Kamil - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Asi. Doradztwo na każdym kroku... Kamil Mirka - ocena (1) Pan Maciej to fachura, bezproblemowy, konkretny, szybki, uczciwy, a co... Mirka Właściciel - ocena (1) Pomoc i obietnice obsługi na wysokim poziomie do podpisania umowy. Potem... Właściciel
Angel - ocena (1) Chciałem bardzo podziękować i wyrazić dobrą opinię o pani Magdalenie... Angel Agata - ocena (1) Historia o tym, jak 4 dni przed ślubem odmówiono mi wydania sukni ślubnej.W... Agata Asia - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonanych prac. Pan Jarosław wykańczał... Asia Anna - ocena (1) Solidna firma. Pan Paweł z ekipą kompleksowo wyremontował moją łazienkę. Ten... Anna Józef - ocena (1) Dziękuję Pani Doktor Agnieszce Białomyzy za skuteczne i bezbólowe wyleczenie... Józef Iza - ocena (1) Cudowny salon, bardzo miła załoga i profesjonalnie wykonana obsługa. Polecam... Iza Tatiana - ocena (1) Super sprawa. Bardzo fajnie panie nadzorujące. Tatiana Krakusik - ocena (1) Nie bójcie się angażować! Przychodziłem do liceum jako niewyróżniający się... Krakusik N.Siemaszko - ocena (2) Pragnę serdecznie podziękować Kancelarii Agniaszka Plejewska za profesjonalne... N.Siemaszko Magda - ocena (1) Dzieci zadowolone, oferta zgodna z opisem i zrealizowana w 100 procentach,... Magda Patryk - ocena (1) Najlepiej wyposażony sklep narciarski w trójmieście. Oferują topowe marki,... Patryk Kataryna - ocena (1) Przedszkole Smykowo idealne miejsce do mojego syna. Świetna kadra, szeroki... Kataryna Gabriel Kilto - ocena (1) Pod koniec października zdecydowaliśmy się na organizację urodzin w bawialni... Gabriel Kilto Kala - ocena (1) Aroganckie i pretensjonalne podejście do pacjenta. Brak prostej i kulturalnej... Kala Małgorzata - ocena (1) Zaangażowanie i wiedza Pana Mecenasa na najwyższym poziomie. Bardzo polecam. Małgorzata Karolina - ocena (1) Wyprawialiśmy w Roboplanet 8 urodziny syna. Syn i jego goście byli... Karolina Autor - ocena (1) Nieoceniona pomoc przy odbiorze mieszkania - serdecznie polecam. Autor