super salon (2) przyszłam zrozpaczona po nieudanym blondzie z innego salonu (żółtko),pani... klientka polecam (1) polecam panią Iwonke, wyprowadziła mi nieudany blond z innego salonu na super... klientka Edyta - opinia (1) W tym miejscu wypoczywam i mam zdrowe włosy. Kosmetyki, profesjonalizm i nie... Edyta
Fachowość & indywidualne podejście do klienta (1) Uczęszczam na zabiegi do Instytutu Vivien od kilku miesięcy celem poprawy... Justyna Polecam (1) Bardzo serdecznie polecam ten salon kosmetyczny jak i wykonywane zabiegi. Od... Sylwia Zawsze zadowolona wybredna klientka;) (1) Wszelkie usługi warte polecenia. Fryzjer Adrian jest miły, uprzejmy, potrafi... Agata Fryzjerstwo (1) Przed wizytą w salonie byłam niezadowolona ze swojego wyglądu ogólnie... Zuzanna Zawsze tak!!! (2) wszystko profesjonalnie, miło z uśmiechem na twarzy :) szczególnie polecam... Zetka POlecam p. Iwonkę :) (1) Polecam panią Iwonkę, fryzjerkę. Rewelacyjnie dobiera fryzurę do kształtu... Marta Polecam Panią Kasię !!! (1) Fantastyczna fryzjerka, potrafi świetnie dobrać fryzury i do tego jest bardzo... Eve od dłuższego czsu związana z Vivien (2) Nasze spotkanie zaczęło się od gruponu - serii zabiegów endermologii. Dzisiaj... Kamila profesjonalnie i miło (1) Jestem stałą klientką od roku. Bardzo profesjonalne zabiegi. Panie zanjdują... D.SZ. Polecam (1) Polecam strzyżenie u p. Adriana. Świetna obsługa, zawsze jestem zadowolony z... M. bhs, mezoterapia i apollo (8) Dzieci na dzień matki wykupiły mi zabiegi w salonie z któych byłam bardzo... Ala Swietny, profesjonalny salon. (2) Bardzo polecam salon Vivien. Korzystałąm wielokrotnie z różnych usług salonu-... Anna Gębka-Gaś GORĄCO POLECAM (1) Jestem stałą klientką salonu Vivien i bardzo cenię sobie pracę Adriana!... zadowolona Swietny gabinet (1) Korzystalam z zabiegow w salonie kosmetycznym jak i w salonie fryzjerskimi.... Angelika endermologia (3) Kupiłam pakiet zabiegów endermologii na Gruponie. Wykonywałam endermologię w... Magda mezoterapia i endermologia (3) Korzystam z wielu zabiegów w tym salonie. Jestem stałym klientem. Cieszy mnie... J.Malinowska Masaż u pana Radka (2) hej. skorzystałam z masażu kalifornijskiego u Pana Radka i jestem pod... J.