Grzegorz - ocena (1) Dziękujemy Rafałowi i pracownikom zakładu za pomoc i życzliwe podejście. Od... Grzegorz Paulina M - ocena (1) Uczciwa i bardzo dobra współpraca, bez naciągania. Próbowaliśmy współpracy z... Paulina M Tomasz - ocena (1) Świetny doradca, polecam serdecznie Tomasz
Natalkalalka - ocena (1) Uwielbiam tu wracać ️️ na zabiegi kosmetologiczne Natalkalalka m.b-1964@o2.pl - ocena (1) Pełen profesjonalizm od wielu lat.... m.b-1964@o2.pl Ela - ocena (1) Wspaniałe miejsce nie tylko na lody ogromne porvje,desery, ale również... Ela Filip - ocena (1) Kredyt hipoteczny uzyskany w jeden miesiąc. W przypadku pytań p. Daniel... Filip Janusz - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem perfekcyjności, staranności i dokładności... Janusz Łukasz - ocena (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem z jaką troską i profesjonalizmem ugościła nas... Łukasz Monix - ocena (1) Niezapomniane wrażenia...Które wracają przy każdym myciu włosów czy... Monix Iwona - ocena (1) Fachowe, kompetentne doradztwo w miłej atmosferze. Szczerze polecam Iwona Aga - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa :) Fach w ręku i znajomość potrzeb... Aga Magdalena Urbasz - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie, Pan Jarosław załatwia wszystkie... Magdalena Urbasz Jarosław - ocena (1) Jeśli ktoś szuka doradcy podatkowego, który faktycznie pomaga, a nie tylko... Jarosław Wincenty - ocena (1) Pan Kazimierz ekspresowo naprawił mój saksofon, na oryginalnych częściach.... Wincenty Marlena - ocena (1) Fantastyczna organizacja i cudowna atmosfera! Animatorka potrafiła rozruszać... Marlena Joanna - ocena (1) Urodziny zorganizowane przez SieMa Animacje to był strzał w dziesiątkę!... Joanna Robert - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński podszedł do mojej sprawy z pełnym zaangażowaniem. W... Robert Michał K - ocena (1) Polecam! Robiłem kurs równoległy c , c+e i kwalifikacje. Mega instruktorzy... Michał K Mirosław - ocena (1) Bezproblemowo -zdecydowanie polecam! Mirosław