Maksym - ocena (1) Super miejsce, obsługa zawsze uśmiechnięta i serdeczna Maksym Jola L. - ocena (1) Pani Monika pyta o to, czego chcę, a potem słucha mojej odpowiedzi. To bardzo... Jola L. Barbara - ocena (1) Szczera wdzięczność dla pana Andrzeja L. za wyjątkowy kontakt oraz... Barbara
Amelia - ocena (1) Prawdziwa włoska pizza, pyszne ciasto, świeże i jakościowe składniki. Na... Amelia Ania - ocena (2) Bardzo przyjemny i kameralny żłobek. Dzieci bardzo dużo czasu spędzają na... Ania Mario SKS - ocena (1) barwy miasta, barwy klubu Mario SKS Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam ! Pozostawiłam samochód na czyszczenie wnętrza z praniem... Paulina Paula - ocena (1) Dużo ciekawych smaków, personel pomocny i uśmiechnięty, szybka obsługa , duże... Paula zuza - ocena (1) Jest fajnie syto smacznie zuza PAULA - ocena (1) Super lodziarnia przepyszne lody i desery lodowe. Personel miły, pomocny i... PAULA Angelika - ocena (2) Jest to miejsce, gdzie ze spokojem mogliśmy zostawić na kilka godzin swój... Angelika Marcin - ocena (1) Miałem okazję wziąć udział w dodatkowym kursie nurkowania w suchym skafandrze... Marcin Dorota - ocena (1) Polecam usługi Pani Sylwii. Skorzystałam z Warsztatów Stylu. Dowiedziałam się... Dorota Kasia - ocena (1) Lody przepyszne, mój ulubiony lokal poprzez smak jak i obsługę Kasia Olivia - ocena (1) wielkie porcje, chrupiące gofry a co najlepsze aromatyczna kawa ️ Olivia Grzegorz - ocena (1) Pizza. Marzenie. Lepszej nie jadłem. Grzegorz Maciej M. - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Andrzejem Leonowiczem przy... Maciej M. romero - ocena (1) Najlepsza pizza neapolitańska w Trójmieście (subiektywnie). Świetne ciasto i... romero Rafał Sz. - ocena (1) Wszystko załatwione szybko i profesjonalnie przez Panią Notariusz.Bardzo... Rafał Sz. Małgorzata & Paweł - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za sprawnie i profesjonalnie przeprowadzony remont... Małgorzata & Paweł