Anna - ocena (1) Restauracja super pod względem lokalizacji i wyśmienite jedzenie. Na pewno... Anna Roman r - ocena (1) Polecam rzetelna diagnoza Roman r Bogda - ocena (1) Rewelacyjna pizza scamorza, diparma i pera. Wspaniale ciasto. Przemiła... Bogda
Arek - ocena (1) Makowiec zakupiony dzień przed Wielkanocą:nie świeży i co najgorsze śladowa... Arek Joanna O - ocena (1) Pyszne jedzenie, piękny widok, wspaniała obsługa. Uwielbiam i polecam. Joanna O Ryszard Wojciechowicz - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna z jaką miałem doczynienia. Pomogli mi w ten sam... Ryszard Wojciechowicz Marzena - ocena (1) Szybko wykonane. Ok! Marzena Paulina - ocena (1) Z całego serca polecam salon Prima Optyk! Profesjonalna obsługa, indywidualne... Paulina Leszek i Bożena - ocena (1) ⸻ Współpraca z panią Natalią to czysta przyjemność. To osoba niezwykle... Leszek i Bożena Hana, Slovakia - ocena (1) Amazing experience with Agnieszka. Local tour guide with enormous knowledge... Hana, Slovakia Babcia Danieli - ocena (1) Smacznie, zdrowo wszystko świeże, miła obsługa. Poleciła mi to wnuczka znając... Babcia Danieli Zdzisława - ocena (1) Miła obsługa i bardzo smaczne jedzenie. Polecam z czystym sumieniem. Na pewno... Zdzisława Paulina - ocena (1) Najlepsza firma z jaką miałam okazję współpracować. Solidni, rzetelni,... Paulina Artur - ocena (1) Wpadłem do ministerstwa magii robi wrażenie, serio. Wszystko dopracowane,... Artur Grzegorz - ocena (1) Bardzo przyjemny pobyt w połączeniu z profesjonalną obsługą Grzegorz Paw - ocena (1) Sky bar - Najlepsze miejsce w Gdańsku. Obsługa klasa, smacznie i na poziomie.... Paw E.P. - ocena (1) Bardzo udane popołudnie w restauracji Horizon, świetna obsługa i smaczne... E.P. Asia - ocena (1) Dziękuję szefowej za uratowanie mojej fryzury i rady jak sobie radzic z moimi... Asia Arkadiusz - ocena (1) Rewelacyjna obsługa, pyszne menu. Czułem się fantastycznie. Cenię sobie... Arkadiusz Sandra - ocena (1) Smakowicie i miło :) Sandra