Kacper - ocena (1) Pan Stanisław to doradca kredytowy, który z pewnością zasługuje na pozytywną... Kacper Dariusz S - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Korzystałem z siedmiu kursów na... Dariusz S Michał - ocena (1) Zdecydowanie Nie polecam itaxi Hallo Super Hallo Neptun Michał
Mena - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi zwłaszcza z Pani Beaty oraz jakości.... Mena Beata i Marcin - ocena (1) Świetna ekipa remontowa, na którą naprawdę można liczyć! Prace wykonane... Beata i Marcin Karolina - ocena (1) Już kilka lat korzystamy z pomocy Pana Huberta z Ubezpieczalni i nigdy się... Karolina Koza - ocena (2) Bardzo źle byłem po traktowany Koza Edyta - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Anną Wróbel-Brzeźniak. Kupno domu odbyło... Edyta Julia - ocena (2) Byłam ostatnio na śniadaniu, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Bardzo miły... Julia Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z p. Moniką Fitaszewską. Pani Monika okazała... Joanna Antoni Socha - ocena (1) Świeże dobre jedzenie wygląda apetycznie, smakuje mi tez. Jak na razie OK Antoni Socha MARTA - ocena (1) Bardzo polecam. Plywam z trenerem Patrykiem już drugi sezon jestem.... MARTA Adam B. - ocena (1) Firmę AAA Auto oceniam bardzo negatywnie. W dniu 25.03.2025 r. kupiłem Dacię... Adam B. I. S. - ocena (1) najlepszy doradca kredytowy. Ogromną wiedza i doświadczenie. Profesjonalne... I. S. alojzy choda - ocena (1) Mam przyjemnosc wspolpracy z Pania Sylwia od kilku lat. Wynajem kilku... alojzy choda Alina - ocena (1) Rytuał jest czekoladowy, jest po prostu super. Pan Andrian deliktowy,... Alina Ewelina M - ocena (1) Polecam żłobek jak i przedszkole ! Ewelina M Marta - ocena (1) Odpowiedzialna i punktualna ekipa. Przeprowadzka sprawna i bez problemów.... Marta Ewa - ocena (1) pełen profesjonalizm, pierwszy raz miałam tak szczegółowe badanie wzroku.... Ewa Maja - ocena (1) Świetna szkoła jazdy ! Profesjonalni instruktorzy, dobra atmosfera i świetne... Maja