Cezary - ocena (1) Po naprawie różnica w działaniu instalacji jest ogromna. Fachowiec zadbał o... Cezary Bartek - ocena (1) Zamiast obiecanek, otrzymałem konkretną, sumienną robotę. Hydraulik podszedł... Bartek Adrian - ocena (1) Wszystko zostało naprawione z niezwykłą dokładnością, a do tego w pełni... Adrian
Aleksander Szymański - ocena (1) Wymienił bojler w jeden dzień, wszystko podłączył perfekcyjnie. Działa bez... Aleksander Szymański Mariusz - ocena (1) Wszystko ok. polecam Mariusz Arkadiusz - ocena (1) Zorganizowanie wizyty w dogodnym dla mnie terminie nie było żadnym problemem.... Arkadiusz Andrzej - ocena (1) z czystym. Sumieniem mogę polecić. Andrzej Lena Jaworska - ocena (1) Problemy z przeciekającą instalacją zostały rozwiązane bardzo solidnie.... Lena Jaworska Wojciech - ocena (1) Cała naprawa przebiegła w bardzo uporządkowany sposób. Fachowiec najpierw... Wojciech Marcelina - ocena (1) Cały proces przebiegł niezwykle sprawnie od przyjazdu, przez ocenę sytuacji,... Marcelina Wojtek - ocena (1) Od początku widać było, że ma fach w ręku. Wszystkie etapy naprawy... Wojtek Piotrek - ocena (1) Prace przebiegły płynnie i bez zbędnych przestojów. Widać, że hydraulik... Piotrek Kamil - ocena (1) Podczas pracy widać było, że hydraulik dokładnie wie, co robi. Każdy etap... Kamil Natalia - ocena (1) Przyjechał dokładnie na czas, co bardzo doceniam, zwłaszcza, że nie musiałam... Natalia Jaroslaw - ocena (1) Cena była adekwatna do jakości usługi. To hydraulik, którego mogę polecić... Jaroslaw Wojciech - ocena (1) Koszty zostały przedstawione jasno na początku, a efekt pracy był zgodny z... Wojciech Krystian. - ocena (1) Jestem pod wrażeniem jakości wykonanej usługi. Wszystko zostało dokładnie... Krystian. Lilianna - ocena (1) Nie było miejsca na żadne niedociągnięcia wszystko zostało zrobione... Lilianna Wiktorai - ocena (1) Nie znam się na hydraulice, ale hydraulik cierpliwie wytłumaczył, co się... Wiktorai Cezary - ocena (1) Zjawienie się dokładnie na umówioną godzinę to rzadkość, a tutaj tak właśnie... Cezary