Jacek Urbaniak - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko zostało zrealizowane terminowo i pani Iwona jest... Jacek Urbaniak Jurek - ocena (1) Pan Robert Bandrowski sprzedawał mi apartament. Ja próbowałem sprzedać go z... Jurek Izabela - ocena (1) Gorąco polecam. Izabela
Monika - ocena (1) Najbardziej lubię podejście i delikatność Pani Moniki. Jestem mega wrażliwa... Monika Jan - ocena (1) Pieczywo najlepsze w świecie i okolicach!!!! Jest też do nabycia w Merkusie... Jan Ola Szewalje - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić, super przygotowania i atmosfera... Ola Szewalje MartaG - ocena (1) Po długich poszukiwaniach mieszkania trafiłam na ofertę Inpro, w której... MartaG Marta - ocena (1) Za zniszczenie moich włosów taka opinie wszędzie dam że żadnych klientów... Marta Wojtek - ocena (1) Niezwykły salon, głównie dzięki zdolnościom i profesjonalnemu podejściu Pani... Wojtek Hub - ocena (1) Cudowna właścicielka, z pasja i wiedza. Polecam Hub Grzegorz - ocena (1) Rolety mega. Szybkie terminy, wszytko na czas. Polecam. Grzegorz Barbara - ocena (1) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm! Pani Monika zawsze w punkt dobiera... Barbara Edyta - ocena (1) Gorąco polecam zajecia w szkole rodzenia, miła atmosfera i profesjonalne... Edyta Magda - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia , dużo ciekawych informacji , bardzo ciekawe... Magda Ania - ocena (1) Gorąco polecam imprezy prowadzone przez DJ`a Piotra. Piotr ma doskonałe... Ania Wojciech Kowalski - ocena (1) Bardzo solidna mecenas która zagłębia się w sprawę i potrafi poprowadzić... Wojciech Kowalski Magdalena&Bartosz P. - ocena (1) Kolejny remont, jak zawsze na najwyższym poziomie! Multizadaniowość, święty... Magdalena&Bartosz P. Viktoria - ocena (1) Pani Monika zawsze zadba o to, aby każdy klient dobrze czuł się podczas... Viktoria Piotr - ocena (1) przepyszna pizza, tatar jeszcze lepszy Piotr Mateusz - ocena (1) Opinia dotyczy inwestycji Oliva Koncept. Lokal oddany do użytku bez większych... Mateusz