Marek Kreft - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem nieruchomości. Biuro... Marek Kreft Kornel - ocena (1) Kurs naprawdę dobrze przygotowuje. Pan Andrzej to niezwykle charyzmatyczny... Kornel Adrian Rompa - ocena (1) Z wielką przyjemnością polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności... Adrian Rompa
Wiktoria - ocena (1) Duży wybór kas fiskalnych, dobre rabaty, profesjonalna i miła obsługa. Bardzo... Wiktoria Maja - ocena (1) Dużo ludzi narzeka na to, że nie można się dodzwonić, ja zwykle nie mam z tym... Maja OLENA - ocena (2) Super serwis.Bardzo miły Pan.Wrzystko zrobione skutecznie w najkrutszym... OLENA Kaja - ocena (1) Bardzo polecam, super atmosfera, indywidualne podejście do każdego, mnóstwo... Kaja MŚ - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pani doktor jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Dzięki jej... Marek - ocena (1) Wymiana opon -szybko sprawnie. Marek Malwina - ocena (1) Zajmują się wszystkim związanym z wynajmem moich mieszkań, jestem bardzo... Malwina Wydawnictwo Podkowa Sp.J. - ocena (1) Solidna i kreatywna firma. Podążająca za nowymi trendami. Pracownicy zawsze... Wydawnictwo Podkowa Sp.J. Patryk - ocena (1) Pani Natalia to pośrednik o ogromnej etyce pracy, rzeczowości i dokładności.... Patryk Michal - ocena (2) Najlepsza osoba.ktora zajmuje się chiptuning na.pomorzu byłem u wielu osób... Michal Ja - ocena (1) Bardzo fajne miejsce dla urodzin dziecka. Córka jest mega zadowolona. Ja Kamil - ocena (1) Pan Antoni to prawdziwy profesjonalista w sprzedaży nieruchomości polecam z... Kamil Magda D-E - ocena (1) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Kasia i Kamil S. - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Danielem przy wyborze kredytu i... Kasia i Kamil S. Ada - ocena (1) Szybka podmiana kasy na nową po awarii. Bardzo polecam serwis Ada Małgorzata Jarzębak - ocena (1) Gorąco wszystkim polecam to biuro nieruchomości, a w szczególności pana... Małgorzata Jarzębak Wiktor łęcki - ocena (1) Bardzo mila obsługa a zabieg był przyjemny Wiktor łęcki