Audit Partner Sp. z o.o. z Gdańska to najgorsze biuro rachunkowe z jakim kiedykolwiek współpracowałam.
Narazili mnie na utratę kilkunastu tysięcy złotych nie zgłaszając mnie do Mały ZUS Plus w terminie pomimo wcześniejszych ustaleń i zapisów w umowie oraz posiadając moje pełnomocnictwo.
Do Małego ZUS Plus zgłosili mnie półtora miesiąca po terminie nawet mnie nie informując, że ulga już mi się nie należy i ZUS nawet za kilka lat naliczy mi wyrównanie za cały okres wraz z odsetkami. Przez kilka miesięcy wysyłali błędne rozliczenia do ZUSu i zataili mój dochód za maj.
Pomimo moich próśb nawet nie dokonali korekty tych dokumentów we własnym zakresie.
Ponadto bezprawnie przetrzymują moje dokumenty od dnia zakończenia umowy, bo im szkoda pieniędzy na list polecony Nawet nie chce im się zeskanować własnych faktur.
Jest to biuro nieprofesjonalne i nieuczciwe, które działa na szkodę klienta. Wszystkiego się wypierają i twierdzą, że to moja wina a oni nie są za nic odpowiedzialni. Na szczęście mam dowody i w systemie w ZUSie wszystko widać, że to oni dokonywali błędnych wpisów. Jedyne co potrafili w takiej sytuacji to rozwiązać umowę, także sprawa trafi do sądu.