Kacper nie kasztan - ocena (1) Zdecydowanie polecam kursy w Ośmiornicy. Wojtek przekazał nam masę... Kacper nie kasztan Najemca - ocena (1) Wynajęłam mieszkanie na rok czasu i jestem bardzo zadowolona. Jeśli szukacie... Najemca J. - ocena (1) Ciekawe przepisy, świeże składniki, kuchnia że stanowiskami dobrze... J.
Joanna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze smacznych dań- były pyszne!!! Bardzo ładnie... Joanna A.Ch - ocena (1) Okna i parapety bardzo solidne, cały proces zakupu przebiegł szybko, wszystko... A.Ch Anna Kendzierska - ocena (1) Niedawno na nasz ślub wynajęliśmy u Dobruckiego limuzynę i autokar. Muszę... Anna Kendzierska KK - ocena (1) Przedszkole Fregata w Oliwie jest miejscem pełnym pasji, współpracy i... KK Zaniepokojona matka - opinia (6) Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech... Zaniepokojona matka Bogumiła - ocena (1) Gorąco polecam! Bogumiła Kasia - ocena (1) Serdecznie polecamy firmę Fotoinlove , z którą mieliśmy okazję juz kilka razy... Kasia Tomek - ocena (1) Profesjonalnie, artystycznie z sercem. Polecam. Tomek Darek - ocena (1) Polecam, już drugi rower serwisuję. Po przeglądzie i serwisie - po pierwszych... Darek Mikołaj - ocena (1) Pełen profesjonalizm, czysto, przyjemnie Mikołaj Patrik - ocena (1) Szybka dostawa, pyszne jedzenie. Patrik Arek - ocena (1) Właśnie zakończyłem prawie roczny kurs języka angielskiego w Talkersi i nie... Arek Marek W - ocena (1) Zamówiona pizza spóźniona o 40 minut, a gdy w końcu dociera, jest całkowicie... Marek W Wiesia - ocena (1) Korzystam z tego Salonu kosmetycznego gdyż spełnia moje oczekiwania .Polecam Wiesia Ewa Grudniak - ocena (1) Pani Bogna wykazuje pełen profesjonalizm i kulturę osobistą w kontaktach z... Ewa Grudniak Pablo - ocena (1) Pani Monika ma prawdziwy dar, nie tylko wspaniale strzyże ale też służy... Pablo Julita - ocena (1) Profesjonalna współpraca w świetnej atmosferze. Żal było się rozstawać, a... Julita