Nie ! (5) Korzystałam z usługi manicure żel french i pedicure hybrydowy - na... Ewa Połeć Z przyjemnością polecam !!! (2) Treść opinii: Ogólna opinia Korzystam na bieżąco z usług zakładu i jestem... Marzena super:) (2) bardzo fajne miejsce, przesympatyczny personel, Pani Dorota stworzyła miejsce... ania
TAK TAK TAK! (2) Spontanicznie umówiłam się na wizytę w salonie Vivien. Zależało mi na zabiegu... Ania27 super masaż (2) chodzilam na masaze endermologii do roznych pań w tym salonie,ale najlepiej... kawka PRZEŻYŁAM SZOK (1) Do tej pory odwiedzałam salon regularnie, robiłam kosmetyczny zabieg Imersji... Michalina manicure hybrydowy (1) Dziękuję za bardzo ładny manicure hybrydowy- śliczny french Madzia świetny fryzjer (4) Polecam Pana Adriana, niezwykle miły i kompetentny fryzjer. Doradził mi jak... Ewa REWELACYJNA PANI JOANNA (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług w salonie Vivien. Chodzę na zabiegi... Agnieszka masaż marzenie (5) Polecam masaż u pani Agnieszki. Wspaniała atmosfera, dużo świec, żywe kwiaty,... Iza Polecam zabiegi odchudzające na ciało (1) Polecam skuteczne zabiegi odchudzające. Moja pupa, uda i brzuch wyraźnie się... Małgosia Mikrodembrazja (1) Miał może ktoś z Państwa robioną? Natalia Polecam! (1) Bardzo sympatyczni ludzie i świetni profesjonaliści. Doradzą i zrobią... kasia Wszystko na "+" (1) W prezencie urodzinowym dostałam peeling kawitacyjny z maseczką do wykonania... Natalia EMI - opinia (1) Vivien znalazłam w internecie szukałam masaży ujędrniających gdzie cena... EMI Godny polecenia salon (1) Wszystko co najlepsze, zawsze w tym salonie czuję się na miejscu, prawie jak... Madzia endermologia - bardzo skuteczny zabieg (1) Korzystałam z endermologii, jestem pod wrażeniem, jak zmieniła się moja... Marzena Pan Adrian-obłędnie zdolny!! (1) Skorzystałam z usług wspaniałego fryzjera-stylisty, i jestem absolutnie... Katarzyna Pan Adrian - polecam (3) Znając Pana Adriana, aż trudno uwierzyć w to, co tu napisane, znam go już... Marzena SUPER! (1) Znalazlam ten salon na internecie. Mial bardzo dobre opinie wiec zamowilam... Ilona z Geteborga