Krawżnik - ocena (1) Profesjonalne podejscie do klienta Krawżnik Michu - ocena (1) Dla mnie bomba. Jedzenie naprawdę z najlepszych składników - wiem bo... Michu Magda - ocena (1) Świetne jedzenie i wspaniała obsługa Magda
Magda - ocena (1) Jeśli wyjście wieczorem w Gdyni, to tylko do małpiego Magda Magda - ocena (1) Pyszne drineczki i super obsługa. Polecam z całego serca Magda Tomek - ocena (1) Wszystko ok. Polecam Tomek Mariusz - ocena (1) Polecam tą firme. Wszystko ok Mariusz Wdzięczna E - ocena (1) Pani Anna bardzo pomogła mi i mojej rodzinie, w momencie gdy jakby się... Wdzięczna E Katarzyna K. - ocena (1) Opinie dodaje po 8 miesiacach od pierwszej wizyty. I za kazdym razem, a byly... Katarzyna K. Uvboh - ocena (1) Nie smaczne pieczywo Uvboh Joanna - ocena (1) Najlepsza piekarnia! Chleb, jakiego nigdzie nie kupisz. Słodkości bardzo... Joanna Mariusz - ocena (1) Bardzo smacznie i rodzinnie. Polecam Mariusz Nikola - ocena (1) Zalało łazienkę, byłam w stresie. Pan przyjechał spokojny, opanowany, bardzo... Nikola Alan - ocena (1) Zgłosiłem problem wieczorem, rano już był. Szybko, konkretnie, bez... Alan Cbi - ocena (1) Najlepsza pizzeria w 3miescie Cbi Aleksandra - ocena (1) Wycieczka po Sopocie prowadzona przez Panią Przewodnik była nie tylko... Aleksandra Kasia W - ocena (1) Jedyna taka pizza w 3miescie. Warta przejechania na drugi koniec Gdanska!... Kasia W Kuba - ocena (1) Super miejsce z klimatem horrorów! Jest Guiness z kija i ogromny wybór... Kuba I.M - ocena (1) Miałam okazję współpracować z P. Anią i z P. Mariuszem dwa , oraz obserwować... I.M Ewa - ocena (1) Serdecznie dziękujemy pani Monice Henner za profesjonalne wsparcie przy... Ewa