Edyta - ocena (1) Z wyciekiem panowie poradzili sobie bezproblemowo. Sam sprzęt robi wrażenie.... Edyta Michal - ocena (1) Dobra firma, Wszystko ok. Polecam Michal Mirek - ocena (1) OK firma. Polecam Mirek
Igor - ocena (1) Bardzo polecam. Igor Miłosz - ocena (1) Szybka dobra pomoc. Polecam Miłosz Dariusz Woźnicki - ocena (1) Polecam. Godni zaufania! Dariusz Woźnicki Piotrek - ocena (1) Szybka naprawa przecieku w łazience. Wszystko zrobione na wysokim poziomie.... Piotrek Tomasz - ocena (1) Dobra firma. Dzięki za pomoc, bede polecac dalej Tomasz Iwona - ocena (1) Firma godna polecenia! Iwona Barbara - ocena (1) Godna polecenia firma. Znalazłam na internecie i sie nie zawiodłam. Robota... Barbara Daniel - ocena (1) Najlepsza ekipa. Pomogli przy remoncie bo inna firma w ostatniej chwili... Daniel Patryk - ocena (1) Mili, solidni. Firma co prawda z polecenia ale wszystko ok. Patryk Zuzanna - ocena (1) Państwo mili i pomocni. Fajnie wszystko zrobione powinno działać :D Zuzanna Bartłomiej - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam Bartłomiej Adam - ocena (1) Recenzja z lekkim opóźnieniem ale Panowie w maju mi bardzo pomogli. Wszystko... Adam Olgierd - ocena (1) Dobra cena w porównaniu do tego co Panowie robią. Widać że nie zatrudniają... Olgierd kazimierz - ocena (1) Dobra firma, polecam bardzo! kazimierz Andrzej - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w trójmieście. Jestem z pruszcza i dojazd bez... Andrzej Karol - ocena (1) Jak ktoś szuka dobrego hydraulika z doświadczeniem to ta firma jest idealna.... Karol Stanisław - ocena (1) Zrobione ok. 5/5 Stanisław