Malwina - ocena (1) Zajmują się wszystkim związanym z wynajmem moich mieszkań, jestem bardzo... Malwina Sylwia - ocena (1) Ogromne podziękowania za pomoc w sprzedazy domu! Cena jak z bajki, jestem... Sylwia Sandra i Tomek - ocena (1) Z całego serca polecamy panią Kasię! ️ To prawdziwy wulkan pozytywnej... Sandra i Tomek
Tomasz - ocena (1) Bardzo rzetelna agencja nieruchomości. Pomogli mi znaleźć najemców,... Tomasz Michał - ocena (1) Świetne doradztwo inwestycyjne i indywidualne podejście. Michał Marek - ocena (1) Szukałem firmy, która przejmie na siebie całe zarządzanie wynajmem... Marek Albert - ocena (1) Sprzedaż mieszkania bez stresu. Albert Joanna - ocena (1) Fachowe podejście i świetna znajomość rynku. Dzięki nim kupiłam mieszkanie... Joanna Milena - ocena (1) Z Estate Polska współpracowałam przy sprzedaży mieszkania i jestem pod... Milena Grzegorzewski23 - ocena (1) Profesjonalna obsługa i szybka sprzedaż mieszkania. Grzegorzewski23 Alan - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Estate Polska i z Panią Kingą. Profesjonalizm... Alan Kamila - ocena (1) Pomogli mi sprzedać dom w dobrej cenie i szybkim czasie. Cała obsługa była na... Kamila Pawel - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie tego zespołu są naprawdę imponujące.... Pawel Agata - ocena (1) Dzięki Estate Polska udało mi się sprzedać mieszkanie w ciągu trzech tygodni.... Agata Beata - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy współpracę z p. Katarzyną Rutkowską cały... Beata Patrycja G. - ocena (1) Pani Katarzyna Rutkowska od pierwszej rozmowy była bardzo miła i pomocna.... Patrycja G. Dariusz - ocena (1) Estate Polska pomogło mi sprzedać dom w naprawdę ekspresowym tempie i co... Dariusz Daria - ocena (1) Formalności zostały dopięte szybko, sprawnie i co dla mnie bardzo ważne w... Daria Iza - ocena (1) Nareszcie mieszkam w wymarzonym miejscu i to wszystko dzięki Estate Polska!... Iza Jan - ocena (1) Proces wynajmu przebiegł wyjątkowo sprawnie i klarownie. Już na samym... Jan