izabela - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę! Kursy są dobrze przemyślane, a... izabela Dominik - ocena (1) Niestety nie ma już możliwości przymierzenia. Obsługa też słaba tylko jedna... Dominik Maja - ocena (1) Szybko sprawnie i na temat. Maja
Krystian - ocena (1) Pracownicy wysoko stawiają swoje zadania dzięki czemu prezentują wysoki... Krystian Mariusz - ocena (1) Konsekwencja w działaniu Pani Mecenas doprowadziła do zakończenia procesu z... Mariusz Klaudia - ocena (1) Pani Marta i pani Ania to anioły, dobrze doradzą i poprowadzą w wyborze... Klaudia Samanta :) - ocena (1) Szkoła jazdy Go Auto w Gdańsku to miejsce, w którym nie tylko uczysz się... Samanta :) Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Różą. Pani Róża potrafi... Ola Ja - ocena (2) Super szkoła polecam Ja Kamil - ocena (1) Serdecznie polecamy Pana Andrzeja, wszystko profesjonalnie wykonane, a... Kamil Magda - ocena (1) Pyszna kawa i pyszne ciasta Do tego super obsługa i piękne wnętrze Będę... Magda irena.sawicka@onet.pl - ocena (1) Bardzo dobry szpital. Chciałam osobiście podziękować pani Renacie... irena.sawicka@onet.pl mama Basi - ocena (1) Nasza córka uczęszczała do żłobka Grzechotka przez dwa lata i z pełnym... mama Basi Lena - ocena (1) Usterka naprawiona w trybie ekspres. Polecam bardzo. Lena Antoni - ocena (1) Myślałem, że czeka mnie cały dzień bez wody, a on wpadł, naprawił i po... Antoni Marysia - ocena (1) Miła obsługa , pomocne Panie , wszystko ok Marysia Cienki - ocena (1) Polecam , wszystko jak najbardziej ok Cienki Marlena - ocena (1) Szkoła z otwartym podejściem do słuchaczy, zapewnia doskonałą kadre... Marlena Przemek - ocena (1) Kuchnia montowana 6 lat temu. Kontakt z projektantem słaby (tak samo jak jego... Przemek Ireneusz Wilczek - ocena (1) Bylismy dzis ok godz.13:30.Zjedlismy dorsza z purre ziemniaczanym .Jestem w... Ireneusz Wilczek