Andrzej - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w trójmieście. Jestem z pruszcza i dojazd bez... Andrzej Karol - ocena (1) Jak ktoś szuka dobrego hydraulika z doświadczeniem to ta firma jest idealna.... Karol Stanisław - ocena (1) Zrobione ok. 5/5 Stanisław
Michał - ocena (1) Fachowo zrobione nie to co inni aby "odwalić" Polecam :D Michał Diana - ocena (1) Polecam. Wszystko ok:) Diana Lidka - ocena (1) Wszystko zrobione na najwyższym profesjonalizmie. Super panowie! Lidka Damian - ocena (1) Wszystko okeej. Damian Cezary - ocena (1) Dobra firma. polecam Cezary Leszek - ocena (1) Szybka obsluga i dobry kontakt Leszek Wiktor - ocena (1) Szybko naprawiony przeciek. Polecam Wiktor Kacper - ocena (1) Przyjechał zrobił i poszedł żadnych problemów i wszystko działa. Kacper Darek - ocena (1) Zalany sufit ogarnięty w jeden dzień nie mam pytań. Darek Nikodem - ocena (1) Zrobił co trzeba bez zbędnego gadania szybko konkretnie polecam. Nikodem Adrianna - ocena (1) Sympatyczny facet nie było krzywych akcji tylko konkret i spokój. Adrianna Filip Z - ocena (1) Naprawił szybko i bez gadania serio gość wie co robi Filip Z Anastazja - ocena (1) Miałam zalaną łazienkę, a on pojawił się błyskawicznie i wszystko ogarnął Anastazja Arkadiusz - ocena (1) Dzisiaj rano było dzwonione. Po południu już po usterce. Kontakt dobry.... Arkadiusz Mariusz - ocena (1) Wszystko działa jak należy. Nie przeciągał, nie kombinował konkret. Mariusz Dorian - ocena (1) Szybko zrobiona robota bez pierniczenia sie. Polecam Dorian Amelia - ocena (1) Zgłosiłam awarię wieczorem, a rano wszystko już działało. Pełen... Amelia