AG - ocena (1) Nie polecam. Usługa niby zrobioną, jednak w dalszym ciągu problem ten sam z... AG Mateusz - ocena (1) Świetna opieka i piękne miejsce. Pełen profesjonalizm Mateusz Nikola - ocena (1) Super podejście do kursantów, instruktor pani Basia super uczy praktyki... Nikola
Ola - ocena (2) Pyszne jedzonko, super obsługa! Polecam! Ola Magda - ocena (2) Piękny lokal,super obsługa,jedzenie pyszne od śniadania po kolacje,Kawa pycha... Magda Alicja - ocena (1) Perfekcyjna i profesjonalna obsługa. Szczególnie kontakt z klientem Alicja Iwona - ocena (1) Załatwienie ubezpieczenia poszło bardzo sprawnie. Wszystko online, bez... Iwona Maria - ocena (1) Do tej pory lotnisko było jednym z moich ulubionych, niestety dziś obsługa... Maria Katarzyna - ocena (1) Super serwis, sprawdzony od lat Katarzyna IRENA - ocena (1) Precyzyjnie, dokładnie,mega wiedzy i umiejętności . Ta wizyta była najlepsza... IRENA Domi - ocena (1) Szybko . Sprawnie . Sympatycznie Domi Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tę klinikę! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i... Klaudia Artur - ocena (1) Polecam lakiernie w 100% Artur Justyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm polecam ! Justyna Marcin - ocena (1) Obrotni bardzo obrotni, polecam profesjonalną obsługę z Panem Szymon Pięta. Marcin Marcin - ocena (1) Nie mam uwag ani rad, wszystko bardzo smaczne szczególnie ciasto i sos... Marcin Kinga - ocena (1) Pan Grzegorz Banaszak to nie tylko świetny specjalista, ale przede wszystkim... Kinga Monika - ocena (1) Piękne wnętrza, domowa atmosfera, dużo zajęć. Monika Grażyna - ocena (1) Super wrażenia, mój syn nie chce wychodzić z żlobka Grażyna Beata - ocena (1) Profesjonalnie i niedrogo. Wykonywałam fotografie obrazu olejnego. Wyszło... Beata