Problem z imprezką urodzinową . Pomóżcie ;) (1) Mieszkam w Gdańsku , na Przymorzu . Nie wiem gdzie wyprawić 14-te urodziny .... Nieznaszmnie POSZUKIWANY KEYBOARDZISTA (3) Młody zespół grający roots reggae poszukuje keyboardzisty chętnego do... Aleksandra Siwiec - Jamajka Poszukiwany Perkusista! (3) Zespół Türbohead, poszukuje Bębniarza! Gramy Klimaty Thrash Metal, Blues... MEGADAVE
list motywacyjny! (5) witam! chciałam dowiedzieć się czy ktoś był by skłonny pomóc mi w napisaniu... sushi_girl SZERMIERKA SAMURAJÓW W TRÓJMIEŚCIE (2) WSTĄP NA DROGĘ MIECZA! Zapraszamy na zajęcia japońskiej szermierki... seibei Zespół poszukuje sekcji dętej (1) Zespół reggae poszukuje sekcji dętej, osób które lubią/czują reggae, którym... seth_black(małpa)o2.pl petycja w sprawie kary za bestialskie znęcanie się nad zwierzętami - PODPISZCIE!! (3) Zgłaszamy się z ogromną prośbą w imieniu społeczeństwa, które wzburzone jest... Agnieszka ODKUPIĘ KARTĘ PAMIĘCI (2) Hej :-) słuchajcie, od razu zaznaczę, że się nie znam zbytnio na tych... H. przejazd do Suwałk (1) Witam, potrzebuję dostać się w środę po południu (ok 16-tej) z Gdańsk do... aleksanderkamil Szukam sklepu z ubrankami dla malutkich pieskow (2) Tak jak w tytule poszukuje sklepu z ubrankami dla pieskow chichuahua 2,5kg... Gosia Pokazy Fajerwerków w Wielkim Kacku (1) Witam szanownych czytelników... podobnie jak w latach ubiegłych, tak i w tym... Marek mszyma SKLEP Z PŁYTAMI (3) Czy w Trojmieście są sklepy z muzyką na CD? Chodzi mi o wyspecjalizowane... hifi znaleziono psa podobny do Hasky (1) Wieczorem 29.12.2010 znaleziono psa w okolicach budynku LOT w Gdańsku. Pies... Gosia ODDAM W DOBRE RĘCE KRÓLIKA MINITURKĘ LEWNE (5) ODDAM W DOBRE RĘCE KRÓLIKA MINIATURKĘ LEWNE 6 MIESIĘCZNY CZARNO -BIAŁY, Z... mimi862 do dziewczyn które kochają taniec i chciałby coś z tym zrobić :) (4) chciałabym założyć grupę taneczną najlepiej cheerleaderek. Wiem, że wiąże się... Agnieszka szukam miejsca na próby dla zespołu muzycznego - gdańsk centrum (1) nie dzielone z nikim, bezpieczne, chronione (może być względnie wysokie,... kris_79 DREDY (1) Hej :) Przeniosłam się do Trójmiasta, więc chętnie podredzę i tutaj.... Paulina Masz w rodzinie kibica piłkarskiego? Super prezent !!! (1) http://allegro.pl/recznik-chelsea-londyn-super-prezent-na-swieta-i1370117798.... Damian kupie uszkodzone laptopy (1) Kupie uszkodzonego laptopa. Propozycje model, jakie uszkodzenie, miejscowość... Yasmine87 Wybuch butli z gazem w gdyni w latach 70 (2) Interesuje mnie ile osób zginęło po wybuchu butli z gazem w gdyni przy... Swistak