Slawomir - ocena (1) Bardzo polecam to biuro księgowości! Profesjonalna obsługa, świetny kontakt i... Slawomir Adi - ocena (1) Chcę bardzo podziękować i zarazem polecić serwis. Panowie poradzili sobie z... Adi Anna - ocena (1) Współpraca z FIK to dla nas ogromny komfort i poczucie bezpieczeństwa. Zawsze... Anna
Joanna Jankowska - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduje Biuro rachunkowe Fik Księgowość i Finanse... Joanna Jankowska Joanna M. - ocena (1) Jestem szczęśliwą posiadaczką kuchni zaprojektowanej i zmontowanej przez... Joanna M. Robert - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro, polecam współpracę z biurem FIK Finanse i... Robert Elżbieta - ocena (1) Współpraca z biurem rachunkowym FIK finanse i księgowość to gwarancja... Elżbieta Piotr - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsluga. Swietnie zalatwione kupno nieruchomosci.... Piotr Agnieszka - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystko na czas. Wspaniałe wsparcie... Agnieszka Dominik - ocena (1) Dobór najemcy przebiegł szybciej, niż zakładałem. Dominik EXO Energy System - ocena (1) Świetny kontakt, sprawna usługa transportu cięzkich urządzeń. EXO Energy System Darek - ocena (1) Profesjonalne biuro rachunkowe! Najlepsze jakie miałem! Godne zaufania! Darek M.S - ocena (1) Bardzo rzetelne i sumienne biuro rachunkowe, korzystam z usług od wielu lat i... M.S Mirka - ocena (1) Biuro godne polecenia, rzetelne i fachowe w swej dziedzinie! Od kilkunastu... Mirka Miłosz - ocena (1) Bardzo sprawna i zaangażowana obsługa przy wynajęciu dwóch mieszkań -... Miłosz Monika - ocena (1) Szczerze polecam. Rzetelnie, na czas i w bardzo miłej atmosferze. Monika Andrzej Garbalewski - ocena (2) Bardzo dobrze oceniam pracę biura Tyszkiewicz w pośrednictwie sprzedaży... Andrzej Garbalewski Ania K - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Wiolą. Już po dwóch spotkaniach... Ania K Barmar - ocena (1) No co ty dużo mówić. Najlepsze pączki w Trójmieście, a może nawet i Polsce,... Barmar Krystian - ocena (1) Wiele lat korzystam z usług tego warsztatu ,różne auta francuskie ,nigdy się... Krystian