Jakie dzrwi, aby rozwiązać problem hałasu z klatki?

jak w temacie, mieszkanie w bloku na gdańskiej żabiance, problemem są głośne klatki i głośno działająca winda, chciałabym wymienić drzwi na takie, które chociaż trochę wyciszą hałas, a jednocześnie nie będą się opuszczać, drzwi najlepiej w kolorze grafit, antracyt, czarny

thx
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wpis już wiekowy, ale ja właśnie niedawno rozeznawałam się w temacie drzwi aksutycznych. Potrzebowałam pilnie wymienić drzwi wejściowe do mieszkania. Kupiłam z firmy KMT i różnica z poprzednimi jest ogromna. Super komfort

@Zofia ja również wstawiałem drzwi akustyczne z tej fimry i potwierdzam, że róznica ogromna. Komfort mieszkania bardzo się zwiększył.

KMT to firma działająca na rynku od wielu lat. Solidna produkcja

Nieszczelne okna też powodują słabą izolację dźwiękową. Polecam Zakład Usług Wnętrzarskich Jarosław Kołacz wykonujący naprawę i uszczelnianie okien.

Inne tematy z forum

wiertarko wkrętarka jaka? (37 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (42 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...