Joanna - ocena (1) Pełna profeska, szybko ceny ok Zdecydowanie polecam Joanna Kasia Pałucha - ocena (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna porada. Pełne zaangażowanie. Profesjonalne... Kasia Pałucha KrystynaB - ocena (1) Niestety nieszczęśliwa sytuacja w życiu spowodowała, że potrzebowałam... KrystynaB
Magda - ocena (1) Polecam Panią Wiktorię podolożkę z dużą wiedzą i profesjonalnym podejściem.... Magda Dawid - ocena (1) Jak zawsze świetna pomoc z zawarciem polisy przez Panią Joannę Dawid Lukasz - ocena (1) Bardzo polecam kancelarię. Od pierwszego kontaktu czuć profesjonalizm i... Lukasz Weronilka - ocena (1) Super zabiegi. Polecam Panią podolog. Jedyna osoba, która zaradziła na mój... Weronilka Ela - ocena (1) Wycieczka bardzo nam się podobała. Pan o wszystkim opowiadał i zatrzymywał... Ela Tomasz - ocena (1) Korzystam z usług warsztatu od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Jakość... Tomasz Kornela - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Doktora Kornela Madzia - ocena (1) Byłam na zabiegach na twarz oraz makijażu permanentnym. Z pewnością wrócę. Madzia Emi - ocena (1) Bardzo fajna oferta. Robiłam tam kilka zabiegów. Botox super, pielęgnacja... Emi Konrad - ocena (1) Profesjonalny warsztat Dobry kontakt z klientem Fachowe podejście do... Konrad kasia - ocena (1) Jestem zadowolona,bo naprawa przebiegła szybko. Mechanicy rzetelnie podchodzą... kasia MM - ocena (1) Serwisuje wszystkie auta od lat. Naprawiaja wszystko, nawet najbardziej... MM Joanna - ocena (1) Mój ulubiony warsztat, szybka naprawa w rozsądnej cenie, przesympatyczny... Joanna Anna - ocena (1) Profesjonalna firma. Serdecznie polecam. Panowie byli bardzo pomocni.... Anna Szymon - ocena (1) Najlepszy warsztat w Trójmieście! Szymon A.R. - ocena (1) Współpracuję z biurem już ponad 2 lata, z całego serca mogę je polecić. Super... A.R. Karolina K. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w klinice. Pełen profesjonalizm oraz... Karolina K.