Zuzanna - ocena (1) Polecam z całego serca! Moja ulubiona klinika na mapie Trójmiasta, którą... Zuzanna Alicja - ocena (1) Nie każdy fachowiec traktuje klientkę poważnie. Ten tak. I to zrobiło... Alicja Daria - ocena (1) Byłam przerażona, bo z pralki ciekło na podłogę. Uspokoił mnie i naprawił.... Daria
Beata - ocena (1) Przemiła Pani, podchodzi z sercem do spraw i do klienta podchodzi z... Beata Magdaleną Bereda - ocena (1) Serdecznie polecam klinikę Viva Estetica Przyjazny klimat, profesjonalizm... Magdaleną Bereda Aleksandra - ocena (1) Jestem Klientką Vivy od samego ich otwarcia. Powiedzieć że ich uwielbiam to... Aleksandra Przemek Żak - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Ekipa punktualnie przyjechała na... Przemek Żak Paulina Jakubiak - ocena (1) Wspaniałe miejsce że świetnym podejściem do klienta Paulina Jakubiak Paulina - ocena (1) Bardzo polecam, najlepsza klinika w Trojmieście Paulina Kamila Kaminska - ocena (1) Świetni specjaliści! Kosmetolog Wiktoria i Karolina za każdym razem idealnie... Kamila Kaminska NS - opinia (2) This doctor was indicated by another Dermatologist to perform a biopsy.... NS mstr - ocena (1) Dobry kontakt, duże zaangażowanie, terminowość i bezproblemowość mstr Mega - ocena (1) Bardzo smacznie i mega duże porcje, potrawy przygotowywane na świeżo przed... Mega andro - ocena (1) I highly recommend Wizjonersi as one of the best marketing and advertising... andro Piotrek - ocena (1) Zrobił to, czego inni nie potrafili przez tydzień ogarnąć. Polecam bez wahania. Piotrek Karol - ocena (1) Dłubałem sam przy rurze, aż w końcu pękła. Przyjechał szybko, spojrzał,... Karol Adam - ocena (1) Polecam Pana Rafała Cisz, który zajmował się sprzedażą mojego mieszkania.... Adam Karolina - ocena (1) W czasach, gdy większość firm odmawia dojazdu(jak nie wszystkie), Pan Jan bez... Karolina Czesława Praska - ocena (1) Przewodnik - Kuba bardzo sprawnie przeprowadził 50-cio osobową grupę po... Czesława Praska Magda - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Zakres zabiegów... Magda