Bezsilny - ocena (1) Jeśli chodzi o kontrolerów biletów w Gdyni to tragedia, chamstwo i... Bezsilny radosław kaluzny - ocena (1) Byłem na szkoleniu z podnośników . Szprzet nowy.egzamin zdany. Miła... radosław kaluzny Jakub - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Zleciłem sprawdzenie zamówionego o dealera nowego... Jakub
Liliana - ocena (1) Niezapomniane urodziny mojego 5- letniego synka! Bawialnia jest nowa,... Liliana Marta - ocena (1) Wspaniale zorganizowane urodziny dla czterolatka. Jeszcze raz dziękujemy!,... Marta Aldona - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Panią dr. Oberman. Odpowiednią osobą w odpowiednim... Aldona Kamil - ocena (1) Doskonała współpraca od lat. Kolejne ubezpieczenia tylko tutaj Kamil Paweł - ocena (1) W niedzielę, w gronie rodzinnym, spędziłem bardzo miło czas przy sympatycznej... Paweł Marek - ocena (1) W ostatnią niedzielę całą rodziną (4 osoby) zjedliśmy w tej restauracji... Marek Agnieszka - ocena (1) Dziś pierwszy raz od kilku lat wsiadłam do autobusu miejskiego ( 199... Agnieszka Studio - ocena (1) Świetna współpraca od pierwszego dnia! Firma zajęła się wpierw zebraniem... Studio Angelika - ocena (1) Super miejsce, polecam każdemu organizacje urodzin! Przyjęcie dla naszej... Angelika Tomek - ocena (1) Córeczce (5lat) bardzo podoba się ta bawialnia, więc zdecydowaliśmy się na... Tomek Szymon Stanowski - ocena (1) To już mój drugi kredyt z Panią Renatą i za każdym razem proces był sprawny,... Szymon Stanowski Angelika - ocena (1) Świetne miejsce na organizacje urodzin. Czuliśmy się zaopiekowani od... Angelika Arek - ocena (1) Byłem pierwszy raz.Będę zaglądał.Smaczne.Ładnie podane. Sympatyczna obsł Arek Maciej Dziechciowski - ocena (1) Bardzo smacznie miło i finezyjnie Maciej Dziechciowski Asia Kowalska - ocena (1) Serdecznie polecam, profesjonalne zadbanie o pacjenta, Pani fizjoterapeutka... Asia Kowalska JA - ocena (1) Niestety nie mogę dać 0. Firma ma gdzieś swoich klientów. Jeżeli chcecie... JA Sylwia - ocena (1) Jestem zachwycona. Organizacja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo.... Sylwia