Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Elcarze. Szybko i porządnie. Teoria w... Mati Jak najbardziej polecam. (1) Obsługa bardzo miła. Pan Marek jest genialnym instruktorem, nigdy nie... Asia Damian (1) Nic dodać nic ująć po prostu polecić taką szkołę jazdy jak zarówno tak... Damian
Adi (1) ELCAR polecam baaardzo :) Fajny klimacik podczas teorii ;) Na jazdach nie... Adi Kamil - opinia (1) Polecam szkołę Elcar, a w szczególności instruktora jazdy p.Roberta, który... Kamil Opinia Adriana (1) Potrzebowałem szybko mieć prawko. W elcarze kurs teoretyczny trwał tydzień, a... Adrian Mega (1) Wybrałem tą szkołe i nie załuje Elcar jest mega teoria leci szybko i miło a... Michał Jupi! (1) W końcu udało się zdać prawko :) 2 razy próbowałam - szkoliłam się w innej... Ela Opinie Emil (1) Sugerowałem się opiniami na trojmiasto.pl i dobrze zrobiłem :) Wybrałem elcar... Emil Super, polecam (1) Robiłem kurs w czerwcu. Prawko za pierwszym podejściem zdane. Fajna atmosfera... Kamil Bardzo zadowolony! (1) Jak chcecie robić prawko to tylko w Elcarze. Mega fajni ludzie, no i do tego... Tomek M. Polecam (1) Polecam szkołę jazdy Elcar. Pełen profesjonalizm, dobry sprzęt, miła obsługa,... Marek profesjonalna szkoła !!! (1) Witam . Polecam Elcar , pełen profesjonalizm , poziom jaki prezentują jest... Marcin Chciała napisać kilka słów o ELCARze (1) Do szkoły trafiłam dzięki opiniom z trojmiasto.pl i nie żałuję. Pan Krystian... Aneta Łukasz.D - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy!!! W szczególności instruktora p.Marcina!... Łukasz.D Opinia Mariusz (1) Jestem zadowolony ze szkolenia w ELCARze. Teoria poszła szybko i sprawnie,... Mariusz Yupi! (1) W zeszłym tygodniu zaliczyłam egzamin za pierwszy razem! W końcu będę miał... Celka :) (1) Razem z chłopakiem zapisaliśmy sie na kurs. Jeździliśmy z p. Krystianem.... Marysia opinia Małgosia (1) Poważnie podchodząca szkoła do kursanta. Podczas jazd nie zdarzyło się, żeby... Małgosia Polecam ELCAR (1) Robiłem kurs w kwietniu. Polecam szkołę. Dobra miejscówka - nie daleko od... Łuki