Łukasz - ocena (1) Dobra firma, szybka pomoc. Łukasz Angelika - ocena (1) Bardzo polecam, naprawa przebiegla sprawnie i wszystko działa jak nowe Angelika Grzegorz - ocena (1) Polecam, najlepsza firma z jakiej korzystałem. Wszystko przyzwoicie... Grzegorz
Agata - ocena (1) Wszystko dobrze. Firma godna polecenia. Panowie ogarneli usterke na... Agata Franek - ocena (1) Bardzo polecam firme. Wszystko ok Franek Bartek - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna. Polecam! Bartek Daniel - ocena (1) Polecam bardzo dobra firma. Daniel tomasz - ocena (1) Wielkie dzięki dla firmy. Uratowała mnie w potrzebie. Kontakt bardzo dobry... tomasz Mieczysław - ocena (1) Bardzo polecam usługi tej firmy. Wszystko git Mieczysław Arek - ocena (1) Porządna firma. Polecam Arek Władek - ocena (1) Dobra firma, polecam Władek Natalka - ocena (1) Szybka sprawna robota z kranem. Polecam Natalka Mariusz - ocena (1) Cała robota zrobiona bardzo szybko. Wszystko wykonane tak jak chciałem. Nie... Mariusz Bartek - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna. Bartek Miłosz - ocena (1) Praca którą zleciłem wykonana w 1 dzień. Wszystko zrobione dobrze i... Miłosz Fabian - ocena (1) Zrobione szybko i perfekcyjnie. Polecam bardzo. Fabian Kuba - ocena (1) Polecam bardzo!! Kuba Paulina - ocena (1) Bardzo polecam, dobra firma. Paulina Jacek - ocena (1) Zrobione perfekcyjnie. Jestem zadowolony. Jacek Janek - ocena (1) Dobra firma, polecam Janek