jakub - ocena (1) profesjonalnie :) jakub Cezary Hołubowicz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Kancelarii Prawnej za profesjonalną pomoc... Cezary Hołubowicz HaniaRz - ocena (1) Na zajęcia do Ani uczęszczam od około roku i jestem zachwycona! Jest... HaniaRz
Arek - ocena (1) Cudowne miejsce, wspaniała obsługa, super ceny Arek Krzysiek z Sopotu - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka naprawa, przystępne ceny,... Krzysiek z Sopotu Martyna gdańsk - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsługa ,bardzo pomocny personel . 10/10 Polecam Martyna gdańsk Barbara - ocena (1) Z przyjemnością polecam Szkołę Nauki Pływania Complexsports oraz trenera... Barbara Rafał - ocena (1) Do kancelarii zgłosiłem w celu skonsultowania w trybie ekspresowym złożonej... Rafał Jakub - ocena (1) Super szkółka, polecam wszystkim, przygotowanie teoretyczne na bardzo wysokim... Jakub Karolina - ocena (1) OSK Delta to świetna szkoła jazdy, a instruktor Tomek doskonale przygotowuje... Karolina Aleksandra - ocena (1) Mieszkanie odebrane w terminie. Wykończenie bardzo ładne, widać dbałość o... Aleksandra Maciek - ocena (1) Bardzo gorąco polecam Szkołę Nauki Pływania ComplexSports, a w szczególności... Maciek Adriana - ocena (1) Dziękujemy za wspaniały spacer po Gdańsku. Pełen profesjonalizm! Wspaniały... Adriana Krzysztof G - ocena (1) Polecam żłobek!Pomocne i serdeczne opiekunki.Przestronne sale! Codzienne... Krzysztof G Michalina - ocena (1) Polecam serdecznie pomoc na drodze przyszła bardzo szybko Michalina Paweł Kunda - ocena (1) Pracuję w szkole Fregata od kilkunastu lat, uczęszcza do niej moich dwóch... Paweł Kunda Kinga - ocena (2) Jestem ogromnie rozczarowana sposobem, w jaki poinformowano nas o zamknięciu... Kinga Maja - ocena (1) Wielkie podziękowania dla OSK Limit, praktyka zdana za pierwszym, dziękuję i... Maja Joanna - ocena (2) Profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół podczas uroczystości pogrzebowej,... Joanna Klient - ocena (1) To co się tu dzieje to jakaś masakra długi czas oczekiwania, ponad pół... Klient