Krzysiek Jarewski - ocena (1) Hydraulik nie tylko naprawił usterkę, ale także wyjaśnił, dlaczego problem... Krzysiek Jarewski Albert Mikolajczyk - ocena (1) Zarówno podejście do pracy, jak i efekt końcowy przerosły moje oczekiwania.... Albert Mikolajczyk Jonasz - ocena (1) Hydraulik wykonał swoją pracę bardzo schludnie, nie zostawiając po sobie... Jonasz
Halina Worczewska - ocena (1) Naprawiona instalacja działa lepiej niż wcześniej. Usługa została wykonana w... Halina Worczewska Michalina Kwiecinska - ocena (1) Wszystkie elementy zostały dopasowane perfekcyjnie, bez najmniejszych... Michalina Kwiecinska Karol Bs. - ocena (1) Usługa została wykonana szybko, ale solidnie. Zdecydowanie warty polecenia,... Karol Bs. Anastazja - ocena (1) Cena była dokładnie taka, jaką uzgodniliśmy na początku. Wszystko... Anastazja Angelika - ocena (1) Przyjechał punktualnie i wykonał usługę w czasie, który wcześniej określił.... Angelika Lukasz - ocena (1) Skontaktowałem się rano, a już po południu hydraulik był u mnie i naprawił... Lukasz Bozena Sz. - ocena (1) Od pierwszego telefonu wiedziałam, że trafiłam na odpowiedniego fachowca.... Bozena Sz. Patrycja W. - ocena (1) Cena usługi była bardzo rozsądna, szczególnie w porównaniu do innych... Patrycja W. Bartłomiej - ocena (1) Sytuacja była trudna, ale hydraulik znalazł rozwiązanie, które okazało się... Bartłomiej Basia - ocena (1) Bez problemu dopasował się do mojego napiętego grafiku. To ogromna zaleta,... Basia Małgosia - ocena (1) Hydraulik był bardzo kulturalny i uprzejmy, co sprawiło, że współpraca... Małgosia Andreii - ocena (1) Not only was the service carried out flawlessly, but the price was also very... Andreii Kasia - ocena (1) Problem z instalacją wydawał się nie do rozwiązania, ale hydraulik podszedł... Kasia Lilianna - ocena (1) Bardzo uprzejmy i pomocny. Przyjechał szybko, pomógł rozwiązać problem w... Lilianna Kalina Z. - ocena (1) Miałam awarię w łazience, a ten hydraulik uratował mnie w ciągu godziny!... Kalina Z. Jan - ocena (1) Hydraulik nie tylko naprawił usterkę, ale także przeprowadził przegląd całej... Jan Amela - ocena (1) Od razu wzbudziła moje zaufanie. Wyjaśniła wszystko dokładnie i jasno, co... Amela