Nie wiem ilu będzie chorych dnia następnego, ponieważ nie wiem ile kto wypił .Najwyżej trochę pochorują ,napiją się wody i będą zdrów,tak to czasami jest ,że się ludzie źle czują dnia następnego
Wieś tańczy i śpiewa. Buractwo i tyle w temacie. Zróbcie sobie imprezę ale nie taką, by było was słyszeć po drugiej stronie Banina. Niech będzie głośno ale dlaczego ma być 200 decybeli, zamiast np 50 Żeby to jeszcze była muzyka Pink Floyd e
Wszyscy mocni na trojmiasto.pl to zapraszam na forum Banino na fb mądrale. Przynajmniej mlodzi beda mieli co wspominac, wiekszosc mieszkancow ma tak sztywno w ...... ze sztywniej sie nie da
No wiadomo, tutaj każdy kozak w necie a świecie wiadomo, pobudka marsz do korpo, tam caly dzień cicho a potem szybka kawa( prima) w domu"willi na wsi" i szybko do klawiatury pokazać kto tu z miasta przybył
W Baninie po prostu jest fajno i lubię słuchać jak ludzie bawią się dobrze a najbardziej uwielbiam typa w aucie bez dachu co gdy z fury rąb..e basem jak z rybnego targu
No tak, nad morzem i na jarmarku nikt sie nie zaraża. Tylko wesela. Moze wystarczy pomyśleć, ze to wakacje i cała polska wali nad morze bo "rozdali" bony, żeby do nuch wróciły i dlatego straszą wyjazdami za granicę? Marionetki
~Na 500 piniędzy ni ma i ni będzie. roztowski i poltusk.
(4 lata temu)
Nie ogladaj tvnienawiść, bo oni cię ogłupiają. Wystarczy nie kraść, płacić VAT a wtedy rząd dzieli się owocami. Kiedyś 2008 - 2015 piniędzy ni ma i ni będzie, teraz jest płacony VAT i są pieniądze.
okolice Żytniej - boczna od Żłotej -szeregi , disco polo,przekleństwa i głosna muza na cała wieś. Pierwsza w nocy piski dzieciaka i,wrzaski pijanych bab i itp.żenua
Jak słyszę takie głośne,huczne ,alkoholowe imprezy,to strasznie jestem wnerwiony,ale nie dlatego, że one są głośne, huczne i alkoholowe ,tylko dlatego, że mnie tam nie ma!!!!
Hmm od kiedy tu mieszkam w baninie to zauważyłem że mieszkańcy a w zasadzie nie z trójmiasta tylko przyjezdni zachowuja sie jak w domach jednorodzinnych na spraszaja znajomków i sie chwalą co maja .Imprezy do świtu krzyki , wyki . Własciciele swoich domów ... nie interesuje ich że czyjes dzieci śpią za ściana , że ludzie pracuja .wydaje im sie że mieszkaja sami w pustkowiu tępe to i głupie .Po kilku dniach głowa w chmurach i wielka elita intelektualna z trójmiasta.
To sie nazywa, Egoizm (łac. ego ja) nadmierna albo wyłączna miłość do siebie. Egoista kieruje się przeważnie własnym dobrem i interesem, nie zwracając zbytniej uwagi na potrzeby i oczekiwania innych. Odnosi wszystko do siebie, patrzy na świat poprzez pryzmat ja, nie uznaje wewnętrznie systemu wartości społecznie akceptowanych.
Osoba egoistyczna nie musi być postrzegana za taką. Czasem na skutek oportunizmu stara się uchodzić za altruistę, aby dzięki temu wywołać u innych efekt altruizmu odwzajemnionego i tym samym uzyskać cele dla siebie.
Ta definicja może dotyczyć również osoby, która oczekuje, że inni będą chodzić na paluszkach bo ich dziecko śpi; nie zwracając zbytnio uwagi na towarzyskie potrzeby sąsiada. Dzieci również krzyczą nie tylko sąsiad z kumplami. Zwyczajnie i po prostu kij ma dwa końce.
Co za idioci to piszą jak mają za co to niech się bawią na Kaszubach zawsze kogo było stać to wesele trwało dwa tygodnie tak jak u górali dajcie im spokój bo oni tutaj są urodzeni i ich pochodzenie jest z przed drugiej wojny światowej lepiej wypijcie za ich zdrowie