Instytut Vivien jest cudownym miejcem!

W Vivien kazdy moze poczuc sie wyjatkowo, to miejsce ma niesamowity, niebanalny, urzekajacy klimat. Wchodzac tam ma sie wrazenie ze trafilo sie do nieba :) Po pierwsze: przepiekne, pachnace, zachwycajace wnetrze, mnostwo eleganckiej bieli i wspanialych kwiatow. Po drugie: Pracownicy, ktorzy swoja kompetencja, usmiechem, otwartoscia i serdecznym podejsciem nadaja temu miejscu dodatkowej wyjatkowosci. Po trzecie: zabiegi, ktore potrafia czynic cuda!!! szczegolnie polecam Apollo, ktore w moim przypadku tak wymodelowalo sylwetke, ze w koncu jestem w pelni zadowolona! Wszelkie zabiegi na buzke i masaze ciala sa rownie genialne, po nich mozna poczuc sie jak nowo narodzonym, daja przyjemne doznania i zachwycajaca efektem. Dodam jeszcze ze ceny sa bardzo przystepne rowniez dla osob ktore nie maja pelnej skarpety oszczednosci;) Vivien to Instytut jakiego brakowalo w Trojmiescie, najlepsze miejsce na relaks, odstresowanie i upiekszenie. Osobiscie wysylam tam wszystkich moich Znajomych, Kobiety i Mezczyzn, jestem przekonana ze kazdy wyjdzie usatysfakcjonowany. Pani Dorota wraz z osobami tam pracujacymi stworzyli raj w centrum miasta. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z Vivien! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Instytut Vivien jest cudownym miejcem!

Ja też lubię to miejsce i zabiegi Keraskin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0