B - ocena (1) Pyszne jedzenie! Bardzo miła obsługa. Polecam B Dominika - ocena (1) Nasza przeprowadzka przebiegła znakomicie! Jestem naprawdę zadowolona tempo... Dominika Lila - ocena (1) Wspaniałe miejsce! Miła i pomocna obsługa :) Bawiłam się super, dziękuję :)... Lila
Tomasz - ocena (2) Świetny doradca, polecam serdecznie Tomasz Barbara - ocena (1) Ogromną zaletą kancelarii / biura jest obecność doradcy podatkowego na miejscu! Barbara JB - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Przemiła p. Julia. Uśmiechnięta z poczuciem humoru JB Mateusz - ocena (1) Współpraca z Patrycją Brandt to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm,... Mateusz Marcin - ocena (1) Śniadania pyszne i bardzo miła obsługa. Polecam. Marcin Beata i Piotr - ocena (2) Bardzo polecamy tą firmę Pan od pomiaru wysłał wycenę jeszcze tego samego... Beata i Piotr Patryk - ocena (2) Super jazdy doszkalające, z instruktorem Tomkiem oraz Rafałem. Świetna... Patryk Kasia - ocena (1) Bardzo polecam ️ Kasia Andzelika - ocena (1) Pan Tomasz to super weterynarz ! Polecam bardzo!! Andzelika Piotr - ocena (1) Absolutny Mistrz w swoim fachu. Tacy profesjonaliści to dzisiaj skarb. Pan... Piotr Iwona - ocena (1) Żłobek zapewnia spokojną adaptację i naprawdę dba o potrzeby dzieci.... Iwona Jacek - ocena (1) Miła obsługa, rewelacyjny wystrój , zajeb. jedzonko, fajny klimat ,Polecam... Jacek Tomek K - ocena (1) Punktualnie, w zasadzie co do minuty:) zmywarka naprawiona w ciągu 1.5h, pan... Tomek K Adam - ocena (1) Profesjonaliści w swojm fachu, zawsze dobrze doradzą. Adam Marina - ocena (2) Najlepsze sushi, zawsze smaczne i ładnie podane. Wracamy tu od lat i polecamy... Marina Adam - ocena (2) Dobre sushi, składniki dobrej jakości. Wrócę na pewno. Adam Kacper - ocena (2) Pyszne, świeże i dobrze zbalansowane sushi. Zdecydowanie jedno z najlepszych,... Kacper