j. - ocena (1) Wyprawiłam tu obiad z okazji 18. urodzin i jestem bardzo zadowolona. Kontakt... j. Autor - ocena (1) Niestety moja współpraca z firmą okazała się rozczarowująca. Kontakt... Autor w_k - ocena (1) Bardzo niska jakość obsługi. Ustalone warunki różnią się od rzeczywistości.... w_k
Kasia - ocena (1) Wszystko było przepyszne, szczególnie Burger :) Kasia Krzyżostaniak Kamil - ocena (1) P.Michał widać,że zna się na tym co robi ;) Strona internetowa pierwsza... Krzyżostaniak Kamil Natasza - ocena (1) Polecam. Na pewno wrócę tu na kolejny zabieg. Natasza Adelajda Muchomorek - ocena (1) Dziękuję za prowadzenie księgowości mojego sklepu Adelajda Muchomorek Magdalena - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Magdaleną Milczarek przy sprzedaży... Magdalena Janusz - ocena (2) Super firma. Wszystko na czas i szybko zrobione. Polecam współpracę z firmą. Janusz Robert - ocena (2) Wyjątkowe, indywidualne podejście. Ogrom kreatywności podpartej mocną wiedzą.... Robert Adam - ocena (1) Super polecam wszystkim Adam Robert - ocena (1) Pyszna pizza. Polecam Robert Tomek - ocena (1) Wspaniali ludzie tworzą to hospicjum Tomek Władysława - ocena (1) Za każdym razem Rewelacja Władysława Beata - ocena (1) Mieliśmy przyjemność świętować w tej restauracji urodziny połączone z... Beata Margareta - ocena (1) Pizzę wyśmienite. Miła obsługa, przystępne ceny jak na lokalizację na... Margareta Piotr - ocena (1) Super pizza i fajna atmosfera Piotr Andrzej Sieniawski - ocena (2) Profesjonalna i miła obsługa. W trakcie badania szczegółowo były objaśniane... Andrzej Sieniawski Krzysztof - ocena (1) Wszystkie elementy pobytu na 5+ Krzysztof Artur - ocena (1) Lepszej pizzy w Gdańsku nie jadłem polecam Artur