Dynamika

Temat dostępny też na forum: Dynamika
W niemal bezpośrednim sąsiedztwie osiedla znajduje się Szkoła Podstawowa nr 12, co jest dużym udogodnieniem dla rodzin z dziećmi. W okolicy znajduje się także kompletna infrastruktura potrzebna do wygodnego codziennego życia: przedszkole, sklepy, komunikacja miejska.

Osiedle Dynamika składało się będzie z siedmiu budynków wielorodzinnych. W pierwszym etapie powstać mają dwa budynki z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy inwestorzy wiedzą...

,że szansa jest duża iż wylądują z piękna Nową Unruga za oknem? Mam nadzieję, że euro styl nie zapomniał o tym wspomnieć ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

p.s. chodzi o drzewa a nie o ten trawnik przy blokach inwestycji Nowa Wiezycka

tak drzewa ida do wycinki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

droga

To super! Bedzie lepszy dojazd
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie zapomniał wspomnieć

Wszystko podane w prospekcie informacyjnym. To jest miasto i ciężko chyba o osiedle bez drogi pod blokiem. Nowej Unruga nie ma w planach do 2030 roku. Nie sądzę, żeby była na tyle strategiczna aby ją przyspieszono.
Ja tam się cieszę i czekam na odbiór kluczy za 2 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

cena

po ile te mieszkania ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiadomo już co z ta droga? czy sa juz jakies blizsze informacje odnosnie planowanej Nowej Urugi i w jakiej postaci? jedno, dwu, cztero itd pasmowa ?
Przeszukałam juz caly internet i zero informacji

Osiedle bardzo fajne,ale faktycznie nie chciałabym mieszkan przy busy ulicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A osiedle z prawej?

Na zdjęciu czwartym z siedmiu, po prawej stronie osiedla widać ładną zieleń. A przecież tam buduje się już kolejne osiedle .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co w związku z tym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Muza musi grać. (2814 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....