Iza (1) Witam. Pani Marzenka czesała mnie na ślub córki . Mam włosy półdługie .... Iza Allt perfekt! (1) Har varit kund på salongen de senaste 4 åren. Fantastisk personal... I. Mattsson Najlepszy Instytut Urody w trójmieście !!! (1) Miałam okropne bardzo głębokie zmarszczki na czole , skóra na polikach i... Ania
klientka (1) trafilam do pani Iwonki z polecenia kolezanki,szczerze jestem zadowolona z... magda wyjątkowo miłe miejsce (1) Wybrałam ten salon ze względu na opinie i otrzymane nagrody i nie zawiodłam... monia Zawiedziona (2) Przykro mi stwierdzić, ale bardzo się zawiodłam na jakości wykonanego... magda ZMARSZCZKI (1) Jestem zachwycona moim wyglądem po wykonaniu w tym gabinecie wypełnienia... klientka Salon godny polecenia (1) Profesjonalne usługi fryzjerskie. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Kasi.... Truskawka makijaż permanentny (1) Pani Julita wykonała mi brwi i kreski górne. Makijaż zrobiła perfekcyjnie.... A.Piskorska nie polecam (2) to był mój trzeci raz w VIVIEN i niestety ostatni raz. Jedyna miła osoba to... Anita Super salon kosmetyczny! (1) Salon vivine jest najlepszy na świecie!!! Pani Julitka zna się na swojej... Wiśnia pelen profesjonalizm (2) Salon jest usytuowany przy głównej ulicy w Gdyni. Ma piękny wystrój i... krystyna Vivien (1) Witam Chciałem serdecznie podziękować za miła atmosferę w salonie i pełen... Krystyna Pani Gosia (1) Przychodzę tak tylko dla Pani recepcjonistki! Pani Gosia jest bardzo miłą... Dziewczyna fryzjer co czuje moje wlosy:DD (1) oceniajac salon tak naprawde ocenia sie zawsze fryzjera bo to on sprawia czy... Ania Moje centrum świata w upiększaniu... (1) Korzystam z całej oferty, włosy, paznokcie, rzęsy i twarz. Nie zamieniłabym... Patrycja hybryda (1) Piękny manicure hybrydowy, duży wybór kolorów dobrej jakości. Kilkakrotnie... Monia bardzo polecam! (1) Gorąco polecam usługę keratynowego prostowania włosów, dwie godziny na fotelu... nowa klientka ENDERMOLOGIA (1) Mój kontakt z Vivien zaczął się od problemu z cellulitem. Wykupiłam w... Małgorzata dla mnie bajka (1) przemila atmosfera , kosmetyki bardzo dobrej jakosci, profesjonalnie... sonia