Fotodepilacja - nie polecam
Korzystałam z oferty salonu poprzez groupona i czuję się OSZUKANA! Ano tak, oszukana. Miałam wykupione trzy fotodepilacje pach i niestety muszę stwierdzić, że zabiegi były wykonywane nieprawidłowo o czym dowiedziałam się dopiero później (była to moja pierwsza fotodepilacja). Mianowicie, jak już pisała tutaj jedna z pań, kosmetyczna nie zdezynfekowała skóry ani nie umyła rąk. Aż się boję myśleć, czy głowica lasera podlega jakiejkolwiek dezynfekcji... Otrzymałam po trzy strzały pod każdą pachę... Teraz wiem, że to zdecydowanie za mało. Po trzech zabiegach nie było żadnego efektu!!! Niedawno, za namową koleżanki, skorzystałam z fotoepilacji w innym salonie i muszę przyznać, że zabieg wyglądał zupełnie inaczej (dezynfekcja skóry, dezynfekcja głowicy, rękawiczki jednorazowe no i przede wszystkim naliczyłam się osiemnastu strzałów!). Nie wiem czy w Abacosun traktuje się inaczej klientki nie-grouponowe, ale ja po moich doświadczeniach, zdecydowanie nie polecam. Chociaż przyznać muszę, że pani w gabinecie jest bardzo miła i uprzejma. Tylko ta jakość świadczonych usług....