Olek - ocena (1) Jako były klient pozytywnie oceniam doświadczenie współpracy i z chęcią... Olek Kamil - ocena (1) Polecam Estate Polska. Korzystałem z usług firmy podczas zakupu mieszkania.... Kamil Mariola - ocena (1) Pełen profesjonalizm na każdym etapie wynajmu mieszkania. Mieszkając za... Mariola
Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam pośrednika nieruchomości p. Pawła z agencji estate. Dzięki... Marcin Franciszek - ocena (1) Sprzedawałem mieszkanie z biurem Estate. Współpraca przebiegła pomyślnie, nie... Franciszek Monika - ocena (1) Szczerze polecam. Miałam przyjemność współpracować z Panią Katarzyną... Monika Hubert - ocena (1) Bardzo polecam, na każdym etapie wsparcie i bardzo profesjonalne podejście. Hubert Marta - ocena (1) Polecam, bardzo dobra jakość usług, wsparcie na każdym etapie sprzedaży Marta Ewa - ocena (1) Polecam firmę Estaet Nieruchomości. Bardzo profesjonalna współpraca i pomoc w... Ewa Hubert - ocena (1) Z ogromną przyjemnością mogę polecić biuro Estate Nieruchomości! Lokal... Hubert Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Pawłem.Jego profesjonalne... Joanna Magda - ocena (1) Profesjonalna obsługa Magda Beata - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem Beata Miłosz - ocena (1) Za pośrednictwem biura Estate Nieruchomości kupiłem mieszkanie pod kątem... Miłosz Anna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Mnóstwo poświęconego czasu, zawsze... Anna Jowita N. - ocena (1) Gorąco polecam! Miałam przyjemność współpracy z Estate. Bardzo sprawnie... Jowita N. Milena - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z biurem nieruchomości Estate z Trójmiasta.... Milena Magdalena - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Estate Nieruchomości. Sprzedaż naszego mieszkania... Magdalena Ala - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie, pomoc w szybkiej... Ala Maja - ocena (1) Polecam jak najbardziej każdemu prosta umowa, wysoka skuteczność sprzedaży Maja