Eliza - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon, bardzo miła obsługa, efekt przerósł moje... Eliza Łukasz - ocena (1) Dno. Czas oczekiwania 160 minut a pokazuje że 75. Szok. Pizza słaba bardzo. Łukasz Stanislaw - ocena (1) Cudo natury i polskiej kuchni. Polecam Stanislaw
666 - ocena (1) Rowery. Vouchery. Szmery. Bajery. Tylko tam. Kupuję! 666 Emilia i Adam Powojscy - ocena (1) Profesjonalne podejście i elastyczność w dostosowywaniu się do oczekiwań... Emilia i Adam Powojscy Jakub - ocena (1) Okulary naprawiają od ręki . Jakub Maria - ocena (1) Zawsze świetna obsługa, polecam Maria Sebastian Włodarski - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną Zdaniewicz była przyjemnością od samego początku.... Sebastian Włodarski JanuszPawlacz21 - ocena (1) Telefon naprawiony ekspresowo, a obsługa przekroczyła moje oczekiwania.... JanuszPawlacz21 Klaudia - ocena (1) Cudowny specjalista! Do tego miły i kulturalny. Pan Krzysztof przyjechał w... Klaudia Monika - ocena (1) Cudowne miejsce. Odpowiednie na relaks, spokój, chwilę dla siebie Monika Mariusz - ocena (1) Bardzo miła współpraca i szybka realizacja zlecenia! Super ! Mariusz Mateusz - ocena (1) Dziękuję Sprawdzilo się Mateusz Aga - ocena (1) Nie polecam pana Patryka Aga Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem... Krzysztof Tomix - ocena (1) Polecam serwis . Tomix Jerzy - ocena (1) Ostatnie 2 tygodnie byłem na rehabilitacji ambulatoryjnej. Profesjonalny... Jerzy Natalia - ocena (1) Polecamy! Pyszne jedzonko, super obsługa. Natalia MD - ocena (1) Pan Sławomir pomógł mi wyjść z bardzo poważnego kryzysu psychicznego... MD