wymiana kotła gazowego (2) dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu... Łukasz Jakie dzrwi, aby rozwiązać problem hałasu z klatki? (5) jak w temacie, mieszkanie w bloku na gdańskiej żabiance, problemem są głośne... Dimma Jakie schody? - co polecacie (63) Pewnie wielu mieszkańców nowych domów w Baninie miało dylemat i pytanie... Hexag
Jaka podłoga do mieszkania? (58) Kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim. Zastanawiamy się jaką podłogę... agnes Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192) Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i... lk Jakie panele podłogowe do nowego mieszkania (47) Mieszkanie to stan deweloperski. Przymierzamy się do remontu. Żona uparła... adaś papa na deski (9) witam planuje na działce położyć nowa papę i mam pytanie słyszałem że na gołe... arczi ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (39) Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie... Ania Parapetówka jakieś pomysły na prezent (1) Czy macie jakieś pomysły na prezent z okazji parapetówki? Szukam czegoś dla... Remont ścian- PROSZĘ O PORADĘ (3) Witam serdecznie. Jestem studentką i planuję remont pokoju w akademiku.... peciastar Taras z desek kompozytowych - (71) Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy?... MM deska kompozytowa (2) Hej skąd polecacie kupić deskę kompozytową? Damian Zapomiana ulica (1) Zapraszam na ulicę Ojca Pio w dzielnicy Wiczlino radnych a najlepiej... zdmzg Montaż karniszy (7) Witam, stanąłem właśnie przed zadaniem zamontowania karniszy. Sprawa prosta... Krausie Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (125) Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam... Agata Sklep z tanimi farbami - gdzie w Gdyni? (4) Czy mozecie polecic sklep z tanimi farbami akrylowymi?w obi oczywiscie są,... Marlena# Eco nano powłoka hydrofobowa Sio2 Care Series zabezpiecza dachówki przed porostem mchów i grzybów. Zaimpregnuj swój dach raz a (1) Dach jest jednym z najważniejszych elementów domu, który wymaga regularnej... hydrofobowy pl Taras drewniany - szukam wykonawcy (10) Witam. Zdecydowałem się zrobić drewniany taras. Znacie i możecie polecić... Tomek łazienki remont (38) czy może ktoś polecić ekipę do remontu łazienki w bloku w gdyni czy warto... dd Budujemy taras (4) Buduję wymarzony drewniany taras chce aby pozostał niezniszczony przez wiele... hanga