Joanna Wiktoria - ocena (1) Kebab zimny i niesmaczny. Joanna Wiktoria Kasia - ocena (1) Polecam, kupno nowego mieszkania i sprzedaż starego przebiegły bez problemowo Kasia Agnieszka Paszkowska - ocena (1) Serdecznie polecam pośrednictwo Pani Aleksandry. Pełne zaangażowanie, tempo... Agnieszka Paszkowska
Gucio - ocena (1) Koła wymienione tak jak się należy. Atmosfera super. I widać po warsztacie i... Gucio Wiktoria - ocena (1) Przychodząc do tej szkółki nie wierzyłam w to, że kiedykolwiek mogę wsiąść i... Wiktoria Magda K. - ocena (1) Przy wynajmie niewielkiej nieruchomości pomogła nam Pani Aleksandra. Akcja... Magda K. Karolina - ocena (1) Serdecznie polecamy Pana Pawła jako agenta nieruchomości! Cały proces zakupu... Karolina Anna Bańka - ocena (1) Zostałam bardzo dobrze obsłużona w VI oddziale. Anna Bańka Jan - ocena (1) Pan Marek bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu zdałem za pierwszym... Jan Adam - ocena (1) Pan Czesław świetnie przygotował mnie do egzaminu. Polecam serdecznie! Adam Mama dwójki dzieci - ocena (1) Świetne przedszkole! Dyrekcja jak i cała kadra to bardzo miłe, empatyczne i... Mama dwójki dzieci Les Femmes Opera - ocena (1) Pracownia EmWu design to perfekcja w każdym aspekcie. Fantastyczne... Les Femmes Opera Gość - ocena (1) Smacznie jak u Babci, obsługa również uprzejmą, chętnie wrócę na tak dobry obiad Gość Izabela Nasiorowska - ocena (1) Gorąco polecamy współpracę z panią Natalią Krzemińską.To już nasze drugie... Izabela Nasiorowska Kamil - ocena (1) Refinans by zamienić kredyt na niższe oprocentowanie załatwiony w ekspresowym... Kamil Kama - ocena (1) Rzetelnie przedstawiona i bardzo szczegółowa oferta. Dobry kontakt z... Kama Anna - ocena (1) Cudowne miejsce dla kobiet! Super atmosfera, cudowna ekipa która motywuje i... Anna Staszek - ocena (1) Wspaniała obsługa,fajna atmosfera i normalne podejście do klienta i opon, kół... Staszek Kamila - ocena (1) Jak zawsze wymieniam opony sezonowo, profesjonalizm, atmosfera na 6 Kamila Daniel - ocena (2) Takowkarz jezdzi z osoba postronna na przednim siedzeniu. W samochodzie jest... Daniel