Imperium-Auto Salon

Witam,
jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11.
Niestety w internecie ciężko coś znaleźć, a pewne poszlaki są niepokojące...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Imperium-Auto Salon

Sam bym chciał wiedzieć. Jakie są to poszlaki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wpisz sobie imie i nazwisko własciela (albo samo nazwisko) w Google. Jeżeli nie jest to dziwna zbieżność nazwisk, to zajmował się wcześniej sprowadzaniem samochodów.

Oszust jak ich wiele u takich trzeba sprawdzać wszystko Przebieg przede wszystkim
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też zakupiliśmy samochód dla syna. Skasowali za ubezpieczenie 600 zł a wcale nie było opłacone. Kluczyk połamany. Rok produkcji tez się nie zgadzał z tym co było w ogłoszeniu. W ogłoszeniu wpisany był tempomat ale niestety brak w samochodzie. Ogólnie radzę omijać szerokim łukiem!!!! Po sprzedaży samochodu nie odbierają telefonu.

Czy problem był zgłoszony na Policję??

Gość to totalny oszust mówi ci to co chcesz słyszeć jeśli się nie znasz masz problemy takie jak np cofnięty licznik i inne usterki radzę omijać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak masz na to twarde dowody to zgłoś to na policje i tyle
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak firmy nie da się znaleść na Internecie to lepiej od nich nic nie kupować

Niestety tego nie sprawdziliśmy i wpadliśmy w ich pułapkę...

Zataił w ogłoszeniu, że auto jest z USA po szkodzie oraz w PL szkoda na przodzie, lewej stronie i tył pojazdu a mówił, że malowany prawy błotnik i drzwi bo było otarcie od słupka. Odradzam

Salon w tym przypadku to za dużo powiedziane.Ogólnie wszystko wygląda bardzo podejrzanie.Chciałam kupić auto.W ogłoszeniu wszystko idealnie, samochód na zdjęciach wyglądał pięknie,jak nowy.Na miejscu okazało się co innego.Łyse opony,brak osłony w bagażniku,brak drugiego kluczyka a do ceny miała być jeszcze doliczona jakaś opłata 600 zł.Ogólnie pan który tam był w d... miał klienta,zero zainteresowania i rozmowy.W czasach gdzie konkurencji jest naprawdę dużo, bardzo mnie dziwi takie podejście.I bardzo dobrze, że to mnie zniechęciło,kupiłam auto w innym miejscu i jestem zadowolona.A tego"salonu"nie polecam .

Nasze auto też okazało się z wadą. Właściciel potem śmiał się nam w twarz że możemy się z nim sądzić jak chcemy i tak nie wygramy. Tragedia!

Nie polecam!!! Kasują wszystkie negatywne komentarze na swój temat! Trzymajcie się z daleka

Inne tematy z forum

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...