Imprezka

Wczorajsza impreza na ul.imbirowej zostala zgloszona policji.wszystko bylo ok ale przesadziliscie ze spiewnie I przeklenstwami o godz 00.30
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: Imprezka

Sapiesz bo Ciebie nie zaprosiliśmy ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13

I na co liczysz??? KOwboje z Żukowa nie ogarniają ustalenia posiadacza pojazdu którego nr rejestracyjne podałem. A teraz będą musieli przekonać kogoś że trzy tygodnie temu było u niego za głośno??
Tak trzy tygodnie to minimum zanim dojdzie do twojego zawiadomienia. Oni już wytrzeźwieją i zmienią stan cywilny i adres. No i wówczas wejdą ONI cali na niebiesko... Już dawno straciłem resztki szacunku dla "p"anów władzy.
szkoda czasu, rozwiązać komisariat!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jest impreza jest alkohol
Jest alkohol to są śpiewy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Kiedy poprawiny dajcie znać wpadnę wezmę z sobą akordeon
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

dzis takie czasy ,że popiera się chamstwo. Nasprowadzało sie dziadostwa to czego wymagać!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

A obowiązuje tam cisza nocna?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wszędzie tam gdzie mieszkają ludzie obowiązuje cisza nocna. Chyba że ci '' ludzie'' to gbury i chamy co mają za nic innych obok siebie. Niestety sama wiem, że takich nie brakuje...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy dzisiaj ktoś robi imprezkę wpadł bym jak jest możliwość 500 zł zasponsoruje weteran z Banina czekam na oferte
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....