Arek - ocena (1) Byłem pierwszy raz.Będę zaglądał.Smaczne.Ładnie podane. Sympatyczna obsł Arek Maciej Dziechciowski - ocena (1) Bardzo smacznie miło i finezyjnie Maciej Dziechciowski Asia Kowalska - ocena (1) Serdecznie polecam, profesjonalne zadbanie o pacjenta, Pani fizjoterapeutka... Asia Kowalska
JA - ocena (1) Niestety nie mogę dać 0. Firma ma gdzieś swoich klientów. Jeżeli chcecie... JA Sylwia - ocena (1) Jestem zachwycona. Organizacja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo.... Sylwia Andrzej - ocena (1) Bardzo sprawnie zostałęm poprowadzony w całym procesie kredytowym, począwszy... Andrzej Asia - ocena (1) Korzystam z usług Livii od dawna. Uwielbiam ją! :) To cudowna kobieta z... Asia Tata Basi - ocena (1) Ekstra miejsce na urodzinki dla większych jak i mniejszych dzieci. Panie... Tata Basi Kasia - ocena (1) Profesjonalna obsługa, super sprzęt :) Kasia Tata malucha - ocena (2) Żłobek zapewnia świetną opiekę i doskonałe warunki dla rozwoju maluchów.... Tata malucha Joanna - ocena (1) Świetne urodzinki! Obsługa na wysokim poziomie, a Panie animatorki pomysłowe.... Joanna Rafał - ocena (1) Pierwszy raz trafiliśmy do Milimali w czerwcu i wracamy tutaj systematycznie.... Rafał Tata - ocena (1) Nasza córcia zakończyła półtoraroczną przygodę w Liliputkach. Super miejsce... Tata Andrzej - ocena (1) Rewelacyjna zabawa byliśmy z rodziną na dwie rundy i rewelacyjnie się... Andrzej Rafał - ocena (1) Celująco zorganizowane urodziny. Córka przeszczęśliwa my również. Przemiła... Rafał Wojciech D. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, sprawne działanie, szybki efekt. Polecam Wojciech D. Marlena - ocena (1) Polecam serdecznie, klimatyczne miejsce z pysznymi kawami i deserami, są... Marlena Maciej - ocena (1) Skutecznie i szybko. Wszystkie formalności załatwione sprawnie. Maciej Ewa - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z agencją Partnerzy Nieruchomości! Dzięki ich... Ewa Tadeusz - ocena (1) Organizowałem obiad weselny w restauracji hotelowej i byłem zaskoczony, że w... Tadeusz