Michał - ocena (1) Pan Paweł zajął się sprzedażą mojego mieszkania oraz wyszukaniem i ustaleniem... Michał Paweł - ocena (1) Polecam Pana Pawła konkretny, rzeczowy, wszystko zawsze na czas! Przy... Paweł Halina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, jeszcze raz dziękujemy za kompleksowe podejście do... Halina
Agata - ocena (1) Bezapelacyjnie najlepsza agencja nieruchomości w regionie. Duża dbałość o... Agata Julia S. - ocena (1) Polecam Pana Pawła z Estate. Sprawa sprzedaży domu po babci załatwiona szybko... Julia S. Grzesiek - ocena (1) Wszystko przebiegło pomyślnie. Pani Kinga wywiązała się z zadań... Grzesiek Miłka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, cały proces zakupu mieszkania przebiegł bardzo... Miłka Alina - ocena (1) Tak jak lubię, szanowanie czasu klienta, profesjonalnie i wszystko zawsze na... Alina Daniel - ocena (1) Szybko, sprawnie i bez większych opóźnień polecam to biuro! A szczególnie... Daniel Anna - ocena (1) Polecamy naszego doradcę P. Pawła uśmiechnięty, profesjonalny, obsługa super! Anna Agata D. - ocena (1) Pierwsze i ostatnie wrażenie bardzo pozytywne, a to najważniejsze, transakcja... Agata D. Paulina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście od pierwszego spotkania, Pan Paweł konkretny,... Paulina Kalina - ocena (1) Doskonała jakość, bardzo duży wybór mieszkań jest w czym wybierać,... Kalina Daniel O. - ocena (1) Pani Kinga to bardzo sprawny i pomocny doradca. Dokonała komunikacja, szybka... Daniel O. Tytus - ocena (1) Naszym doradcą był Pan Paweł szczerze polecamy, proces sprzedaży naszego... Tytus Ola - ocena (1) Polecam jak najbardziej, całą transakcja przeprowadzona w sposób bardzo... Ola Daniel - ocena (1) To była bardzo owocna współpraca. Zakończyłyśmy jedną sprzedaż (z sukcesem) a... Daniel Jana D. - ocena (1) Z Estate korzystam już drugi raz i jestem równie zadowolona jak poprzednim... Jana D. Hubert - ocena (1) Cały proces współpracy (sprzedaż mieszkania) przebiegł bardzo profesjonalnie.... Hubert Adrian - ocena (1) Profesjonalne podejście Pani Kingi pozwoliło bardzo szybko sprzedać... Adrian