Oliwia - ocena (1) Polecam szkole osk Herkules w Gdańsku wszystkim niezdecydowanym. Jeździłam z... Oliwia Olek - ocena (1) Najleprzy bukiet który kiedy kolwiek zamawiałem, dziewczyna była bardzo... Olek Ewa - ocena (1) Moim zdaniem najlepszy salon Pan super doradza, zasngazowany Fajne wnetrze Ewa
Aneta i Jacek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze wspólpracy z Panią Patrycją .Stawała na... Aneta i Jacek Tymek - ocena (1) Świetna obsługa, szybka sprzedaż, bez żadnych problemów. Polecam! Tymek Anna - ocena (1) "Polecam każdemu współpracę z biurem Baltic House. Cały proces zakupu... Anna Bartek - ocena (1) Pan Piotr - świetny fachowiec i kulturalny człowiek. Wie co robi, zna się na... Bartek Małgorzata - ocena (1) Do dnia w którym przyjechałysmy do kochanej Ani i jej wspaniałych koni z... Małgorzata Emotions Games S.A. - ocena (1) Z kancelarią ABiuris współpracujemy od kilku lat. Zawsze uzyskiwaliśmy... Emotions Games S.A. Jagna - ocena (1) Piękne kwiaty, wspaniałe bukiety, łatwe zamówienie i kontakt. Polecam ️ Jagna Sebastian - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem najwyżej klasy fachowiec, bardzo dobrze... Sebastian Wiktoria - ocena (1) Świetny catering. Dieta dostosowana w 100% do moich oczekiwań. Posiłki są... Wiktoria Majster - ocena (1) Druga wizyta moja. Uchroniła mnie od złej współpracy. Nie straciłem dzięki... Majster Marzena - ocena (1) Pani Kasia, fizjoterapeutka, była bardzo profesjonalna, zaangażowana i miła. Marzena Małgorzata - ocena (1) Uczta dla podniebienia. Obsługa na najwyższym poziomie. Małgorzata Nikola - ocena (1) Rewelacja bufet sushi. Oby jak najdłużej trwał. Nikola Mama Hani - ocena (1) Najlepsze przedszkole, bardzo zaangażowane Panie, mnóstwo rozwijających i... Mama Hani Joanna - ocena (1) Najlepsza szkółka, starsze córki pływają świetnie 4 stylami, młodsze... Joanna Janina - ocena (1) Przytulnie, uroczo Janina feliks - ocena (2) Witam jestem w trakcie zakupu mieszkania i jestem bardzo wdzięczny Pani... feliks