Marek - ocena (1) Szukałem firmy, która przejmie na siebie całe zarządzanie wynajmem... Marek Albert - ocena (1) Sprzedaż mieszkania bez stresu. Albert Joanna - ocena (1) Fachowe podejście i świetna znajomość rynku. Dzięki nim kupiłam mieszkanie... Joanna
Milena - ocena (1) Z Estate Polska współpracowałam przy sprzedaży mieszkania i jestem pod... Milena Grzegorzewski23 - ocena (1) Profesjonalna obsługa i szybka sprzedaż mieszkania. Grzegorzewski23 Alan - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Estate Polska i z Panią Kingą. Profesjonalizm... Alan Kamila - ocena (1) Pomogli mi sprzedać dom w dobrej cenie i szybkim czasie. Cała obsługa była na... Kamila Pawel - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie tego zespołu są naprawdę imponujące.... Pawel Agata - ocena (1) Dzięki Estate Polska udało mi się sprzedać mieszkanie w ciągu trzech tygodni.... Agata Beata - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy współpracę z p. Katarzyną Rutkowską cały... Beata Patrycja G. - ocena (1) Pani Katarzyna Rutkowska od pierwszej rozmowy była bardzo miła i pomocna.... Patrycja G. Dariusz - ocena (1) Estate Polska pomogło mi sprzedać dom w naprawdę ekspresowym tempie i co... Dariusz Daria - ocena (1) Formalności zostały dopięte szybko, sprawnie i co dla mnie bardzo ważne w... Daria Iza - ocena (1) Nareszcie mieszkam w wymarzonym miejscu i to wszystko dzięki Estate Polska!... Iza Jan - ocena (1) Proces wynajmu przebiegł wyjątkowo sprawnie i klarownie. Już na samym... Jan Teresa - ocena (1) Po raz pierwszy sprzedawałam mieszkanie sama i było to stresujące, ale Estate... Teresa Daniel - ocena (1) Super obsługa i szybka sprzedaż Estate Polska wiedziała, jak to zrobić.... Daniel Arek - ocena (1) Estate Polska to partner, który wywiązuje się z obietnic. Od pierwszego... Arek Barbara - ocena (1) Zacznę od tego, że warto było zaufać Estate Polska od samego początku.... Barbara Mariusz - ocena (1) Estate Polska wyróżnia się rzetelną analizą rynku wycena poprzedzona jest... Mariusz