Gościnny jest cudownym miejscem! Pani Alicja Iglikowska włożyła całe... Natka Bardzo polecam ! (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni że zdecydowaliśmy się zorganizować nasze przyjęcie... Monika