Weronika - ocena (1) Bardzo dziękuje hydroklinice. Szybki kontakt od początku do końca. Robota... Weronika Milosz - ocena (1) Git firma, dobry kontakt, dobre ceny, dobra jakość. Milosz Oskar - ocena (1) Dobry kontakt, wszystko ok bez ukrytych kosztów. Polecam Oskar
Fryderyk - ocena (1) Dobra robota. Polecajka Fryderyk Iza - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko zrobione jak chciałam :) Iza Dorian - ocena (1) Usługa zrobiona bdb. Dobra firma. Dorian Patryk - ocena (1) Polecam. Bezproblemowy dojazd, szybka naprawa, wysoka jakość. Coś czego... Patryk Monika - ocena (1) Bardzo dobre ceny. Bardzo dobry kontakt z firmą. Polecam Monika Damian - ocena (1) Firma godna zaufania. Pozdrawiam Damian Milena - ocena (1) Jestem zadowolona z tej firmy. Wszystko sprawnie bez problemów. Milena Daniel - ocena (1) Całość przebiegła ok. Będe korzystać w przyszłości. Daniel Renata - ocena (1) Dobra firma. Termowizja wykonana 10/10 Renata Sokołowski Jacek - ocena (1) Wszyszystko zgodne z opisem. Polecam Sokołowski Jacek Eugeniusz - ocena (1) bardzo dobra firma. godna polecenia Eugeniusz Irek - ocena (1) Polecam bardzo. Irek Olek - ocena (1) Polecam firmę hydroklinika. Drugi raz korzystałem z usług i drugi raz się nie... Olek Marek - ocena (1) Dobry kontakt z firmą. Marek Julia - ocena (1) Najlepsza firma, polecam! Wszystko wykonane dobrze i na czas Julia Mariusz - ocena (1) Dobre ceny, dobra kontakt wszystko ok. Polecam Mariusz Nikola - ocena (1) Bardzo dobry hydraulik. Nikola