oddam kotkę (1) Niestety zmuszona jestem oddać 3,5-miesięczną kotkę, ponieważ mam w domu... ola Czy ktoś ma książki z Sagi..??? Córka morza..??? (1) niestety mam do częśći 18.. dalej przerwałam czytanie (wyjazd) .. Może ktoś... mamaklaudii Przyjmę dla córeczki (3) Witam na pewno zaczne od tego że bardzo trudno jest mi pisać o pomoc do ludzi... Mamitka
SKLEP CELNY Z OKOLIC DWORCA ...GDZIE PRZENIESIONY ??? (1) wie ktos może gdzie sklep się przeniósł ? były tam super tanie perfumy. wie... Becia Szukam osoby z wykrywaczem metali !!!!! (1) witam w dniu wczorajszym zgubiłem obrączkę, jest mi z tego powodu niezwykle... mąż66 Ciekawe szkoły muzyczne..? -Gdańsk (2) Idę niedługo do liceum i postanowiłam wybrać kierunek muzyczny co wiąże się z... E.I - gość ODKUPIĘ 2 BILETY NA GALĘ MIUSICALOWA W TM W GDYNI (1) WITAM; Rozpaczliwie poszukuje biletów na Gale Miusicalowa w Teatrze... Sebastian napisy do krótkiego 12 min filmu szkoleniowego (4) Szukam osoby, która zrobiłaby napisy ze słuchu do 12 minutowego filmu... Kornelia Głosów nieważnych oddano 1 744 609, to jest 12,06% ogólnej liczby głosów oddanych - Hmm ??!? (1) Rozdział 8. Wybory do sejmików województw 1. Wybory przeprowadzono do 16... Hmm ??!? CZY KTOŚ PRACUJE W BANKU? (1) mam ptyanie ale wolę na pw. k.:)) Sprzedam transporter dla psa firmy FERPLAST!!! (1) Transporter jest w bardzo dobrym stanie, bez żadnych pęknięć. Wymiary... marta8203 Sprzedam klatkę dla zwierząt firmy SAVIC!!! (1) Klatka jest metalowa, nigdy nie była używana, oryginalne opakowanie. Wymiary... marta8203 Szkoła !! (2) Mam pytanie, do jakiej szkoły kształcącej w usługach gastronomicznych w... Daga piesek kąpiel (4) Hejka, Mam 7 tygodniowego szczeniaka, ma pchełki a spray od weterynarza... dolar7 szukam noclegu na parę dni (1) Wybieram się na Koncert Lady Gagi . Przyjeżdżam z drugiego krańca Polski.... swój Szukam kogoś do nauki kodowania stron (2) Witam. Chciałbym się nauczyć ciąć grafikę pod strony i kodować w php od... Maciek Niedzielny spacer (1) Proszę o propozycję na przyjemne trasy do spacerów z rodziną i znajomymi w... Marek kupie joy stick 125 (1) Witam!!Poszukuje stare joysticki 125 moze ktos z was ma w domu tego typu... gość Taniec towarzyski (1) Szukam partnera do tańca towarzyskiego dla dziewczynki w weku 10 lat. Tel.... Marek ciekawe filmy o poznaniu (1) hej,polecam dwa ciekawie zrobione filmy o Poznaniu... pigeon40