Iza - ocena (1) firma absolutnie do polecenia - duży wybór, prodesjonalna obsługa Iza Iza - ocena (1) od lat korzystamy z Ika- Kolor, zawsze miło i profesjonalnie obsłużeni -... Iza Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamowienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps
Katarzyna - ocena (1) Profesjonalnie , atrakcyjne ceny, duży wybór. Katarzyna Barbara Demps - ocena (1) Profesjonalnie i terminowo Barbara Demps Zamaszek - ocena (1) Indywidualne podejście to coś na co warto zwrócić uwagę - jeśli szukasz... Zamaszek Florian - ocena (1) Polecam. Wszystko super Florian Asia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu podłogi w sklepie Ika. Podłogi mają... Asia Marta - ocena (1) Super podłogi!!! Marta Gabriela - ocena (1) Serdecznie polecam, świetna jakość! Gabriela Joanna - ocena (1) Super, bardzo polecam Joanna Katarzyna Myszkowiak - ocena (1) najlepsza jakość usług Katarzyna Myszkowiak gosianogaj@wp.pl - ocena (1) Atrakcyjne ceny, przemiła obsługa.Polecam gosianogaj@wp.pl Kasia - opinia (1) Szczerze polecam! Korzystałam z oferty przez wiele lat w innej firmie, lecz... Kasia Jerzy - opinia (1) Miła i kompetentna obsługa oraz doradztwo, położenie podłogi z desek oraz... Jerzy Kasia - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani Jolancie która swoim zaangażowaniem i sprytem handlowca... Kasia Julia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nowej podłogi, którą kupiłam w Ika-kolor. Przemiła... Julia Andrzej Rynkiewicz - opinia (1) Mało jest takich miejsc gdzie można znależć tak kompetentną i miłą obsługę .... Andrzej Rynkiewicz M.Z. - opinia (1) Bardzo Polecam to miejsce z najlepsza ofertą tapet w Gdańsku! Bardzo miła i... M.Z. Dobór Drzwi - Polecam! (1) Polecam, Pan z salonu wypytał mnie dość szczegółowo o potrzeby i wspólnie... Czarek Święgowski