Mama WW - ocena (1) Mój synek chodził do żłobka 2 lata i był to cudowny okres w jego życiu i... Mama WW Marcin - ocena (1) Umawia się na spotkania i się na nich nie pojawia. Bez żadnych wyjaśnień czy... Marcin XYX - ocena (1) firma kurierska klęska! Omijać szerokim łukiem. Paczka miała być dostarczona... XYX
Andrzej Hryniewicz - ocena (2) Z pełną odpowiedzialnością polecam współpracę z Panem Michałem Nitkowskim,... Andrzej Hryniewicz Ola - ocena (1) Bardzo niemiła obsługa recepcji. Już wolę dzwonić do przychodni NFZ. Ola Dominik - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z gabinetu rehabilitacji ortopedycznej, szczególnie... Dominik Bartosz - ocena (1) Pyszne jedzenie, krótki czas oczekiwania, obsłużenie przez Formułe top Bartosz Patrycja - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pani Oli Patrycja Imperia Nieruchomości - Paweł Bielawa - ocena (1) Polecam Krzysztofa Szymańskiego jako pośrednika! Wiele wspólnie... Imperia Nieruchomości - Paweł Bi Anna - ocena (1) Jestem zadowolona z obsługi przez Panią Żanetę, oferta została przygotowana... Anna Agnieszka - ocena (2) Nie polecam. Grupony zakupiłam w drugiej połowie czerwca, z terminem ważności... Agnieszka Jacek - ocena (1) Jeśli nie jesteś zdecydowana/y, wahasz się, masz wątpliwości co do swoich... Jacek Autor - ocena (1) Niestety niektórzy pielęgniarki nie mają żadnego szacunku do osób z Ukrainy((... Autor Piotr - ocena (1) Naprawdę działa. Polecam Piotr Marzena i Piotr - ocena (1) Transakcja pod okiem Pani Moniki przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Bardzo... Marzena i Piotr Maria - ocena (1) Polecam z całego z serca! Najlepszy serwis, zawsze profesjonalnie i szybko. Maria Zosia - ocena (1) Szkoła jazdy OSK Delta to zdecydowanie najlepsze miejsce do nauki jazdy.... Zosia Mateusz - ocena (1) Mega fajny, otwarty zespół, szybko i sprawnie działają! Mateusz Gabriela Samujło - ocena (1) Z Ubezpieczalnią czujemy się bezpiecznie. Pan Hubert jest profesjonalistą.... Gabriela Samujło Andrzej - ocena (1) Oferują fachowe i bardzo cenne porady w kwestiach zakupu nowych wózków. Andrzej