Viola K. - ocena (2) Szkolenie KSeF 9.10.25 - rzetelne, skumulowane informacje na powyższy temat,... Viola K. Magdalena - ocena (1) Bardzo profesjonalna prezentacja i same konkrety. Widać duże doświadczenie i... Magdalena Andrzej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z tego jak Zespół pedagogiczny zajmuje się dziećmi,... Andrzej
Jakub - ocena (1) Piękna restauracja w centrum Gdańska. Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa.... Jakub ktoś - ocena (1) Tragedia, nie polecam. Mam gorączkę problemy z oddychaniem dzwonię aby umówić... ktoś Marlena - ocena (1) Dla mnie mistrzostwo Świata. Zawsze smacznie, miła obsługa i przystępne ceny.... Marlena Adrian - ocena (1) Masaż ziołowy w Thera to doświadczenie, którego się nie zapomina. Dotyk pełen... Adrian Roman - ocena (1) Związek z wieloletnimi tradycjami w służbie naszej wspaniałej i pięknej... Roman Beata - ocena (1) Super zorganizowane urodziny Kolegi Syna. Nauka przez zabawę, kreatywność,... Beata Ewa - ocena (1) Bardzo miło i profesjonalne podejście polecam bardzo Ewa Karolina Głodowska CUW Górski - ocena (2) Uczestniczyliśmy w szkoleniach z Ksef... jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi... Karolina Głodowska CUW Górski Justyna - ocena (1) Korzystamy z usług smart lab w urodziny mojej córki oraz z półkolonii... Justyna MJ - ocena (1) Świetne miejsce, które łączy naukę z zabawą! Dzieci były zachwycone... MJ Izabela M. - ocena (3) Wyszukałam firmę zr konstrukcje przez trojmiasto.pl. Przyznaje, że z lekkim... Izabela M. Alan - ocena (1) Niesamowicie empatyczny i profesjonalny personel oferuje standard diagnozy i... Alan Klubowiczka - ocena (1) Klub w Sopocie / Sopot centrum /chyba znalazł metodę na zarabianie kasy... Klubowiczka Paulina F - ocena (1) Usługa zrealizowana perfekcyjnie! Mili i profesjaonali Panowie, bardzo... Paulina F Krzysztof - ocena (2) Prowadzę jednoosobową działalność. Z czystym sumieniem mogę polecić pełen... Krzysztof andżelika - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc. W końcu trafiłam, gdzie jest nadzieja na... andżelika Andrzej - ocena (1) Laptop Nie naprawiono, not Ok Andrzej