Anna - opinia (1) Polecam wszystkim! Anna Pani Dorota (1) Według mnie pani Dorota jest super. Potrafi dobrze doradzić i poprowadzić od... I.W. Piękna buźka (1) Witam, jestem po porodzie, w ostatnim czasie bardzo pogorszyła mi się cera :(... Małgosia
Walentynki (1) Jestem tak mile zaskoczona, że postanowiłam polecić ten salon innym.... E. Rutkowska pan adrian-mega nie punktualny, NIE POLECAM (2) uwaga drogie panie jak umawiacie się z panem adrianem, bo już chyba myśli ze... punktualna Pan Adrian (1) Super człowiek i fryzjer. Bardzo miły, uśmiechnięty, z ogromną wiedzą na... Iza można polecić (1) W tym salonie panuje niezwykle ciepła atmosfera, po wejściu wszelkie kłopoty... Di Instytut Vivien jest cudownym miejcem! (2) W Vivien kazdy moze poczuc sie wyjatkowo, to miejsce ma niesamowity,... Marzena Uhryn Warto polecić innym dobre miejsce (1) Korzystam od kilku miesięcy, głównie z zabiegów ujędrniających ciało i... Zuzanna po opalaniu (1) Po opalaniu mocno wysuszyłam skórę. Moja Pani kosmetyczka poleciła mi... Anna Zanter NIEWIARYGODNE !!! (3) Moje kontakty z tym salonem zaczęły się zupełnie przypadkowo, chciałm... Arleta widoczne efekty (2) Polecam,prawdziwie profesjonalne miejsce,korzystałam z zabiegów na twarz i... Iza Makijaż permanentny (5) Długo zwlekałąm z podjęciem decyzji, czy zrobić makijaż permanentny. Bałam... Barbara opinie (1) Zdecydowałam się na wybór właśnie tego miejsca po przeczytaniu opinii na tym... Ewelina Pełen profesjonalizm! (2) Miejsce godne polecenia wszystkim osobom ceniącym profesjonalną obsługę i... Dominika Mistrz !!!! (1) Byłam u Pana Adriana jestem zachwycona! To wielka skarbnica fachowej wiedzy!... Agata POLECAM!!! (1) Polecam ten gabinet, zabieg miałam bardzo profesjonalnie wykonany. Obsługa... Dorota Atrakcyjne zabieg (3) Byłam w Vivien na zabiegu różanym, coś fantastycznego. Skóra zrobiłą się... Marta WSZYSTKIM POLECAM (1) Wszystkim będę polecać to miejsce, byliśmy z mężem zachwyceni, spędziliśmy... Dorota polecam (1) Polecam wszystkim usługi w tym salonie, bardzo przyjemne miejsce, uprzejma... Maria