ZYK - ocena (1) Super szkolenie z zakresu SI- polecam Panią Ewę i dziękuję ZYK lidia - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalna obsługa, DJ wymiata zadowolone wszystkie... lidia S - ocena (1) Polecam to miejsce oraz Panią Marię z całego serca. Pod koniec ciąży miałam... S
Kasia - ocena (1) Urocza właścicielka kwiaciarni Tuli pan, wyczarowuje cudne bukiety i kwiaty... Kasia Magda - ocena (1) Podczas szukania mebli do mojej łazienki, trafiłam na stronę mantes.pl.... Magda Rafał - ocena (1) Polecam, pomogli gdy inne warsztaty po prostu nie miały czasu Rafał Adam - ocena (1) Robię wymiany opon w tym serwisie od lat w kilku autach w sezonie, zawsze... Adam Renata - ocena (1) Świetne jedzenie i niezapomniane wrażenia gwarantuje restauracja nad Motławą!... Renata Gosia - ocena (1) Najlepsze ciastka pączki drożdżówki serniki na świecie polecam Gosia Kudłaty - ocena (1) Świetny sklep, żarówki LED, ładowarka i przedłużacz super jakości, bardzo... Kudłaty krzysztof - ocena (1) Pani Daria Bukowska pomogła mi podczas sporu z pracodawcą. Przeanalizowała... krzysztof Bernadetta - ocena (1) Super organizacja, super kontakt. Osoby prowadzące urodzinki bardzo... Bernadetta Nel - ocena (1) Smaczne pinsy w bardzo korzystnych cenach, polecam herbaty rozgrzewające :33 Nel Kamila - ocena (1) Wspaniałe miejsce pełne ciepła i pasji ️ Kamila Hania - ocena (1) Miła rzetelna i szybka obsługa. Hania Daria - ocena (1) To był mój pierwszy wynajem przez agencję i muszę przyznać, że był to strzał... Daria Elżbieta z mężem - ocena (1) Polecam każdemu po 3 innych firmach w końcu otrzymałam wszystkie dowody.... Elżbieta z mężem Ja - ocena (1) Najgorsza firma z jaką mialam styczność. Ja Piotr - ocena (1) Po raz kolejny firma nie zawiodła! Zawsze na czas bez kłopotów i szybko!... Piotr Niezadowolony klient - ocena (1) Najgorsi oszuści, z jakimi się spotkałem. Po zamówieniu samochodu zmienili mi... Niezadowolony klient