Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Polecam! (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalne podejscie, dyspozycyjnosc czasowa.... MB Serdecznie polecam ! (1) Bardzo gorąco polecam :) Świetna nauka teoretyczna podczas wykładów z nutką... Paweł Wentowski Najlepsi :) (1) Nic dodać, nic ująć lepiej trafić nie mogłam :) Dziekuje ! Dorota
REWELACJA :) (1) Polecam tą szkołę wszystkim moim znajomym :) Podejście do kursanta poprostu... Jess Asia - opinia (1) Polecam szkołę Euromoto i jazdy z p.Grzegorzem, dzięki któremu wzięłam się w... Asia PROFESJONALIŚCI !!! (1) Trafiłam do EUROMOTO ponieważ słyszałam opinię od ludzi którzy się tutaj... Karolina polecam (1) Szkoła bez żadnych wątpliwości godna polecenia. Teoria wyłożona w szybkim... gosia Najlepszy Ośrodek Szkoleniowy dla Kierowców ! (1) Ośrodek na prawdę super. Część teoretyczna rzetelnie przekazana na wykładach.... Angelika Polecam (1) Rzetelna szkoła. Jest część teoretyczna w wymaganej liczbie godzin a dla... Woj. Dorota - opinia (1) Teoria poprowadzona bardzo przyjemnie i dodatkowo w szybkim tempie. Osoby... Dorota Gorąco Polecam! (1) Polecam tą szkołę jazdy ! Bardzo profesjonalni i mili instruktorzy ! Nauka... Muliaina ŚWIETNA SZKOŁA (1) Gorąco polecam; świetne nauczanie teorii jak i praktyki. Jazda od pierwszej... Artur Zdałam egzamin za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam ta szkołę. Jestem bardzo zadowolona, instruktor wszystko... Katarzyna Marucha 100 % PROFESJONALIZMU (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu. Teoria :robiona szybko i uważnie-... Wojciech Kliś swietna szkola jazdy! (1) Polecam Euromoto dla każdego zainteresowanego kategorią B. Niskie ceny,... Kasia POLECAM (2) Profesjonalizm, rewelacyjne podejście, skuteczność. Karolina Kategoria A (1) Gorąco polecem - kurs przeprowadzony szybko, sprawnie i jak należy... Łukasz kat. A .Na Plus (1) kat. A. Szkoła w umieszczona w dobrym miejscu, w małym węźle komunikacyjnym... MS ? (8) Witam. Mam pytanie do wszystkich.Czy ktoś może wie gdzie jest Grzegorz... Marta Rewelacja !! Polecam! :-) (1) Każdemu kto zastanawia się nad wyborem szkoły w Gdyni gorąco polecam... Magda