Beata - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem Beata Miłosz - ocena (1) Za pośrednictwem biura Estate Nieruchomości kupiłem mieszkanie pod kątem... Miłosz Anna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Mnóstwo poświęconego czasu, zawsze... Anna
Jowita N. - ocena (1) Gorąco polecam! Miałam przyjemność współpracy z Estate. Bardzo sprawnie... Jowita N. Milena - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z biurem nieruchomości Estate z Trójmiasta.... Milena Magdalena - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Estate Nieruchomości. Sprzedaż naszego mieszkania... Magdalena Ala - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie, pomoc w szybkiej... Ala Maja - ocena (1) Polecam jak najbardziej każdemu prosta umowa, wysoka skuteczność sprzedaży Maja Miłosz - ocena (1) Polecam gorąco, pełen profesjonalizm, kompetencja i uczciwość w jednym Miłosz Kamila - ocena (1) Cudowne przedstawienie oferty! Kamila Agata - ocena (1) Świetny kontakt, ogromne podziękowania za pomoc w sprzedaży mojej kawalerki... Agata Ewelina - ocena (1) Świetny kontakt z klientem, pełen profesjonalizm! Ewelina Julia - ocena (1) Co tu dużo pisać - biuro Estate Nieruchomości działa szybko, a nawet można... Julia Aldona S. - ocena (1) Konkretna i szybka sprzedaż naszego mieszkania na obrzeżach Gdańska. Biuro... Aldona S. Natalia - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta Natalia Mirka - ocena (1) Współpracuje z Estate od jakiegoś czasu, wcześniej poleciałam nam tą agencję... Mirka Lila - ocena (1) Bardzo rzetelne podejście, wszystko zorganizowane tak jak trzeba. I co... Lila Robert - ocena (1) Konkretnie i profesjonalnie, Estate to kwintesencja świetnej agencji... Robert Maria - ocena (1) Pani Katarzyna jako ekspert nieruchomości - zajęła się moim kupnem mieszkania... Maria Adam - ocena (1) pełen profesjonalizm w każdym calu naszej współpracy przy sprzedaży mojego... Adam