Tadeusz - ocena (1) Organizowałem obiad weselny w restauracji hotelowej i byłem zaskoczony, że w... Tadeusz Ewa - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Paulinie za pośrednictwo przy sprzedaży mojego... Ewa Maciej - ocena (1) Bardzo ładna, klimatyczna bawialnia z której moje dzieci nie chciały... Maciej
Klient - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Klient Alicja - ocena (1) Od wakacji nasza ulubiona bawialnia w 3city. Piękne pastelowe kolory,... Alicja Alicja - ocena (1) Idealne miejsce do organizacji urodzin. Świetny i szybki kontakt przed... Alicja Kbs - ocena (1) To salon w którym od wejścia czuć, że właścicielka uwielbia swoją pracę i... Kbs Przemysław - ocena (1) Ten buzz cut to dzieło sztuki. Bałem się mocnego skracania włosów ale dzięki... Przemysław Małgosia - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla zabawymoje dziecko zachwycone. Na pewno tam wrócimy. Małgosia Małgorzata - ocena (1) Świętowaliśmy urodziny naszego syna. Łatwo było wszystko zorganizować, szybko... Małgorzata Małgosia - ocena (1) Hydraulik był bardzo kulturalny i uprzejmy, co sprawiło, że współpraca... Małgosia Jeremi - ocena (1) Wszystko było jasno przedstawione od diagnozy problemu po koszty. Czułem, że... Jeremi Adriana Bąkała - ocena (1) Pełen profesjonalizm, kompleksowe zaopiekowanie się z troską dla pacjenta Adriana Bąkała Marta - ocena (1) Świetna szkółka, bardzo polecam! Dzięki Łukaszowi i Adzie zdałam egzamin... Marta Beata i Bartek - ocena (1) Z całego serca polecamy biuro nieruchomości Navigat, a szczególnie Panie... Beata i Bartek Adam - ocena (1) Bardzo przyjazny personel, dobre jedzenie ,konferencja udana Adam Marta - ocena (2) Bardzo dobry żłobek, dzieci są zaopiekowane, chodzą codziennie na spacery,... Marta MonikA - ocena (1) Bardzo Polecam Panią Agnieszkę. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie.... MonikA S. - ocena (1) Wszystko super. Masaż leczniczy super- polecam :) S. Kamil - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Asi. Doradztwo na każdym kroku... Kamil