jutek - ocena (1) Współpraca z Panią Wojtiuk była czystą przyjemnością. Zawsze miała plan i... jutek Kazimierz - ocena (1) Trafiłem na badanie do Pani Dobrusi. Bardzo mi pomogła, wszytko objaśniła.... Kazimierz Henio - ocena (1) Punktualnie i sprawnie spakowane rzeczy i przeprowadzone w nowe miejsce Henio
Michał - ocena (1) Byłem dziś, zamówiłem jajka po turecku, żona jajka po benedyktyńsku. Poza tym... Michał Monika - ocena (1) Polecam, świetne podejście do dzieci. Super połączenie nauki z zabawą.... Monika MD - ocena (1) Panie Weronika i Sylwia znakomicie zadbały o dobrą atmosferę i fajną zabawę... MD Malwina - ocena (1) Salon Belleza to prawdziwa przyjemność dla każdego, kto ceni sobie... Malwina Szymon - ocena (1) Super spacer po uliczkach Gdańska okraszony spory dawką informacji i... Szymon Michał - ocena (1) Kilkukrotnie korzystałem z usług kancelarii w ciągu ostatnich lat przy... Michał Ania - ocena (1) Ultraszybkie dostawy karmy i żwirku na terenie Trójmiasta! Uwielbiam, bo jak... Ania Kamil - ocena (1) Kancelaria Galiński Kleina to prawdziwi profesjonaliści! Dzięki ich wsparciu... Kamil Robert - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsluga, goraco polecam... Robert A.M - ocena (1) Wykwalifikowana kadra, kameralna szkoła, wspaniałe zajęcia dodatkowe! A.M Władysław - ocena (1) Chodzę do Diany już parę lat i cenię sobie atmosferę i rezultaty. Zawsze dba... Władysław Asia - ocena (1) Cudowne miejsce! Chodzę regularnie na icoona i zabiegi kosmetologiczne.... Asia Mew00 - ocena (1) Obsługa i 2 sale + karaoke to spory atut tego miejsca. Każdy napewno znajdzie... Mew00 Beata - ocena (1) Zamówiłam pierwszy raz karmę Orijen Orginal Dog .Towar dostarczony bardzo... Beata Emilia Rudnicka - ocena (1) Cała szkoła jazdy, a w szczególności świetna instruktorka Wioletta zasługują... Emilia Rudnicka małgorzata - ocena (1) Dzisiaj kupiłam bułki maślane małe i jedną eklerkę - wyśmienite. Bułki... małgorzata WwNn00 - ocena (1) Fajny klimat i obsługa. Miejsce pozostawia miłe wspomnienia. Dodatkowe punkty... WwNn00