Andreea - ocena (1) Super prezel bardzo polecam Andreea M - ocena (1) Doktor uważnie wszystkiego wysłuchał, czuć było że mu zależy. Sprawnie... M Marianna - ocena (1) Polecam Arokajaki Tleń. Najlepszy organizator spływów w Borach Tucholskich Marianna
Jerzy - Przejazdowo - ocena (1) Pranie tapicerki i woskowanie auta w Carsprsky Przejazdowo zrobione na... Jerzy - Przejazdowo Roksana i Piotr - ocena (1) Z całego serca polecamy! Muzyka była dobierana idealnie pod gości, dzięki... Roksana i Piotr Artur - ocena (1) Polecam współpracę z Jakubem. Wszystko poszło sprawnie- dobra wycena, świetny... Artur Agnieszka - ocena (1) Najpierw był Nepal potem Wietnam z Apetytem i obie wyprawy to prawdziwe... Agnieszka Emi - ocena (1) Magiczne miejsce. Wysublimowana i oryginalna sztuka. Doradztwo i fachowa,... Emi Bartosz S - ocena (1) W pełni polecam firmę. Usługi jakie prowadzą robią na najwyższym poziomie! Bartosz S Grażyna Garus - ocena (1) Pełna profesja . Jestem bardzo zadowolona Grażyna Garus Tomek - ocena (2) Polecam bardzo szkołę jazdy osk delta. obsługa bardzo miła i zorganizowana.... Tomek Jerzy Wilczyński - ocena (1) Szybka dostawa i montaż. Udzielanie wyczerpujących wyjaśnień dotyczących... Jerzy Wilczyński Martyna - ocena (2) osk delta = solidne szkolenie + szybkie zdanie egazminu Jestem bardzo... Martyna Jolanta - ocena (1) Organizowałam w kwietniu imprezę urodzinową. Wszystko odbyło się bez zarzutu.... Jolanta adam77 - ocena (1) nordhome sp. z o.o. to firma, która zapewnia kompleksowe wsparcie na... adam77 Monika - ocena (1) Atmosfera była rewelacyjna, a instruktorzy pełni pasji. Mega polecam! Monika Łukasz - ocena (2) No jest sztos. Pan Michał to profesjonalista jakich mało, zrobiliśmy kilka... Łukasz Weronika - ocena (1) Świetne oraz indywidualne podejście do każdego problemu. Jestem wdzięczna, za... Weronika Roman Zukowski - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis. Formalnosci zalatwione szybko. Zwrot samochodu... Roman Zukowski Pawel - ocena (1) Ogromny szacunek za uśmiech, profesjonalizm doradczy dla pani Oli z działu... Pawel