Przemysław - ocena (1) Awaria była nagła, woda leciała jak z kranu. Facet przyjechał szybko, nie... Przemysław Lidia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Szybko, schludnie, bez żadnego później jeszcze... Lidia Adrian - ocena (1) Zalało łazienkę, pan przyjechał w 40 minut. Uczciwa rozmowa, szybka naprawa,... Adrian
Bartosz - ocena (1) Gość przyjechał punktualnie, nie gadał dużo, tylko zrobił robotę. Bez... Bartosz Melania - ocena (1) Dzwoniłam z duszą na ramieniu, bo bałam się kosztów i bałaganu. A tu... Melania Artur - ocena (1) Zadzwoniłem, bo ciekło spod zlewu myślałem, że to pierdoła, a tam wszystko... Artur Basia Kruk - ocena (1) Nie tylko szybko zareagował, ale i naprawił wszystko bez zostawiania... Basia Kruk Ada - ocena (1) Wielki plus za cierpliwość i kulturę. Wszystko naprawione, żadnego pośpiechu,... Ada Aleksander - ocena (1) Pierwszy hydraulik mnie wystawił, a ten przyjechał na czas i ogarnął całą... Aleksander Marcin R. - ocena (1) Dzwoniłem wieczorem, myśląc, że oleje temat. Przyjechał jeszcze tego samego... Marcin R. Magdalena - ocena (1) Zaczęło kapać z sufitu od sąsiada, totalna panika. Hydraulik przyjechał na... Magdalena Marek Zaczuk - ocena (1) Zalało mi kuchnię, byłem pewien, że czeka mnie remont. Na szczęście trafiłem... Marek Zaczuk Wiktoria - ocena (1) Awaria w łazience to chyba najgorszy koszmar każdej kobiety, szczególnie jak... Wiktoria Mariusz - ocena (1) Przyszedł, zobaczył, naprawił. Bez gadania, bez bajek. Tak powinno być. Mariusz Arkadiusz - ocena (1) To nie był mój pierwszy hydraulik, ale pierwszy, który nie próbował mnie... Arkadiusz Adam R. - ocena (1) Zatkało mi się coś w rurach, śmierdziało i zlewu nie dało się używać.... Adam R. Angelika - ocena (1) Przyszedł punktualnie, zrobił, co trzeba, zapytał, czy coś jeszcze sprawdzić.... Angelika Wojciech - ocena (1) Zerwałem się z pracy, bo pękł wężyk przy pralce masakra, woda po kostki.... Wojciech Grzesiek - ocena (1) Zdecydowanie polecam hydraulik jak kumpel, z którym da się pogadać przy... Grzesiek Miłosz Grzywarczuk - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna. Pomogli w ten sam dzień. Dziękuje! Miłosz Grzywarczuk