Bożena - ocena (1) Przepiękny historyczny Kościół z piękną kaplicą z Adoracją Najświętszego... Bożena Fedir - ocena (2) Polecam wszystkim Aquacleaning24. Działają szybko i skutecznie. Dawno nie... Fedir Majka - ocena (1) Panie Janku, dziękuję serdecznie za remont łazienki. Efekt przerósł moje... Majka
Anna - ocena (1) Panowie bardzo sprawnie poradzili sobie z transportem i wniesieniem mebli do... Anna M.L. - ocena (1) Korzystam z usług biura już kilka lat i jestem bardzo zadowolony. Wszystko... M.L. Marian - ocena (1) Zawsze na czas. Dobra cena. Marian Marta - ocena (1) Zadowolona i z pewnością wrócę. Polecam każdemu Marta Adrian - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna firma. Przeprowadzka przebiegła bardzo... Adrian Didi - ocena (1) Jedzenie mega! Mają tez Bardzo smaczny lunch. Na duży plus sympatyczna... Didi Agnieszka - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować Pani Iwonie za tak szybkie znalezienie dla... Agnieszka Piotr Sadowski - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa ze strony Pani Iwony. Dbałość o interes zarówno... Piotr Sadowski Wojtek - ocena (1) Warto odwiedzić i posmakować Wojtek Julia - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Adwokat :) szybko i pozytywnie załatwiona... Julia Wojtek - ocena (1) Polecam wszystko sprawnie i smacznie Wojtek Ewa - ocena (1) Moim zdaniem Centrum Medyczne Lekarzowo to jedno z najlepiej wyposażonych... Ewa Patrycja Bystrzanowska - ocena (1) Polecam ośrodek AS jako miejsce szkolenia przyszłych kierowców. Teoria... Patrycja Bystrzanowska Ewelina - ocena (1) Polecam serdecznie! Moja historia z prawem jazdy była naprawdę trudna.... Ewelina Justyna - ocena (1) Decydując się na sprzedaż mieszkania, zależało nam, żeby współpracować z... Justyna Arek - ocena (2) Szybka i wahowa realizacja. Pan Piotr potrafi doradzić i dobrać kolory i... Arek Lidia - ocena (1) Szczerze polecam państwu skorzystania z tej agencji sprzedali moje dwa... Lidia