Anna Maria - ocena (1) Polecam miejsce Lekarze dla Ciebie. Najpierw skorzystałam z wizyty u okulisty... Anna Maria Maja - ocena (1) Wyszukane koktajle autorskie których nigdzie indziej nie spotkałam idealne... Maja Martyna - ocena (1) Super catering️ wszystko pyszne Martyna
Ryszard Plata - ocena (1) oryginalny smak, można pogadać o włoskiej piłce, miła obsługa Ryszard Plata Agata - ocena (1) Lol mać bardzo polecam jest mega soczyste mięso i mięciutkie jeszcze nigdy... Agata jan - ocena (1) Smaczne wypieki dla osób nieglutenowych czy niecukrowych. Polecam. jan smakosz pizzy jakościowej - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Idealne ciasto, duży brzeg, pyszny środek. smakosz pizzy jakościowej Ewa - ocena (2) Domykam właśnie umowę na dom w Baninie, osiedle Wilga. Moi znajomi w... Ewa Pako - ocena (1) Ulubiony, klimatyczny. Pako Lidka - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i świetne podejście do klienta.... Lidka Marek M - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyżenia. Ogólnie polecam. Marek M Hanna - ocena (1) Mieszkanie wysprzątane na 6+ Lepiej niż ja kiedykolwiek posprzątałam. Hanna MArlenka - ocena (1) Super wybór sukienek. Bardzo dobra jakość MArlenka Krzysztof i Dominika - ocena (1) Firma godna polecenia! Remont przeprowadzony przez ekipę Pana Krzysztofa... Krzysztof i Dominika Jakub - ocena (1) Super miejscówka, polecam każdemu. Ciasta, drinki, kawki, wszystko smaczne!... Jakub Joaska778 - ocena (1) Najlepsze Ctaxi Gdańsk, bezpieczny dowóz na Wyspę Sobieszewska i nie drogo.... Joaska778 Monika - ocena (1) Chyba najlepsze kameralne przedszkole jakie znajduje sie na Morenie ! Polecam... Monika Honorata - ocena (1) Miałam zakładana plise na okno dachowe. Rewelacja! Zależało mi aby nie... Honorata Joanna Szpakowska - ocena (1) Dziękujemy Pani Marcie za pokazanie i omówienie gdańskich perełek. Informacje... Joanna Szpakowska Gosia - ocena (1) Polecam super lokal. Gosia