ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

:-) (1) zdałam za pierwszym razem!! baaaardzo dziękuję instruktorom : Adamowi M. i... Julka H. Monika Z. - opinia (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem z czego niezmiernie sie cieszę.Wielkie... Monika Z. Za pierwszym razem (1) Dzięki Elka! Zdałam za pierwszym razem a to dzięki panu Jurkowi- najlepszy... agata
Gorąco polecam! (1) Jeśli chcesz się nauczyć dobrze jeździć samochodem, chciałbyś w przystępny i... Joanna K-P Egzamin (1) "To bedzie czysta formalnosc" - slowa mojego intruktora Adama na dzien przed... Krzysiek ZDAŁAM!!!! (1) CO prawda za drugim razem, ale za pierwszym zrzarły mnie nerwy. Dziekuje Panu... Emilka COŚ PIĘKNEGO ! :) (1) ZDAŁEM EGZAMIN !!! I to za pierwszym podejściem. Jestem zachwycony wysokim... Piotr Zdałem za 1 razem !! :) (1) Elka School to naprawdę Wyższa Szkoła Jazdy, prawdziwie wysoki poziom... Marcin Ś. Ocena części teoretycznej!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam Elke i rewelacyjny sposób przekazu teorii :)) Wykład ze znaków... Mucha Super ELKA (1) Elka School to najlepsza szkoła w trójmieści polecam ją wszystkim, którzy... Angelika TYLKO ELKA POLECAM!!! (1) Zdałam za drugim razem,bo za pierwszym razem rękaw się wydłużył. Dziękuję... Ania Karolinka - opinia (1) Dziś odebrałam swoje upragnione prawo jazdy. Wspomnienia z egzaminu nie będą... Karolinka Najlepsza szkola - profesjonalna szkola (1) Elka school to rewelacyjna szkola. Idac na kurs szukalam szkoly ktora po... 50 za kołkiem :) Pozdrawiam (1) Dziekuje calemu zespolowi elki za przemila obsluge szczegolnie w biurze,... p Wielkie dzięki Elka School !! (1) na wstępie chciałbym pozdrowić Pana Jurka który uratował świat przed zagładą... Błażej Formella Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła zdecydowanie wychodząca do kursanta z pomocną dłonią, rewelacyjne i... Piotr Woroszyłło Egzamin za pierwszym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoła rewELKA! (1) Zdalem za pierwszym dzieki wielkie wszystkim w elce znakomita atmosfera... Arek Doczekałam się (1) Na wstępie,chciałabym podziękować kierownictwu ośrodka za cała pomoc... Katarzyna Zblewska :) (1) 3 dni temu, 14 stycznia, zdałam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy :).... Dominika Zdane!!! za 1 razem! (1) Zaliczyem państwowy za 1 razem:) Dzięki dla Adama Merty za to że mnie nauczył... Wodzu