Jula - ocena (1) Świetne miejsce . Pani doktor doradzi i nie naciąga na dodatkowe zabiegi.... Jula Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Wszystkie sprawy są zawsze załatwiane... Karolina Grzegorz - ocena (1) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc w mojej trudnej sprawie mobbingowej. Pana... Grzegorz
N.K. - ocena (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna Pani Notariusz, a przy tym rzeczowy i pełen... N.K. Przyszła Hiigienistka stomatologiczna - ocena (2) Serdecznie Polecam Teb Edukacja w Gdańsku. Nie sądziłam, że nauczę się aż tak... Przyszła Hiigienistka stomatolog Marta Kwiecińska - ocena (2) Świetna szkoła, bardzo dobrzy nauczyciele i profesjonalne podejście. Polecam. Marta Kwiecińska Andrzej Świerczewski - ocena (1) Zadowolenie w 100%, przyjazd terminowo, problem przedstawiony w zrozumiały... Andrzej Świerczewski Matrix :D - ocena (1) Polecam!!!! Profesjonalna obsługa i doradztwo Matrix :D Kasia - ocena (1) Korzystam z usług tej firmy od kilku lat. Panowie zaprojektowali i wykonali... Kasia Paweł - ocena (1) Najlepszy serwis samochodowy w Trójmieście Paweł Przymorzanka - ocena (1) Dołączam się do pozytywnych recenzji. Profesjonalna komunikacja i precyzyjne... Przymorzanka kseflover - ocena (1) bardzo profesjonalna obsługa, bardzo doceniam obeznanie oraz pomoc w sprawach... kseflover Paweł - ocena (2) Zaraz będę absolwentem tej szkoly policealnej, nie wiem kiedy mi to minęło. Paweł Marta G. - ocena (1) Najlepsze miejsce do zadbania o swoje zęby i ogólnie zdrowie, bo wszyscy... Marta G. Ewa - ocena (1) Tagliatelle z krewetkami-jak zawsze przepyszne! Ewa Bartosz - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Świetny kontakt, zautomatyzowany sposób dostarczania... Bartosz Katarzyna - ocena (1) zdecydowanie polecam, usługa wykonana na medal :) Katarzyna Piotr - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym biurem rachunkowym. Wszystko... Piotr Wiktor - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Lody są absolutnie przepyszne - intensywne w smaku i... Wiktor Ewa - ocena (1) Dr Monika Mitek sprawiła, że przestałam bać się dentysty. Szybko,... Ewa