Małgorzata - ocena (1) Nigdy w życiu nie trafiłam na firmę, która tak by żerowała na klientach.... Małgorzata Stały gość - ocena (1) Miałam okazję kilkukrotnie korzystać z usług Starej Kuchni. Nie tylko jako... Stały gość Lukasz - ocena (1) Świetny specjalista i konkretny człowiek. Pan Andrzej nie owija w bawełnę,... Lukasz
nexthub - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to człowiek, który naprawdę zna się na swojej... nexthub Szymon - ocena (1) Pan Andrzejto doradca, którego naprawdę warto mieć po swojej stronie. Ma... Szymon Dorota - ocena (1) Bardzo pyszne ciasta i lody. Dorota klient - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Ogromna... klient Asia - ocena (2) Świetna agentka nieruchomości! Profesjonalna obsługa, szybka sprzedaż... Asia Bohdan - ocena (2) Dobry agent nieruchomości, a co najważniejsze, odpowiednie podejście do... Bohdan Kasia - ocena (2) Bardzo polecam na tę chwilę, czekam na wybudowanie bloku ale na tę chwilę... Kasia Sandra - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Panią Ewą . Od początku czuliśmy, że... Sandra Robert - ocena (1) Polecam każdy znajdzie coś dla siebie, profesjonalizm, szacunek do klienta i... Robert Sabina - ocena (1) Bardzo jestem zadowolona z usługi Pełen profesjonalizm Pozdrawiam Panią Anię Sabina Kaja - ocena (1) Z całego serca polecam! Znakomita szkoła jazdy. Dzięki niej udało mi się... Kaja Alicja - ocena (1) Mega polecam! Ekipa ogarnęła wszystko szybko, bez stresu. Żadnych uszkodzeń,... Alicja Michał - ocena (1) ekipa z logerto wszystko znosiła ostrożnie, żadnych obić ani rys, widać... Michał Adam Klimaszewski - ocena (1) Korzystałem z cateringu Dieta do Domu przez kilka tygodni i z czystym... Adam Klimaszewski mineley - ocena (1) Serdecznie polecam, zdane za pierwszym razem bardzo dobrzy instruktorzy... mineley Ludmiła - ocena (1) Świetne miejsce z oryginalną koncepcją! Pyszne jedzenie, przyjemna atmosfera... Ludmiła Agnieszka Mazur - ocena (1) Współpraca z Kamilą Mieczkowską przebiegła sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Agnieszka Mazur