Ewa - ocena (1) Chciałabym opisać sytuację codzienną ze sklepu Gdańsk ul.Pomorska.Nagminnie ,... Ewa Anna - ocena (1) Jestem bardzo z zabiegów w gabinecie. Pani Marlena to doskonały fachowiec. W... Anna Kornel - ocena (1) Polecam współpracę z agencją Traduce. Kornel
Anka - ocena (1) Rewelacyjny kontakt z Panem Kamilem na każdym etapie organizacyjnym jeśli... Anka An.T - ocena (1) Świetna firma! Z czystym sumieniem polecam. An.T Jarek - ocena (1) Polecam jeśli ktoś szuka profesjonalnej obsługi, dotrzymywania terminów i w... Jarek Kamila Jaworska - ocena (1) Polecam! Super obsługa! Kamila Jaworska Monika Izabela - ocena (1) Zakład pogrzebowy In Memoria mogę szczerze polecić każdemu, kto musi zmierzyć... Monika Izabela Iwona - ocena (1) Pani Dominika to najlepszy adwokat z jakim miałam przyjemność współpracować.... Iwona Kamila Olszak - ocena (2) Pan Daniel to złoty człowiek. Przeprowadza przez cały proces w sposób... Kamila Olszak Agnieszka Miglin - ocena (2) Daniel Banaś jest profesjonalistą w każdym calu. Ma kilkunastoletnie... Agnieszka Miglin Joanna i Łukasz - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecamy współpracę z Panem Danielem. Cały proces... Joanna i Łukasz Justyna - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Pan Daniel zadbał o każdy szczegół, pilnował terminów... Justyna Marcin Malottki - ocena (2) Pan Daniel Banaś to świetny doradca merytoryczny, cierpliwy i bardzo... Marcin Malottki Magda P. - ocena (2) Świetna, bardzo fachowa pomoc w kwestiach kredytowych, skorzystałam zarówno... Magda P. Marcin - ocena (1) Umowa z nimi to pełne poczucie bezpieczeństwa Marcin Mama - ocena (1) Wizyta prywatna. Trwała może 10 minut, z czego połowę czasu Pan Doktor klikał... Mama Przemyslaw - ocena (2) Osoba skrajnie stronnicza i nieprzygotowana merytorycznie do prowadzenia... Przemyslaw Monika - ocena (2) Pani Dominika profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy a zarazem z sercem na... Monika Ola - ocena (1) Przepyszne, ciekawe menu, piękny ogród jak i wystrój lokalu wewnątrz. Obsługa... Ola