Aga - ocena (1) Polecam z całego serca. Świetna szkoła i profesjonalna kadra Aga Wiesław - ocena (1) Super wyroby wszystko na zakwasie Wiesław Izabela - ocena (2) Cudowne przedszkole. Kameralne małe grupy. Każda z Pań jest przesympatyczna.... Izabela
Włodzimierz - ocena (1) Współpracowałem z p. Anettą Pacułą przy wynajmie dwóch mieszkań oraz przy... Włodzimierz maria - ocena (1) Najlepsze pieczywo w Trójmieście. Smak chleba z dzieciństwa. maria Bartłomiej - ocena (1) Pan Mateusz Dąbrowski to profesjonalista top of the top. Nikt nie zna rynku... Bartłomiej Sascha - ocena (1) Polecam Bardzo wysoki poziom obsługi Sascha klient - ocena (1) Ogromna wiedza i doświadczenie. Wynajęty wózek idealnie dopasowany do zadań,... klient Sandra - ocena (2) Firma sprzątająca wykazała się pełnym profesjonalizmem wszystko wykonane... Sandra Piotr - ocena (1) Obecnie jestem na 3 semestrze kursu z fotografii. Szkoła wykazuje się... Piotr Szatan4@wp.pl - ocena (1) Praktycznie nikt nie używa ręczników na sali , nic nie wiadomo , gdzie ktoś... Szatan4@wp.pl Kornelia - ocena (1) Od wielu lat korzystam z usług wykonywania Badań w UCK zawsze na czas zawsze... Kornelia Joanna Fischer - ocena (1) Fantastyczna szkoła, super wykładowcy! Wiedza na najwyższym poziomie i... Joanna Fischer Antek - ocena (1) Prawo jazdy kat.B zdane za pierwszym razem polecam wszystkim instruktorkę z... Antek Włodzimierz - ocena (1) Chciałbym polecić agencję pośrednictwa nieruchomości Freedom w Gdyni a w... Włodzimierz Hania - ocena (1) Miałam przyjemność wziąć udział w sesji zdjęciowej u Moniki i jestem... Hania Archy - ocena (1) Super obsługa super kontakt i super wykonanie Archy Władek z Mostów - ocena (1) Hydroklinika precyzyjnie zlokalizowała wyciek, ograniczając kucie posadzki... Władek z Mostów Dominika - ocena (1) Wyjątkowe miejsce. Bardzo duży wybór sukien ślubnych. Obsługa bardzo pomocna,... Dominika Asia - ocena (1) Fantastyczna szkoła. Chodziłam na fotografię. Kapitalni nauczyciele. Naprawde... Asia