Patrycja W. - ocena (1) Cena usługi była bardzo rozsądna, szczególnie w porównaniu do innych... Patrycja W. Wiktorai - ocena (1) Nie znam się na hydraulice, ale hydraulik cierpliwie wytłumaczył, co się... Wiktorai Mateusz L - ocena (1) Bardzo szybka wycena, to pomaga podczas planowania tras. Firma Dobrucki... Mateusz L
Zadowolony rodzic - ocena (1) W tej szkole miałam dwóch synów i to szczęśliwych dziękuję wszystkim... Zadowolony rodzic Marek - ocena (1) Jeśli szukacie profesjonalistów to dobrze trafiliście! :) Właściciele to... Marek Agnieszka - ocena (1) Jestem stałym klientem, jedzenie zawsze świeże, dobrej jakości i bardzo... Agnieszka Kamil - ocena (2) Nie polecam. Tydzień po wymianie rozrządu zapalił się check engine który... Kamil A.S. - ocena (1) Witam, jeśli czytasz to opinie to znaczę że poszukujesz najlepszego eksperta... A.S. Alicja - ocena (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie, ale z pewnością nie ostatnia. Pan... Alicja Paweł - ocena (1) Miła obsługa i szybki termin realizacji. Paweł A.S. - ocena (1) Witam, jeśli czytasz to opinie to znaczę że poszukujesz najlepszego doradcę w... A.S. Vitalii - ocena (1) Najlepsza przedszkola Bardzo polecam Vitalii Beata - ocena (1) Bardzo miły kontakt z panią Natalią, szybka realizacja wykonania ,a meble... Beata WM - ocena (1) Bardzo mocno polecam, miła obsługa i profesjonalne podejście do pacjenta WM Angelika- nowy- już stały klient - ocena (1) Polecam. Pełen profesjonalizm, doświadczenie. Wiedza na wysokim poziomie.... Angelika- nowy- już stały klient Klient - ocena (1) Bardzo dobra kancelaria. Sprawa załatwiona szybko i rzetelnie. Na pewno wrócę. Klient Nat - ocena (1) Ręce, które leczą i koją - już po pierwszym masażu czuć ogromna różnice w... Nat Adam - ocena (1) Zdecydowanie polecam strzyżenie u Patryka każdemu, kto szuka usług na wysokim... Adam Grzegorz - ocena (1) Fachowy serwis sprzętu snowboardowego i narciarskiego, korzystam od lat i... Grzegorz Joanna - ocena (1) Super efekty, profesjonalna obsługa polecam! Joanna