Eurodent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy Implanty

Gdańsk, Kołobrzeska 39F

Zadowolona (2) Polecam dr Małgorzata Zając wspaniały lekarz... Judyta OBY WIĘCEJ TAKICH LEKARZY (1) Leczyłam zęby w wielu gabinetach-bywało różnie,ale teraz dopiero mogę z... ELŻBIETA Polecam!! (1) Moje 9-krotne wizyty w EuroDent w Gdańsku przy ul.Kołobrzeskiej, gdzie... Edwin
Sama nie wiem (1) Byłam tam na wizycie z 2 tygodnie temu, i niby wszystko ok. Długo szukałam... Kaśka Zdziwiona! Zadowolona! (1) Jestem po pierwszej wizycie z córką w tym centrum i jestem bardzo zadowolona... Kamila Piotr J. - NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM! (4) Piotr C.-J. Eurodent Przymorze oraz Eurodent Morena w Gdańsku. Chciałabym... Rozgoryczona TRoche drogo (1) Wszystko ok, mila obsluga, ale na pewno sa tansze kliniki. marzenka Stanowczo odradzam! (1) Stanowczo nie polecam tej placówki!!! Pani, która wykonywała zdjęcie rtg... Jagódka Nigdy więcej! (2) Ostatnio po raz pierwszy skorzystałem z usług gabinetu Eurodent na Przymorzu... zawiedziony Pełen Pozytyw (1) Dziwią mnie te negatywne opinie o Euro Dencie, gdyż ja jestem stałą pacjentką... Agnieszka Uwaga (1) Byłam z dzieckiem (15 l.) robiła się mała dziurka od 3 roku życia istniała... Agnieszka L. PLOTKARY (1) ja rowniez korzystalam juz z uslug tego gabinetu. Najpierw poprosilam o... klaudiaxxx Brak słów, żeby komentować... (1) Jeśli chodzi o czas oczekiwania, naprawdę krótki,jeśli zaś chodzi o podejście... marina Eurodent (1) Bylem na jednej wizycie, i uważam, ze jak na ta cenę nie są tego warci.... BaDI super (1) Do wizyzyty w Centrum namówiła mnie koleżanka.Jestem jej bardzo wdzięczny!:)... Michal super (1) Polecam wszystkim.Sprawna i miła obsługa , ceny przystępne podobne jak wszędzie. Magda