Natalia - ocena (1) Profesjonalne podejście, na każde pytanie udzielono wyczerpującej odpowiedzi,... Natalia Elżbieta - ocena (1) Co tu dużo pisać - biuro Estate i Pani Kinga działa szybko a nawet można by... Elżbieta Magda - ocena (1) Przecudowna Pani Kasia,pełen profesjonalizm,zaopiekowani zostaliśmy do samego... Magda
Weronika Weber - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług Pani Kasi. Zaufaliśmy jej w 100% i... Weronika Weber Anna - ocena (1) Polecam serdecznie, z Estate wspołpracowałam w zakresie sprzedaży mojego... Anna Katarzyna - ocena (1) Pani Kasia to najlepszy agent nieruchomości, z którym współpracowałam. Z... Katarzyna Katarzyna Rutkowska - ocena (1) Bardzo dobra współpraca w zakresie doradztwa w sprzedaży i zakupie... Katarzyna Rutkowska Daniel - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości Estate, pełen profesjonalizm na każdym etapie... Daniel Iwona B. - ocena (1) Zakupiłem mieszkanie poprzez Estate Nieruchomości. Wszystko sprawnie poszło,... Iwona B. Anna - ocena (1) Kupiliśmy z agencją Estate mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi... Anna Hubert - ocena (1) Bardzo miła obsługa, konkretne informacje w skrócie wszystko załatwione na... Hubert Amelia - ocena (1) Miła współpraca, kompetentne załatwienie formalności. Profesjonalne podejście... Amelia Karol - ocena (1) Polecam z całego serca. Bardzo profesjonalna i rzetelna usługa. Sprzedawałam... Karol Józef - ocena (1) Jestem jak najbardziej zadowolony ze współpracy z biurem Estate. Bardzo fajna... Józef Anna - ocena (1) Bardzo uczciwe i rzetelne biuro nieruchomości, polecam serdecznie Anna Marlena - ocena (1) Biuro godne polecenia. Cała praca od początku do końca wykonana bardzo... Marlena Michał B. - ocena (1) Polecam serdecznie, biuro godne polecenia Michał B. Aldona - ocena (1) Dużo ofert kupna sprzedaży mieszkań i domów, polecam Aldona Mirella P. - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z biurem. Pełen profesjonalizm. Transakcje... Mirella P. Lucjan - ocena (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Skuteczne działania, szybka sprzedaż mojego... Lucjan