Elcar (1) Konkretni ludzie. Mi się podobało, no i zdałam za pierwszy razem!! Wykłady... Mira Takk (1) Tak dla elcar. Jeździłem z moim imiennikiem. Zdałem za pierwszym razem.... Krystian Porzadna szkola jazdy (1) Porzadna szkola jazdy. Super zajecia z teorii z p. Karolem i niezapomniane... Artur
Rewelacja! (1) Elcar to rewelacyjna szkoła. Pan Karol pokaże w ciekawy sposób nawet... K.K !!! POLECAM !!! (1) !!! POLECAM !!! Bez zastrzeżeń, wszystko przebiegło bez komplikacji. Super... Adam Polecam! (1) Szczerze polecam szkółkę ELCAR wszystkim, którzy mają zamiar zdać prawo... Przemek K POLECAM!! (1) Jak zastanawiacie się jaką szkołę jazdy wybrać... to już wiecie:) Tylko... kierowca! Polecam! (1) Polecam szkołę Elcar, a w szczególności instruktora jazdy p.Roberta, który... Kamila Piotr S - opinia (1) Polecam bardzo tę szkołę. Ja akurat miałem przyjemność jeździć z panem... Piotr S Polecam Elcar (1) Polecam wszystkich tę szkołe. Dobrze mnie przygotowała na teorie i praktyke i... Szymon POLECAM! (1) Bardzo polecam tę szkołę! Jeśli chcecie wiedzieć co i jak to tylko tutaj!... Mateusz Polecam (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy ELCAR. Zajęcia teoretyczne z Panem Karolem i... Robert BARDZO POLECAM! (1) Wybrałam Elcar ponieważ wszystkie opinie o tej szkole były świetne. Nie... Ania Polecam w Gdyni (1) Polecam ELCAR miałem przyjemność współpracowania z Krystianem,wytłumaczy i... Ralf Polecam ELCAR super szkoła jazdy. (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Bez stresu była bardzo dobrze... Agata NAJLEPSZQA SZKOŁA JAZDY W 3MIEŚCIE!POLECAM WSZYSTKIM (1) WSZYSTKIM TYM KTÓRZY MAJA DYLEMAT I NIE WIEDZA jaka szkołę jazdy wybrać,... Beata ;) (1) Witam , chciałbym bardzo polecic szkole. otoz bez zadnego problemu zdalem za... Marek Bień Godna polecenia (1) Polecam tą szkołę świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Zdałem... Tiger Dobra szkoła jest dobra :D (1) Chociaż wydawało mi się, że zrobienie ze mnie kierowcy będzie niemalże... Magdalena Polecam! (1) Szkoła godna polecenia! Panie w biurze bardzo miłe. Teoria z Panem Karolem... magda