ML - ocena (1) Bardzo nierowna jakosc usług pana Pawła. Kiedyś zawsze wychodzilam bardzo... ML Dawid - ocena (1) Nie polecam ! Czuję się wręcz oszukany. Obiecywali że upadłość w moim... Dawid Tom - ocena (1) Skorzystałem z usług autodetailingu i jestem zadowolony z efektu. Auto... Tom
Krystyna - ocena (1) Najlepsza firma oferująca oklejanie aut w trojmiescie . Krystyna Robert - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam auto detailing Purecar! Profesjonalne podejście... Robert Karol - ocena (1) Dzięki Panu Hubertowi czułem się zaopiekowany podczas całego procesu zakupu... Karol Theo - ocena (1) Klasa ,klasa i jeszcze raz klasa wielkie brawa dla Panów Theo Adrian - ocena (1) Jestem pod wrażeniem odgruzowania mojego auta w pure car studio. chłopaki... Adrian Tomek - ocena (1) Obsługa miła i profesjonalna, wszystko dopracowane w szczegółach. Każdy... Tomek Gosia - ocena (1) Bardzo polecam, super obsluga, piękny bukiet Gosia Maciej - ocena (1) Prosta rzecz jak serwis powłoki a wykonana bez błędnie. Każdemu polecam... Maciej Kamil - ocena (1) Zaczynając od samego mycia , sprzątania , nakładanie różnorakich powłok... Kamil Hanna Dąbrowska z zespołem - ocena (2) Dziękujemy za możliwość wynajęcia studia i pracy w tak spokojnej, prawie... Hanna Dąbrowska z zespołem Genowefa - ocena (2) Najlepsza szkola nauki jazdy. Prawdziwi fachowcy z sercem i pasją. Panie... Genowefa Stella - ocena (1) Nie ma lepszej agencji nieruchomości w Trójmieście. Nie ma i koniec. Pani... Stella Filip - ocena (1) Z całego serducha polecam i dziękuję za fachową pomoc, za którą idzie wiedza,... Filip Ola - ocena (1) Bardzo polecam, konserwacja podwozia wykonana solidnie ! Ola Amanda - ocena (1) Bardzo polecam, instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali, żadnego stresu i... Amanda Rafał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Fresh Garage! Od pierwszego kontaktu aż po... Rafał Gabrysia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Magdaleną Trędowską. Magda towarzyszyła nam w... Gabrysia